"103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hruska, 14 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. irys214

irys214 Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Саме так, тому до пів року температура до 37,5 може рахуватись нормою. Але нам в роддомі, коли міряли температурку і вона була завищеною, наказували трохи легше вдівати дитинку. Може в вас в кімнаті задушно?

2. Bobas

Bobas New Member

А скільки дитині? Гранатовий сік вже можна?

3. Олюська

Олюська Well-Known Member

А ртутного не маєте? Мені здається (і це неодноразово чула від багатьох, в т.числі і від лікарів), що він показує найдостовірніший результат
    Проблема в тому, що крім низького гемоглобіну, в нас ще кілька болячок, тому гуляти не ходимо...
    З козиним молоком, в принципі, проблем нема, бо беремо для старшої, але чи можна його дитинці 1 рік і 2 міс.?

Рік і 2 міс. Думаю, що не можна

4. Bobas

Bobas New Member

значить треба налягати на гречку))

5. Tanju

Tanju Well-Known Member

і на м'яско!

6. Zaichiha

Zaichiha New Member

Олюська, Ви мені вибачте будь-ласка, через які болячкі Ви гуляти не ходите? Можливо, після хвороби впав гемоглобін? Згідна з останніми дописами щодо гречкі, м"яса + буряк.

7. мамочка

мамочка Well-Known Member

в мене малий щотри тижні - новий вірус
    козяче молоко почали давати з 7 місяців (+ ми на ГВ)
    відразу давали по 80-100 мл молока + 50-70 мл кипяченої води + 1/4 ч.л.натурального меду (в перший тиждень мав закрепи, можливо і від молока, а можливо і від іншого прикорму, бо відразу все нараз ввели: і каші, і овочево-мясні пюре, так ситуація тоді склалася)

хворіти менше не став
    але перебіг ГРВІ став легшим і обходимся без антибіотиків

8. Ная

Ная Well-Known Member

ми були на педдогодовуванні,тому питання чи можна дитині той чи інший натуральний продукт мені не стояло. Але якшо низький гемоглобін є проблемою,то його піднімати все ж краще чимсь природнім аніж медикаментами. А козине молоко в невеликій к-сті зашкодити не повинно,тим більше якшо знаєте в кого купуєте.

Щодо гуляння-то не варто лише при високій температурі.
    До прикладу_коли Софії було рік і два міс. вона захворіла на кашлюк,з лікувальною метою ми щодня на кілька годин їздили гуляти за місто в сосновий ліс.То навіть попри те,що половину їжі дитина вертала через хворобу,гемоглобін в неї за два тижні піднявся десь на 15 одиниць! Аналізи ми робили кілька разів,тому помилки в показниках не могло бути. Відтоді я знаю,що для підняття гемоглобіну свіже повітря є важливішим навіть за харчування.

9. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А моя квіточка прихворіла і то напевно найгірше за всі рази котрі вона хворіла. Ніч в нас була важка, температура висока, дитину то калатало то в жар кидало, а найгірше то було коли ручки і ніжки сіпалися, я вже боюся цієї ночі. Біднятко ледь говорить, кашель лаючий, і температура знову піднімається. Поставили нам діагноз ентеровірус і приписали купу ліків, хоч би то все помогло. Нема гіршого як дитина хворіє, все б віддала лиш би вона здоровенька була.

10. Donata

Donata Active Member

нам сьогодні поставили діагноз: ангіна. Температура трималась три доби, зараз нормалізувалась, але мигдалики як мухомори, мажу люголем, так стійко переносить ту процедуру і такими оченятами дивиться зі словами :"Мама, все, все, так? Досить?". А носик далі не дихає, набряк не спадає, промивання, Віброцил не помагають. Прописали нам мазь, замовила в рецепт. відділі, але вона якась звірська по складниках, що ж то робити, 5 днів дитина дихає ротом, трохи вимиваємо ті соплі, але самі не витікають :sad:.

