"103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hruska, 14 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Купіть мазь Пантестин. Допомагає при сильних опіках навіть коли є пухирі.

2. Dolma

Dolma Well-Known Member

а там немає подразнення в нього, чи ранок? може набряк? ви дивились?

3. dasha

dasha Well-Known Member

Власне, що попа чистенька, ніде ніякого почервоніння, тріщинок. Навіть не знаю, що робити, вже не витримую того ультразвуку, бо малий просто пищить, як сигналізація, ніколи такого не було. Підем сьогодні в поліклініку.

4. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Можливо дійсно має якісь мікротріщинки внаслідок закрепу. А Ви не пробували йому робити перед сном ванночки з ромашкою (я купую аптечний рекутан, виливаю пляшечку на половину ванни води) або бороплюсом змастити?

5. dasha

dasha Well-Known Member

Можливо, спробую ще ванночки. Але то він не постійно плаче, а тільки зранку і ввечері. Я щось більше думаю, що певно підхопив таки глисти. Можливо і закреп внаслідок цього, бо минулого року ми також багато їли чорниці і кампоти чорничні пили і нічого такого не було.
    А якщо там якесь пошкодження, то як то в поліклініці виявлять? В попу ж незалізуть.

6. dasha

dasha Well-Known Member

Притьопали з поліклініки. Фуф, слава богу аналізи добрі, мазки також. То таки дійсно тріщинка. Мазюкаю облепіховою олійкою і готую на вечір ванночку з ромашки з чередою.

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Роман тиждень назад прищіпнув палець великий вхідними дверима. Вродь нічо, поплакав пару хвилин і минулось.
    А сьогодні цілу ніч не спав, зранку просив пальчик поцілувати пару раз, весь день ниє, після обіднього сну глянула - а палець під нігтьом загноївся, пульсує, почервонів і збільшився в два рази (зранку такого не було ще). Порада педіатра в телефонному режимі - попарити і прикласти мазь вишнеського. Так можна? До хірурга не треба?

8. Dobra

Dobra Well-Known Member

Я ще якось в стрептоциді вимочувала, але то було давно, не памятаю саме як. Тоді пройшло, в старших класах, я могла аналізувати біль і глибину ураження. Але це у вас дитинка, я б якось лікарю показала, навіть для власного самозаспокоєння. Тим більше що така біль, що заважає спати...

9. GalkaSv

GalkaSv Active Member

Так можна, але я не уявляю як запарити пальчик маленькій дитинці. Я знаю, щоб виходив гній можна прикладати на те місце смалець із содою (трошки домашнього смальцю та питтєвої соди перемішати і покласти на місце загноєння), я так собі робила, а це мала дитинка, може й справді краще до лікаря. А як вийде гній, можна робити ванночки з фурациліну, він йде як антисептик і пришвидшує загоєння, перевірено.

10. Alonka

Alonka New Member

А ще важливо де саме гній, бо в мене колись мама поранилась і теж парила, то гній пішов під ніготь, а потім хірург зривав щоб прочистити.

11. ViTanya

ViTanya Member

можна прикладати мазь "Ілон", вона на травах , застосовується при панариціях і пароніхіях (гнійні запалення пальців і нігтевого ложа). Гній при цьому або розсмоктується, або прориває і витягується. На інструкції написано, що досвід застосування у дітей відсутній. Це означає, що німці,які його виробляють, поки що клінічні випробовування на дітях не проводили. Але підходить добре, єдине - якщо в дитини підвищена чутливість до аромаолій, то може бути алергія.

12. Fleshka

Та от власне що гній під нігтем. Парення потерпіло фіаско, не дається дитина і все. Мазь вишневського дала полегшення, гній зібрався в одному місці і Роман вже спав цілу ніч без плаксів, ніготь піднявся, але не прориває.
    Певне доведеться йти до хірурга знімати ніготь...блін

13. Fleshka

Були в лікаря, крізь сльози і крики зняли ніготь, почистили гній. Завтра після обіду на перев"язку. Тепер переживаю, щоб лідокаїн боком не вийшов в нашого алергічного Ромка...тільки очухались від тих чесоток.
    Хірург обробив палець маззю Офлокаїн, а щойно в інструкції вичитала що до дітям 18 років вона протипоказана. Казав обробляти нею щодня на протязі тижня...Я щось дурна вже зовсім, лікарі не читають інструкції, чи вони про щось знають чого я не знаю?

14. Donata

Donata Active Member

нам її теж призначали в 2 роки, казали, що нема замінника для дітей такого віку, Син нормально переніс.

15. Dobra

Dobra Well-Known Member

Так...У нас щось схоже на вітрянку. У меншої 5 прищиків, температура була, у старшої 2 наразі. Кашель, соплі, ззовні як вірус звичайний. Сусідський малий має вітрянку, починалось також із декількох прищиків., з ним ми не контактували, лише з його мамою. А у нас таке важливе весілля за тиждень у рідного брата:girl_tender:. Може обійдеться?

16. Fleshka

надіюсь я себе просто накручую...сьогодні каки зеленючі, відсутність апетиту, шкіра почала ставати шершава...все як пів року назад, перед тим як в Романа почались оті страшні загострення алергії.

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

здається мені що саме так, бо як може мазь намазана аж на 1 ніготь, і то невеликої площі викликати разом і зелені каки (особливо їх), і відсутність апетиту, і шершавіть шкіри?
    В інструкції написано що не рекомендується, а не що забороняється.
    Почитайте тут про нарив на пальці у дитини . Там якраз пишуть що призначають при подібних проблемаз офлокаїн таким діткам і що він добре допомагає і т.д.

18. Fleshka

Та так то воно так, але в цій мазі присутній антибіотик, а саме після нього в Ромка пів року назад почались перші прояви алергії. А зелені каки ж є показом на те що в кишечнику щось не альо. Ну і шкіра...все як тоді...

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Думаєте що за 1 день, а то і за пів дня навіть та незначна доза антибіотика намазана на палець змогла настільки потрапити в організм щоб зробити щось не то в кишечнику і одразу повпливати на шкіру?
    Я думаю що причина в чомусь іншому.... а може дістав вчора при вкриванні нігтя такій стресс що отримав розлад шлунку і від нервового напруження висипку? таке теж може бути...

20. Fleshka

Роман за один день встиг чотири рази зірвати пов"язку, мазь накладалазь в цілому п"ять разів...Хоча сподіваюсь причина і вправду в іншому, і це я просто така налякана тими чесотками, що в будь-яких діях шукаю зв"язок з тим що було, і мені здається що той жах повертається. как вспомню так вздрогну

Статус теми:
Закрита.