"103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hruska, 14 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (2)

там же вікрита фактично рана - тобто доступ прямий. то не на чисту шкіру
    якшо в дитини є схильність - я вірю

2. dasha

dasha Well-Known Member

Алергія то така штука, що краще з нею не легковажити. Моя алергія на полуниці почалась в дитинстві з невеликих розладів шлунку і свербіжу. А тепер, навіть коли беру полуницю в руки вони червоніють і сверблять, страшенно свербить ніс, а певно якби з"їла штучку то вже б не відкачали.

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Роман другий день не їсть, кожна ложка викликає рвоту, навіть пиття вертає. Рятує ГВ. Після того як в четвер покакав зеленим по великому вже і не ходить. То може бути наслідком отої мазі з антибіотиком?

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А ти читала які там побічні дії, щось схоже на то є? Мені здається що то швидше якась кишкова інфекція.

5. Fleshka

читала, такого немає, лише написано що протипоказаний до 18 років.
    На кишкову не схоже, рвав би постійно, а в нього рвота тільки від прийому їжі.

6. SoLana

SoLana Well-Known Member

діюча речовина Офлокаїну -Офлоксацин- "Побочные эффекты: Диспепсия, тошнота, рвота, диарея, анорексия, боль в животе, сухость во рту, псевдомембранозный колит" але це коли внутрішньо, хоча хто зна...

7. Fleshka

бачу тошнота в Ромка точно присутня, вчора при перев"язці глянув на пальчик і зразу рвотний рефлекс спрацьовувати почав.

8. Анута

Анута Well-Known Member

маю таке питання:
    в нас останнім часом зачастили соплі.
    знайомі порадили звернутись в клініку Шептицького. Ніби там роблять наступну процедуру: промивають дитині носик і заселяють хорошу флору. І що після такої процедури дитина більш міцніша до впливу простудних збудників.
    Хтось щось чув про таке?? Наскільки воно корисне/шкідливе/потрібне?..
    І до кого звертатись там?

9. Loyal

Loyal Well-Known Member

Цікаво, але хіба та флора не є індивідуальною для кожної окремої людини?

10. Girljanda

Girljanda New Member

А як на рахунок загартовування дитини? Не пробували?

11. Анута

Анута Well-Known Member

нічого не знаю. це з категорії "чула дзвін". Тому і вирішила питатись тут. Стільки людей - може хто що чув.

я так розумію під флорою мається на увазі щось на аналог прийому пробіотиків для ШКТ. Але наскільки така процедура безпечна і потрібна для дитини?? адже соплі це відповідь імунної системи на вірус

12. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

в дитини подруги в носі завелася якась зараза (точно не пам"ятаю - чи стафілокок який чи щось таке) і малий постійно мав соплі (зелені і жовті).

Флора в носі дуже важлива для того, аби носик не пересихав, нормально дихав і т.п. Тому якщо ніс промивають не антибіотиком (бо без потреби антибіотик нема чого використовувати), то не бачу нічого страшного в тій процедурі.

13. In4a

In4a Well-Known Member

Fleshka, як там Роман твій?

14. Fleshka

Та ттт, нічо. Відмінили в терміновому порядку офлокаїн, замінила його рятівником, на ніч випив гомеопатію призначену лікарем і на ранок Ромко попросив хліба, вже не рвав. Зараз ще нічний сон поганий, стараюсь щодня давати домашній йогурт бо какає досі рідко, все-таки флора видно постраждала, сподіваюсь алергія не повернеться. На вихідні певно вивезем його з міста подалі. Карпатське повітря завжди дуже позитивно на його проблеми впливало.

15. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

це т.з трансдермальна дія кремів і усього що контактує зі шкірою. В дермі надзвичайно багато кровоносних судин, і якщо мазь нанесли на рану, де і так посилений кровотік через запалення, то антибіотик проник в організм до години часу усюди!!! Міг лише не попасти до головного мозку, і не вплинути на центральну нервову систему, але враховуючи, що є нудота, то міг прониктути і крізь гемато-енцефалічний бар'єр. При певних температурах відбувається або всмоктування речовин або виведення їх з організму. І це швидше за усе в дитини наслідки прийому антибіотику. Немає значення куди і як він був прийнятий.
    ваші симптоми виглядають на передозування недитячим антибіотиком.
    Тримайтеся. Я вже десь тут писала про гарні властивості білої глини. Її можна придбати в рецептурному відділі аптек. Вона гарно стримує понос і має абсорбуючу дію. Але там є певна схема прийому, бо вона абсорбує і корисне і погане. Треба її приймати за 1 год. до або за 1 год. після прийому ліків. Виздоровлюйте.

16. Fleshka

в нас швидше запори...стійкі...ліків вже не приймаємо

17. inchik

inchik New Member

знаю, що подібні процедури роблять з горлом (при тонзилітах хронічних) і тоді вимивають (ну чи намагаються вимити) всю "флору" хорошу і не дуже і тоді протягом 10-14 днів має заселитися самостійно своя хороша і в той період радять поберегтись (поменше контактувати з іншими людьми) аби не захворіти...а "засіювання мікрофлори" то більше як хто в то вірить...особисто я вважаю, що флора сама оновлюється і від організму вже залежить якою вона буде...

18. kolobok

kolobok Member

Дівчата, а хтось стикався із пітничкою на долонях? В малої вже з місяць висип на долоні, спершу був на одній, тепер вже на двох є. Спочатку появляються такі ніби червоні плямки невеликі, потім прищики (просто підвищення без ніякої рідини чи гною), потім вони можуть зливатись ніби в групу або сходити. Були в педіатра - діагноз алергія, призначила Тридерм і дієту. Тридерм я не мастила дитині. На дієту малу посадила - відмінила всі ягоди, помідори, соломку магазинну (смажене, солодощі, сочки, жирне вона і до того не вживала). От вже зо 3 тижні дитина на дієті, висипка спочатку пройшла, а тепер вже на 2 ручках. І здається мені, що зникала вона якраз, коли похолодало було, а зі спекою знов з"явилось, бо помічаю, що прищики більше проступають, коли ручки спотіли.

19. Женічка

Женічка Well-Known Member

у моєї Насті печія. І то вже давно. А я тільки сьогодні то допетрала і переконалась в тому отсаточно. Здогадки в мене вже були, але я все спихала на її часто хворіюче горличко.
    я просто в шоці. І де діти малі беруть ті роблеми з кишково-шлунковим трактом... ще того нам бракувало. Дівчатка, може, хтось мав вже такого плану проблеми чи звертався до дитячого гастроентеролога (і чи впринципі такий існує).
    у нас той рефлюкс, чи як його, у нас спостерінався до року. Але якось ми його переросли. а тут далі, швидше за все, що проблема ще звідти тягнеться.
    Бідна дитина, сьогодні кислота їй вже в горло добряче підійшла, по личку я зрозуміла, що Настя аж налякалась.
    тепер складаю все до купки - постійне хкхк,хкхк, яке я спирала на біль у горлі, останнім часом голосні відрижки повітряні, які я спихала на погану таткову спадковість (звиняйте за откровення).
    по Романовій лінії то сімейне, ті всі шлунки, кишківники, вічні ранітидіни і діареї. Щось то мене так зачепило, що жах.
    І це при тому, що дитина моя ні сухариків, ні чіпсів, ну нічого на язику не мала. Їсть все свіже і домашнє. Навіть не знаю, як відкоригувати меню.
    Вичитала, що шоколад - один з найголовніших подрахзників, та й від компотів прийдеться відмовитись повністю.

20. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

Дівчата, порадьте, може знаєте "правила" здачі крові на цукор, бо наша педіатр сказали нам, щоб результат був 100% треба останній раз поїсти о 19:00 годині, день перед здачею крові і нічого не пити ні вночі, ні зранку???? Цього дійсно необхідно дотримуватися???? Бо ми здали кров на цукор (5,4 результат) не дотримуючись цих правил, мала п"є і надалі дуууже багато: вдень може випити до 3л. кампотику, сочку....:wacko1:

Статус теми:
Закрита.