11. Олюська

Олюська Well-Known Member

Спочатку (наприкінці вересня) був гнійний отит, після того (і продовжується зараз) - цистит/інфекція сечовивідних шляхів, соплі через прорізування зубів і як наслідок -знову отит (на щастя, поки що просто почервоніння), висока т-ра (цю ніч була 39,8). Загалом дуже ослаблена, тому гуляти не ходимо.
    Те, що гемоглобін впав внаслідок тих всіх болячок - це однозначно.
    Також дотримуюсь думки, щоб піднімати його природними методами, але зараз апетит поганий, мало що їсть. Думаю, після хвороби здати знову ан.крові. Якщо гемоглобін не впаде, то будемо поправляти якось самі, без медикаментозного втручання. Аби лиш виздоровіла, а то чекаєш, коли нарешті то закінчиться, а коли закінчується одне - починається друге.
    Я дуже добре пам'ятаю, як ви писали про то давніше, весь час згадую ваш приклад і всім про нього розказую, тому, як тільки оклигаємо, то, надіюсь, будемо гуляти по повній програмі!

12. Ная

Ная Well-Known Member

вам неправильно поставили діагноз,при ангіні відсутні насмарк і закладеність носа.

13. Donata

Donata Active Member

думаю у нас наклалось одне на друге, горло червоне і з гноем :sad:, але вона їсть і не скаржиться, що воно її болить. А з носиком, то я провтикала спитати лора як наша болячка обзивається. Маю підозру, що то може бути такий прояв алергії, тільки от на що. В садку ніби нічого такого не давали.

14. Zaichiha

Zaichiha New Member

Промивання не знімає набряк, а віброцил моїй дитині не допомагає зовсім. Спробуйте риназолін або називін - там інша діюча речовина. Якщо це дійсно ангіна, треба пити АБ, а протирання люголем зовсім необов"язково. Підтвердити діагноз може загальний аналіз крові, зроблений ДО приймання антибіотиків.

Те, що не їсть - добре, організм бореться із хворобою. Як тільки почне одужувати, буде їсти. Кров я би здала за кілька тижнів - коли дитинка відійде від хворіб, буде нормально їсти і багато гуляти. Одужуйте!

15. smugastik

smugastik Well-Known Member

Дівчатка, прошу вашої поради, знову мій малий кашляє, кашель сухий, соплів і т-ри не має, горло ледь червоне. Ось сижу і реву, ну що то за напасть з тим горлом, на тому тижні було те саме, посидів дома три дні не кашляв, вчора пішов до школи і знову почалося, я вже не знаю що робити і що думати, лікарка була місяць назад виписала пити "Амбробене " і бризкати " Інгаліптом " може то слабеньке, може треба щось сильніше давати, здати зараз аналіз то який він буде, хоча б через тиждень або два, що робити не уявляю.

16. SoLana

SoLana Well-Known Member

А може він просто не долікувався? Горло може бути червоним від кашлю, то це не означає шо проблема саме в горлі. А мо якась алергія?

17. Donata

Donata Active Member

аналіз здавали 2 рази (п"ятниця та понеділок), розширений, але проблема в тому, що ми лише тиждень тому перестали приймати антибіотики, бо мали бронхіт з обструкцією :girl_sad:.
    в мене теж думка про алерг. кашель виникла. А від сухого кашлю горло буде червоне і дерти буде. Спробуйте подавати йому смоктульки Ісламінт, добре заспокоюють кашель і горло.

Останнє редагування: 18 Жовтень 2011
  18. Іриска

Іриска Well-Known Member

у нас було з малим те саме - той сам садок, та сама група(((((( в перший місяць відвідування(((

19. smugastik

smugastik Well-Known Member

напевно ви маєте рацію, бо зараз кашляє але не так як вчора, коли прийшов зі школи, я також зауважила, що кашель посилюеться коли приходить з вулиці в тепле приміщення, і навпаки, ще дочекаюсь лікарки хай послухає добре, побачу що вона нам скаже.Дуже дякую за відповіді і поради.

20. SoLana

SoLana Well-Known Member

Важливо, щоб він дихав носом, а не ротом на вулиці. Ну і якось нам колись лікар говорив, що потрібно рахувати кількість вдохів/видихів за 1 хвилину. Але запитайтеся в свого лікаря яка там має бути кількість (Це я про алергію, якщо вона є, може бути і не алергія, а просто така реакція організму)

Статус теми:
Закрита.