"103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hruska, 14 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (2)

знову кашель в синочка і як дихає, то чую "хрипи"...
    тільки минулий тиждень пили АБ, вже все втихло, чому знов?
    і мала так само-як вночі розкашлялась,ледве заснула,правда в неї сухий кашель,такий деручий,а в малого-мокрий. я вже скоро сама захворію з тим всім

2. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Ми цей раз сильний кашель, який не давав спати малому вночі вилікували соком чорної редьки з медом. За тиждень 4 редьки і все як рукою зняло. Для нас це дуже дієве лікування і звичайно масаж. Жодного лікарства.

3. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

це ви пити давали?
    які пропорції і дози?

4. Натуля

Натуля Well-Known Member

В мого Антона розеола. І то добре, що тут про неї вичитала))) З суботи піднялась температура до 39,5 без всіляких признаків. Спочатку не збивала бо нормально себе вів, але вже в понеділок при 39 починав жалітись на те, що очі печуть, хотів спати і сонний марив. То я давала пів дози нурофена. Чесно кажучи переживала, щоб то раптом не з нирками щось бо перед тим забула закрити вікно, а малий бавився на підлозі. У вівторок була лікарка, легені- горло чисті. Порадила АБ. Я вирішила до аналізу не давати. В ніч на середу т-ра піднялась вже лише до 38,5, а наступного дня 37,5. Пішла за результатми аналізів - виявились хорошими. Прийшла додому, дивлюсь на дитину, а його обсипало - трохи на обличчі і досить сильно на спині і животику. Тепер мене цікавить наступне. Вночі в дитини т-ра була 35,5, а сьогодні 36,2. Це ж теж недобре, що вона понижена? Останній раз нурофен давала у вівторок вечором.

5. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

В мене в малої теж таке було. Спочатку висока, потім два дні понижена( вночі зовсім 35 була), а потім все нормально стало

6. сяняНЯНЯ

то скоріше підійде Софійці,так як їй той кашель дошкуляє вночі...а у вас був сухий чи мокрий?

7. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

В нас теж другу ніч кашель, ще й який, накупила сиропів натираю, але поки що...
    Правда, я сама вже теж кілька дні "як сторожовий пес":sad:((

8. Януся

Януся Well-Known Member

Казала нам лікар, що цей сироп підходить лише для мокрого кашлю.

9. tanchyk

Просто беру чорну редьку, вирізаю у ній широку дирку (середину вирізаєте, щоб вийшла така собі ямка) туди кладу ложку чайну меду і даю настоятися. Висамі побачите коли середина заповниться рідиною (редька пустить сік). На протязі дня 5-6 разів даю по чайній ложці. До того 30хв не їсти і після того. Дедька дуже швидко знову випускає сік. Коли редька вже змякла, робимо нову. Малому дуже подобається.

---------- Додано в 14:36 ---------- Попередній допис був написаний в 14:35 ----------

Я даю від усякого. Принаймні нам це завжди допомагає + вітамінна користь від редьки та меду.

10. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

де ви її купуєте?

11. Donata

Donata Active Member

на звич. базарах продають, я на Шуварі замовляю її.

12. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

колись в свій час, мене моя бабця також таким методом лікувала, а я забула:girl_sad:нам якраз зараз це актуально, добре, що є такі ДП, що можна почитате все, що тобі необхідно, вже передзвонила до татуся, щоб нам прикупив редьки)

13. tanchyk

На будь-якому базаоі, там де бабці з села продають.

14. сяняНЯНЯ

Ходили ми слухатись в поліклініку,лікар вислухав усюди такі рівномірні хрипи,але він трохи здивований,бо малий пив минулий тиждень АБ,каже що то скоріше шось алергічне,
    А тепер ще й Т піднялась до 38,2, дитина бавиться,але по ньому видно що хворенький.
    І що б це могло бути? запалення?

15. Натуля

Натуля Well-Known Member

Краснуха. Вирішила перестархуватись і викликала ще раз лікарку. Є характерне збільшення потиличних і шийних лімфовузлів. Сидимо вдома.

16. сяняНЯНЯ

сильний обструктивний бронхіт, поки обходимось без антибіотика.

17. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Сьогодні після обіду піднялася температура до 37,3, ні соплів, ні кашлю немає, дитина бавиться, що це може бути, чи може бути на зуби, якби щось вірусне, то Т сягала б 38-39? Просвітіть, бо в тій справі не дуже компетентна...

18. Donata

Donata Active Member

та то хто як переносить і що.
    Хворіла доня - макс. Т - 37,5, через тиждень син, Т - 39, через тиждень я, без температури, але горло боліло так, ніби на ангіну. Вірусяка один був, скоріш за все.
    38-39 і від бактеріального чогось легко може бути, мені рівень температури фактором важкості більше видається.

19. veronka

veronka зла друзя

ааааа, а в нас капець. За три роки Маргош двічі жалілась зі слізьми, що ніжки болять (виключно перед сном, і зі зміною погоди наступного дня). Останні 2 тижні вона майже щодня жаліється на ніжки((( а до всього сьогодні ще й температура 39 гахнула, Маргош цицю майже не їсть, пити відмовилась, обтиратися не дається, але наразі спить і скандально сопе... капець якийсь! що маю робити?:
    - до кого з лікарів звертатися щодо болю в ніжках;
    - що можна зараз робити з Т (навіть близько не уявляю з чим її пов*язати);

20. Donata

Donata Active Member

я б почала з невропатолога, можливо потім консультацію хірурга. А може її кальцію бракує, кажуть від того можуть боліти, як в неї з молочним/кисломолочним?
    пої її хоч по ложечці, з вмовляннями і танцями з бубнами, бо при високій температурі щоб її не зневоднило швидко.
    Особисто я, якщо бачу, що температура дитину виснажує і дається тяжко - збиваю, щоб нормально спокійно виспалась і набралась сил.

Статус теми:
Закрита.