"103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hruska, 14 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. landscape

landscape New Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (2)

можна поставити свічку парацетамолову, анальдим, дати мефенамінову к-ту, згідно віку дитини. Я завжди даю ще при температурі ще нош-пу, розтирати тіло спиртом розведеним з водою 1:1 але при умові що в кімнаті тепло, багато пити обов"язково. Вібуркол це гомеопатія, нам вони не збивали температури.

2. Женічка

Женічка Well-Known Member

3. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

після стількох препаратів і не дивно :sad:

---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ----------

перестрахувалися :sad: це фізіологчіна норма, дитина могла просто ввечері побігати перед сном і в неї могла піднятися на тих кілька десятих градуса температура, а ви дали дозу препарату без потреби, печінка і нирки і так ледве з щепленням справлялися, а ви "допомогли їй". Я в шоці з такого підходу. Для чого???

Я не прихильник перестраховуватися, мої малі нормально переносять таку температуру, даю липовий чай, тепло кутаю, пропітніють і температура йде на спад. Все природно. А оте
    не розумію :sad:
    В нас мама так колись страхувалася, сестрі збивала 37,5 то в тої тепер поріг 39, після - починаються судоми. Якось баба була з нею, мами не було, то баба не збивала їй, а ту як почало трусити, добре що тітка в медицині трохи петрала - відкачали.

Останнє редагування: 4 Листопад 2011
  4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ми сьогодні провели майже цілий день в поліклініці...
    До обіду пішли до нашої лікарки щоб нас в черговий раз послухали. Нічого не знайшли, але додатково ще дещо виписали, ну як завжди.....
    А в обід під час сну мала так почала дико кашляти, що я просто злякалась що попереду вихідні, а я вже не знаю що робити, і ми рванули в поліклініку до ЛОРа.
    І в результаті - таки підтвердила ЛОР що як вилікуєм соплі ( які десь там глибоко ідалеко і тому ми їх не бачимо) то вилікуєм все решта.
    Назначила нам синупрет в краплях, сольові промивання, ринофлуімуцин, сухе тепло, і тиждень фізпроцедур ( тубус кварц №7 на ніс, та УВЧ на ніс №4)
    Дівчата, що це за процедури, як вони відбуваються? це боляче? мала витримає? а як довго їх роблять? І що значать ті номери 7 і 4 ?

П.с. треба було одразу мені до ЛОРа йти, а не бавитись з тими лікуваннями наугад, але та дибільна система талончиків до ЛОРа, це щось. Сьогодні чудом проскочили без талончика, і то лише тому що ніхто мені не посмів дорогу в кабінет перегородити :girl_devil:

5. landscape

landscape New Member

Нє ну то не значить що все зразу дати

6. Іруня

Іруня Well-Known Member

:girl_haha: Це приставляють таку трубочку до носика і звідтам світить ультрафіолет. Сама процедура десь 20-30 секунд. Скажіть малій, що світелко буде в носик світити. Це зовсім не боляче.

7. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

в нас була ситуація що нурофен не допомагав, то я завжди ставила свічку (не памятаю, вроді парацетамол або анальдим)
    чергувала. свічку можна частіше ставити

8. Iryna

Iryna Well-Known Member

розкажіть детальніше..як то змішувати, скільки чого давати і чи треба якось то нагрівати?

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

10. stira

stira New Member

Це означає 7 та відповідно 4 процедури (кількість).

11. GalkaSv

GalkaSv Active Member

Я так зараз і зробила, поставила свічку і положила спати. Це скоріше за все горло, я добре неможу подивитися, бо не дає, навіть рот не відкриває але якось на секунду глянула, то начебто, червоне тай припухло. Завжди на ніч гамає цицю, а то два рази потянув і більше не хоче, можливо боляче ковтати?

12. Женічка

а ви не розглядаєте можливу реакцію організму на те щеплення?

13. GalkaSv

GalkaSv Active Member

Я багато читала щодо цього щеплення, то всі пишуть, що одиничні випадки коли є температура, та й педіатр так говорила. Ми маємо всі щеплення, то максимальна температура в нас була на третю дифтирію 38, а на всі інші взагалї її небуло.

14. Женічка

15. Fast

Fast Well-Known Member

В малої вітрянка. Прищики повискакували на пісі, і вона ходить і чешеться(таке враження, що там їй і найбільше свербить). Може якісь ванночки поробити, чи чим їй там пообробляти?

16. Donata

Donata Active Member

Боржомі має бути без газу (скляна тара), нагріти добре молоко і налити туди Боржомі, стільки ж, скільки молочка приблизно, воно стане не гарячим, а тепленьким. Давати пити часто і потрошку 50-100мл суміші орієнтовно.

17. Iryna

Iryna Well-Known Member

дякую!
    а така мікстура допоможе при кашлі від соплів?

18. карапуз

карапуз Well-Known Member

Тут шукайте відповідь.

19. TASJA

TASJA Well-Known Member

В малого ніс закладений. Соплі десь там глибоко і такі густі та зелені, що ми не можемо їх висмаркати до кінця. Салін ні на грам не розрідив, тому я зробила соляний розчин і маленькою грушкою йому в носик по трошки вливаю. Після такої процедури трохи видуває, але не повністю. Може я не правильно оте промивання роблю, бо раніше ніколи такого не робила.
    Наша педіатр крім саліну і називіну нічого не порадила, а нам ні одне ні друге не допомагає. Зараз вихідні, не знаю ще до кого звернутися, а до понеділка чекати не хочеться. Соплі соплями, але боюся, щоб вони "впали" на груди і малий почав кашляти і т.д.
    Порадьте щось, бо ми за майже 4 роки з густими соплями стикнулися вперше.

20. Donata

Donata Active Member

в нас така ж проблема була, то я промивала так: набирала повну баночку від саліна фіз. розчину, але повну, так, щоб коли натискаєш струя сильна була, і під тиском, сильно, різко натискаючи 2-3 рази, добре притуливши до однієї ноздрі вливала, з іншої починали витікати соплі, в осн. за 2 таких підходи ніс вільний був і дитина дихала вільно. Тоді ми капали протаргол, щоб підсушував, а пізніше ще мазь закладали. Без такої процедури проталгол виливався назад, бо все було соплями забито, ніс не був набряклий, тому судинозвужуючі недоцільні.
    Щось ті густі соплі як напасть, я теж вперше з таким стикнулась, але наразі ми їх побороли, за 5 днів такої мурдації. Тепер на черзі тубус кварц буде.

---------- Додано в 13:04 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ----------

при кашлі від соплів добре помагає Синупрет, тиждень тому на своїх переконалась, Боржомі теж пили, але щось не дуже помічала зміни, додали Синупрет і за 2 дні перестали мені підгавкувати.

Статус теми:
Закрита.