"103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hruska, 14 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Klava

Klava Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (2)

А у нас нині третій день понос світло-жовтий. Какає раз в день як звично, але рідким і свілто-жовтим, навіть було раз з білими вкрапленнями. Дитина весела, температури нема, шкіра і склери не жовті. Навіть не знаю - чи чекати ще пару днів, чи здавати аналізи. Що порадите?

2. landscape

landscape New Member

нам завжди допомагає ніфуроксазид в таблетках і дієта, але для заспокоєння можна здати аналіз калу

3. Fast

Fast Well-Known Member

Я б здала.
    І я 2 тижні тому писала, що або вітрянка, або ще щось. Так от. Ті висипи, що були - це від кишкової інфекції (аналіз підтвердив), а вітрянка сьогодні почалась :sad:

4. Klava

Klava Member

А де здавати кров на гепатит? То з вени беруть чи як?

5. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

тоді так, а може і наклалося, а зараз і без коклюшу коньюктивіт підхопила - але зараз всі поголовно такою заразою хворіють, навіть у мене на роботі декілька чоловік очі чешуть і соплі витирають (в моїй кімнаті взагалі всі з закладеними носами, і я також). Якась така вірусяка, видно, ходить.
    А кашель мабуть дійсно від затяжних густих сопель, від тих протикашлевих сиропів може і є якась користь, бо розріджується слиз (таку саму дію має і синупрет).

АЛЕ! Ми зі співробітниками звернули увагу, що всі симптоми нежитю повністю щезають надворі, а тільки посидиш в приміщенні, як знову закладає. І ще одного разу у нас вночі відключився котел, то зранку було значно легше. Таке враження, що це все через опалення. Вдома ще якось півбіди, мокрих рушників на батареї понавішувала, вікна на мікрощілині залишила, а на роботі дуже тяжко.

6. landscape

landscape New Member

Майже у всіх приватних лабораторіях є маркери гепатиту, а якщо безкоштовно то в Чорнобильській лікарні 4 роки тому точно були, бо ми там здавали. Кров беруть з вени.

7. Fast

Fast Well-Known Member

Я теж думала чи то в малої не гепатит, бо дуже світлі какі були, тому цікавилась де можна здати аналізи. Отож знаю, що в синево (на коновальця), але ціна десь 200 грн.
    В результаті я подзвонила до лікарки (яка нас веде і знає) розповіла чим какаємо, як, що ще турбує, що є висипи, що в чоловіка вітрянка в мене отравлення, ми тиждень як з єгипту прилетіли і я збираюсь здавати всі мислімі і невідомо які аналізи. Мене вона притормозила і я здала какі на купрологію і дизбактеріоз (кишкова інфекція у всій красоті) і зробила загальний аналіз крові і після того всього приїхала на огляд. Зараз з животиком більш-менш нормально, але є вітрянка.
    Може і ви спершу покажіться спеціалісту?

8. Bobas

Bobas New Member

Порадьтесь з лікарем, бо в мене раз в малої кал був майже білий- то я добре перелякалась, а було просто від молочного.
    Це точно пересушене повітря сприяє утрудненому диханню.

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

В общєм я на свій страх і ризик перестала давати синекод який тупо блокує і відключає кашель (а-ля коклюшний, а на сопливий кашель він як виявилось не діє). До того ж перестала давати ереспал, бо від нього немає покращень, то чого його давати.
    Ще в обід накалатала саморобного фізрозчину, але поконцентрованіше ( пів літри води і 2/3 ч.л. морської солі) І почала вже не заливати, а запшикувати його в ніс ну буквально щопівгодини.
    Проти кашлю даю мать і мачуху і сироп подорожника тайсівський, він хоч перевірений і не такий хімічний.
    І в обід дитина пару раз покашляла і все.
    Тепер також пару раз кашлянула і спить.

подивимось що буде завтра і як ніч мине...

