"103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hruska, 14 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fast

Fast Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (2)

А в Міюсі ніби вітрянка. В чоловіка вітрянка. А в малої висип є але не пухирці. Температури нема. Але кал жахливий. Вчора ввечері неперетравлене, а сьогодні світло жовтий зі слизом і такий як з трохи кров'янистий. Чекаю аналізи. Дитячий лікар приходила, сказала, що треба спостерігати, а я собі місця не знаходжу.

2. Fast

Fast Well-Known Member

І так... В Мійкі уже зовсім не відомо чи то вітрянка. Висип почав сходити, так і не зробившись пухирцями і з животиком уже все в порядку. Є два варіанти: Вітрянка у дуже легкій формі, інший - алергічний висип. Ну ще один - поміняти лікаря. Але всеж таки як знати чи вітрянкка чи ні. Лікарка сказала, якщо через 10 днів не обсипить, то значить зараз вітрянка.

3. SoLana

SoLana Well-Known Member

А якщо обсипить, тоді що це? Ну десь читала, для підтвердження можна здати аналізи крові на полімеразну ланцюгову реакцію та імуноферментний аналіз (IgM чи зростання IgG). Якщо Вам таки розходиться.

Останнє редагування: 20 Жовтень 2011
  4. Fast

Fast Well-Known Member

Щось придумають. Типу алергічного висипу і тд.

Зараз щось не дуже хочеться кудись малу тягнути. А якщо вітрянка? Вона може позаражати.

5. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

При вітрянці пухирці такі, ніби з водичкою, обовёязково на голові хоч один, але має бути.Її складно не відрізнити

6. карапуз

карапуз Well-Known Member

Вітрянка без висипки не буває. Якщо у донечки висипка пройшла, то ніяка це не вітрянка.
    І це
    вірно.

7. agalinka

agalinka Active Member

У нас в малого пару тижнів тому теж було щось схоже. Ввечері ліг спати і бачу чухає локоть, я глянула а там пухірці водяні, кружок як 5коп і весь в дрібних прищиках водяних, я дивлюсь, а він весь в прищиках, але у звичайних, а водяні лише на локті, дала протиалергічне, на другий день до вечора майже все зійшло, але наша лікарка сказала, що вітрянка так скоро не проходить навіть у легкій формі, то я більше схильна до алергії мабуть.

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

У малоъ сьогодны температура в обід 38.1, на денний сон заснула, пропотіла, температура спала. Потім через деякий час знов 38.1-38.2 .Особливо нічого дитину не турбує, трішки кашель, ні соплей ні червоного горла ні чогось іншого. під вечір казала що очки болять, була дуже квола, вляглась спати десь в девьятій що для неї рановато. Зараз спить, видно пропотіла, знов температури немає.

Це щось раза в повітрі літає, що такий вірус безсимптомний? чи в когось так було от нещодавно?
    Бо я просто не знаю на що думати і як поснити таку температуру.
    Особливо мене непокоять її очка, які раніше ніколи не боліли, або вона про них ще не могла сказати, а тут просто дитина сама вилізла на руки, на бочок схилилась, і почала відрубуватись.

9. Dobra

Dobra Well-Known Member

В нас було місяць назад. Тримала малу вдома, жодних симптомів, крім температури (40-41). Правда аналізи поганючі були (здала в приватній лаболаторії). Лише за кілька днів горло почервоніло, правда вже на Орлика ми були, там із схожими симптомами багато було....
    А очі - у мене на температуру деколи так боліли, що телевізор не могла дивитись.

10. Donata

Donata Active Member

в нас так починалось, зранку нормальна пішла в садок, забрала в обід вже з 38, кволу і просто ніяку. В нас ще температура була з холоднющими руками-ногами, а потім заклало ніс, почало очко сльозитись і через 2 дні горло червоне в білу крапинку, температура впала після 3-тої доби, горлу добре поміг люголь + інгаліпт.
    А от з носом у нас непонятки, соплі густі, видути не може сама. Як добре промию насильно, то ніс дихає вільно, набряку слизової немає, але через годину-дві знову чую, що вже щось заважає диханню. То може бути якийсь синусит? Я вже починаю забувати як моя дитине не "в ніс" говорить :girl_sad:

11. SoLana

SoLana Well-Known Member

Може бути таке, що перед появою того основного висипу, за 5 днів з'являється раш-висип (скарлатиноподібний, еритематозний, короподібний). В мого малого, якраз перед появою висипу почався кон'юктивіт (незнаю правда чи має то якесь відношення до вітрянки, можливо на фоні зниженого імунітету), а в малої були кілька незначних прищиків, схожих на алергію, а потім вже сипануло так як має бути. Так що просто спостерігайте.

12. Fast

Fast Well-Known Member

Так з голови і почались, але вони маленькі і один водянистий потім з'явився. І були днів 7, а потім на руках з'явилися, але більш такі як маленькі гульки і деякі мала роздерла.
    Ще не повністю пройшла на чолі пройшла(то що тиждень тому з'явилось), а на животі вискочили 4 прищики я помастила зеленкою і на другий день пройшло і на руках декілька пройшло теж.

13. veronka

veronka зла друзя

може розеола?

14. Fast

Fast Well-Known Member

Аналіз сечі не добрий. Скерували на узд нирок :sad:

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

в нас щось незрозуміле...
    в четвер температура 38-39
    в пьятницю також 38-39
    на ніч температура впала і в суботу до обіду не було температури.
    В суботу під вечір температура практично 38
    сьогодні узранку не було, зараз 37.
    Більше нічого, ні кашлю, ні хрипів, ні соплів.....починаю нервувати потрошки, бо не знаю причину того всього....
    Висипки також ніякої.
    Вчора здали в медісі кров з розширеними лейкоцитами, завтра отримаємо результат і ще сечу здамо завтра...

Останнє редагування: 23 Жовтень 2011
  16. nalia

nalia Member

Дівчата, що ви даєте від болі в животі? Синуля жаліється на біль в животі, стілець зранку був нормальний, ну і їжа вся свіженька

17. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

живіт -поняття узагаленене. де саме?
    Чай з ромашки не зашкодить нікому- можете дати випити.

18. Анута

Анута Well-Known Member

вже другу добу в молодшого дуже висока Т.
    ні кашлів, ні шмарклів. Лімфовузли збільшені. Викликала лікаря.
    Що то може бути? зараз вже є грип?

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

В нас от тільки минуло, все те саме, лише лімфорвузли не були аж так збільшені.
    Ні кашлю, ні шмарклів, горло нормальне, висипки немає і не було.
    Поздавали аналізи, в цілому нормальні, деяки показники ан.крові чуть завищені, але на фоні вірусу, вони якраз на нього і вказують.
    Отже два дні температура була практично 39
    один день під вечір доповзла до 38
    вчора піднялась в обід до 37, потім за пів годинки сама спала і все.
    Думали може вже нирки, але сьогоднішній аналіз сечі показав що все гуд.

20. Анута

Анута Well-Known Member

ну от мене лякають то нирками, то менінгітом (що зараз такий грип з менінгітом).
    Але сказали що при менінгіті висипка на попці, а в нас усе чисто.

А щодо нирок є ще якісь ознаки? окрім аналізу. Якось там постукують...
    бо маємо тест-смужки - по них усе добре, лише білок. Але білок може бути як наслідок високої Т

в нас 40

Статус теми:
Закрита.