"103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hruska, 14 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Доці 2,4 роки. Їмо звичайну їжу, давно вже не на гв. Апетит вже другий тиждень - не найкращий:sad:

2. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

в нас був період коли малий налягав на молочку-творог,кефір, твердий сир- кал був пастоподібний , білуватий. ще кажуть якщо яблук в раціоні багато теж кал світлий.

3. Diana

Diana мрійниця

в нас таке було декілька днів, був застій жовчі, на тиждень виключили все молочне і кисломолочне, багато пити і все пройшло.

4. Nuson

Nuson New Member

5. nalia

nalia Member

Звичайно,при збільшенні еозинофілів

6. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Збiльшення еозинофiлiв не е точним показником наявностi глистiв, вiн може збiльшуватись по багатьом причинам! Вже якщо треба точно, тодi краще з вени на антитiла здавати.

7. Diana

Diana мрійниця

а також якщо дитина алергик, або на час здачі аналізу має алергію, то аезонофіли також будуть високими, тобто це показник зашлакованості крові токсинами ( алергенами, глистами і ін)

8. Nuson

Nuson New Member

По зданим аналізам 22.03 еозинофіли були 9% (при нормі 1 - 5 :wacko:, і в той період ми приймали протиалергічні препарати. 05.04 - 3 %, 22.04 - 2 %. Я так розумію, що глистів нема, правильно?

9. Neytasa

нажаль цей аналіз не є показовим для глистів. В деяких випадках гельмінтів еозинофіли зашкалюють, а в деяких залишаються в нормі, хоча глисти насправді є... Якщо настроєні здати аналізи, тоді потрібно здати кров з вени на антитіла до самих поширених видів гельмінтів...
    Показник Еозинофілів збільшуеться при виздоровленні після ГРЗ (називають "Зоря одужання"), так само при прийомі деяких антибіотиків, їх збільшення є закономірним, що до гельмінтів зовсім не мае відношення....

Останнє редагування: 12 Квітень 2011
  10. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

Форумчанки, підкажіть будь ласка шось. В моєї доці десь вже місяць назад зробилася рана під оком: почалося все як подряпина, яку вона дуже роздерда і вона ніяк не гоїлася. Потім навколо тої рани зробилося таке подразнення дуже схоже на лишай. дерматолог сказала, шо це прояв атопічного дерматиту, алергічна реакція на шось з повітря ( малій вже майже 3 з половиною роки і алергій не було). Єдине шо в нас є то суха шкіра. Приписала нам як лікування крем від Авен з цинком. Все було добре і почало сходити ніби то, але тут знов сльози, тертя і знову рана. Якшо за тиждень не зійде, лікар припише гормональну мазь. Тому питаю Вашої поради. може хтось мав шось схоже.
    П.С я б і тою маззю лікувала вже, але боюся, що така тонка шкіра під очком буде все одно тріскати.

11. Neytasa

Якщо суха шкіра цинк ще більше сушть? Можна попробувати мазати шкіру кремами типу топік-крем,карбодерм і аналоги такого ж складу. гормони дитині дуже не бажано застосовувати без особливої необхідності!

12. Myroslava82

Але шо робити?
    Зволоження не допомагає, а крем з цинком хоч сушить, але трохи гоїть.

13. Neytasa

З кремів ще є Елідел. Але зовнішнім лікуванням не обійдеться.Потрібно поступово обстежити організм(аналізи, УЗД...) і визначити причину цих симптомів....

14. Myroslava82

Що ви маєте на увазі?

15. Neytasa

Проблеми зі шкірою можуть бути просто симптомом якогось захворювання навіть глистів, грибкових і бактеріальних захворювань, або не достатньо якихось вітамінів чи мікроелементів або навпаки надлишок, тоді мазі і креми будуть допомагати тільки тимчасово.

16. Fast

Fast Well-Known Member

Мусить бути якась причина. Не може все бути в порядку в середині організму, а ранка не гоїться.

17. дашулька

дашулька Well-Known Member

Донечка захворіла...позавчора почався сухий кашель після прогулянки. подумала, що можливо повітря нахопалась холодного, бо був страшенний вітер. вчора ввечері почався нежить, не могла нормально спати. а нині вже в обід до того всього Т 38. п*є багато, їсть по бажанню, промиваю носик Саліном, даю смоктати септефріл. напевно завтра буду викликати лікарку, чого дуже не хочу...як думаєте вірусне чи застудне?

18. Ная

Ная Well-Known Member

Застудного не існує),при переохолодженні знижується імунітет і організм стає більш вразливим до інфецій,вірусних чи бактеріальних.З вашого опису виглядає на вірусне,шоб знати точно треба здати аналізи.

19. Myroslava82

Та в тому й якраз справа: не знаю з чого починати: лікар каже, шо то атопічний дерматит і тому рана не гоїться. А мені якось дивно, бо почалося все з подряпини, а тепер ніби лишай під оком. І від олій чи кремів дуже червоніє.

20. agalinka

agalinka Active Member

У нас була теж схожа ситуація на ручці ввечері у малого зявилась якась подряпинка, а вранці я не повірила очам, він розчухав об одіяло вночі руку за ніч ця подряпина перетворилася на рану в 5коп. Дуже довго не заживало, а потім зявилася ще одна ранка, нам теж сказали, що може бути від глистів, але ми поїхали в шкір диспансер, виписала лікар примочки і все пройшло. Проконсультуйтесь, ще з якимось дерматологом.

Статус теми:
Закрита.