п.с. вдома жарко, мої плять при привідкритому балконі, і температура в кімнаті все рівно +24

10. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Звичайно, що не діє: коклюшний кашель в голові, а сопливий - від подразненого через слиз горла. :) Наш кашель нарешті почав проходити (через три тижні від початку покашлювань я забила на ті ліки, даю малій хіба що ромашковий чай - вона його найбільше любить, і все якось само по собі тихенько проходить).
    Думаю, і ваш скоро пройде.
    До речі, влітку мала остаточно позбулася коклюшного кашлю тільки після термального басейну в Берегові (а мені стало значно легше на суглоби).

11. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Та ніби не чути хрипів, вчора попарила ножки, пропотів добре і цілу ніч не кашляв, зранку відкашлявся і все. Переважно кашляє як засипає і зранку, а цілий день нічого!

---------- Додано в 13:24 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ----------

Я ще запарюю грудний збір!

12. Лія

Лія Well-Known Member

В нас значно полегшилось лікування кашлю, як поставили вимикачі на звичайні радянські батареї, і при кашлі- нежиті спимо тільки при зволожувачі.

Останнє редагування: 3 Листопад 2011
  13. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Дівчатка, ситуація:
    хлопчикові 2 міс., від неділі темп. 39-40, від вівторка давали антибіотик(не знаючи,в чому причина,методом тику:якщо вірусне, то допоможе, а як не допоможе,значить,причина в іншому чомусь...),вчора зробили аналізи і узд.
    Сьогодні дзвоню до мами (подруга моя близька дуже),вона плаче,каже,що дуже погано,щось ніби нирка відмовляє... :sad: Більше нічого не знаю,бо виключила тел.,очевидно,через плач не може говорити.
    Питання: хто знає хорошого нефролога? бо так думаю,якщо там щось серйозне,то, мабуть, повезуть до Львова (вони в Дрогобичі), тому добре би було вже хоч якось тут орієнтуватися.
    Дуже буду вдячна за будь-яку інформацію!

14. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

та то треба вже їхати, не чекати! В Охмадит або на Орлика!

---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:06 ----------

То якийсь капець, повбивала би таких лікарів-сволочі просто!

15. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Дуже дякую всім небайдужим, поки що дитинка залишається в Дрогобичі.

16. GalkaSv

GalkaSv Active Member

Вчора дитині зробили щеплення КПК, була здорова на вечір температура піднялася до 37,3, дала Нурофен. Сьогодні весь день дитина температурить. Була вдома педіатр послухала, подивилась горло, сказала, що горло не червоне але трошки набрякле і якесь рихле виглядає, виписала Лісобакт і сказала попити Афлубін, якщо буде температура, дати Нурофен. В 18 год. темп. була 38,8, збила Нурофеном, тепер ніч попереду, як підніметься знов чим збивати? Нурофен аж через 8 год. можна. Маю Вібуркол, може на ніч його поставити? Порадьте щось.

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

для чого нурофен давали? це ж така температура маленька...
    Якщо дитина температуру нормально переносить, то спробуйте не збивати до тих пір поки вважаєте це можливим.
    Якщо збиваєте температуру в любому випадку, то можете дати будь-яке інше жарознижувальне для дітей.

18. Mаrsela

Mаrsela New Member

Ви збивали 37,3 ?Чи я не так розумію

---------- Додано в 20:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

І дивіться як збиває Нурофен,чи на довго.Якщо ні ,то міняйте на інший препарат бо не можна давати більше ніж 4 рази за добу жаропонижаюче.

19. GalkaSv

GalkaSv Active Member

Боялась, що вночі буде вища, а сонній дитині я ліки не зможу дати

Бачу що збиває але не надовго, збили в 19, а вже є знов

20. sirudenka

sirudenka Member

Ми теж збиваємо температуру Нурофеном, а якщо температура піднімається знову (раніше ніж через 8 год), то даю Ефералган , в ньому інша діюча речовина - парацетамол. І так чергую. Ми стараємся температуру не збивати до 38.5-39.0 хай організм трохи сам бореться. А ще колись наша педіатр паралельно радила ставити свічки вібурколу, тоді температура не буде занадто високою, бо в мене в малих і до 39.5 буває

Статус теми:
Закрита.