"103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hruska, 14 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. kljysochka

kljysochka New Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (2)

ну, не кажіть... він знеболює (попри все інше), а при стоматиті це неабияк важливо! я мала, я знаю:girl_cool:

2. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

3. kljysochka

kljysochka New Member

шкода... я його люблю! коли болить горло і тяжко ликати- він саме то шо нада! пополоскати і можна жити:)

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А наш теперишній стоматит содовий розчин щось не бере..... тепер комбіную протирання ним, з протираннями мікроцидом. І чекаю як воно буде далі...
    А стоматидин - нам також до лампочки... певно залежить як в кого стоматит проходить...

5. мамочка

мамочка Well-Known Member

6. Люша

Люша Well-Known Member

від стоматиту малому стоматолог - дуже хороший - прописував мазь Солкосерил. Спочатку полоскали ромашкою і змазувала язвочки цією маззю. Нам дуже швидко допомагало.
    http://medi.ru/doc/g7506d03.htm тут є про Солкосерил

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

поспішила... є і те і інше тепер вже

8. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

а нам протирання Нистатином

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я знов про стоматит. Чи хтось знає суттєву різницю між герпетичним стоматитом і афтозним? Бо в нас є де просто одна язвочка, а і де все таке запухше біло-червоне, таке враження що ті всі язвочки по площині обьєднались. Два дні свят попереду, мушу чимось малій допомогти бо вже дуже їй болить все.
    Чим лікувати основне питання?
    Содою їй боляче, мікроцидом боляче...
    Якшр це таки герпетичний стоматит то це значить що в малої вірус герпесу присутній?

щось не можу знайти ані відповіді, ані еффективного лікування....

10. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

11. LILY

LILY Well-Known Member

приїхали з малим зі села і має понос і температуру,поки розвела смекту,думаю дати ніфуроксазид....чи краще атоксіл підкажіть будь-ласка???

Останнє редагування: 12 Червень 2011
  12. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

я цим лікувала отруєння, помогло за один день. правда температура доходила до 40 градусів і вугілля вона виривала, тому і дала атоксил. при маленькій температурі вугілля достатньо (для нас у крайньому разі), тому що Софія пє охоче і багато (особливо боржомі :) )

13. LILY

LILY Well-Known Member

а можна малому (1,9) боржомі? але ми постійно на циці....і попиває смекту,теемпература десь 37,7-38,поносить кожні 20 хв.,думаю дати ніфурокс.,в нас минулого року було ротавірусне ті самі симптоми+рвота,надіюсь обійдеться без неї...

14. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

та можна, тільки газ випустити треба. я наливаю в стакан і воно так постоїть годинку і тоді даю.

не знаю,що то за ліки- ніколи (ттт) не лікувала.ото єдиний раз прийшлося дати атоксил (ситуація справді була негарна тоді вже) , дивіться по дитині. якщо пє багато - то організм сам справиться. а чай з ромашки даеш? рис для закріплення?

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

це знову я. А чи буває стоматит коли на ранках аж біло-зеленкувата плівка? От зараз зранку проснулась, я давай то все протирати, а на тампончику аж як слиз зеленкувата залишається. Верещить мала дико. Слиз з поверхні зняли - піднизом залишається слизова вся в ранках і запухша....
    Дівчата, дякую за ПП, будем лікувати всім чим лише можливо. Бо це в нас щось найгірший стоматит за весь час.

16. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Нам лікарка + до смекти і ніфуроксозиду прописала малій по 1/2 таб фталазолу 3-4 рази на день (малій тоді був 1 рочок)
    Боржомі також пили, це єдине , що мала хотіла пити тоді...

17. tsyganka

tsyganka Member

Зібрались сьогодні трохи посвяткувати і плани помінялись - малий захворів. Піднялась температура, дуже слабо себе почуває, бідака заснув.:cry:

18. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

гарно знімає інтоксикацію і спиняє понос біла глина. Її можна купити в аптеці в рецептурному відділі. Є дитяча і доросла доза.

19. Donata

Donata Active Member

слідкуйте за питтям, нам смекта допомагала, але на перш. порах я давала концентрованішу дозу, щоб скріпило швидше, бо такий частий понос може привести до зневоднення
    Боржомі Вам можна, без газу, але купуйте в шкляних пляшках, а не пластикових.

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, хто останнім часом звертався до Гайдука, скільки коштує зараз прийом в нього? в карму будь-ласка.
    І ще де можна здати мазок з рота щоб взнати який саме стоматит в нас?

Статус теми:
Закрита.