"103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hruska, 14 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Виписала антибіотики?
    Я кашель малому лікую ереспалом, соком редьки з медом і дренажним масажем.

2. Klava

Klava Member

В мене в малого якось дивно з носом. Вже більше тижня щось в носику ніби хлюпає всередині і вночі посопує під час сну (видно що важко дихати, навіть ротом часо повіртя хапає). А сопель нема зовсім. Промиваю аквамарісом, але нічого зовсім не витікає крім самого аквамарісу. Щось я не знаю навіть що з ти робити. Йти до лора чи чекати щоб само пройшло. Бо більше нічого не турбує.

3. Анута

Анута Well-Known Member

алергію не розглядаєте як варіант?

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

а як ви його робите?

5. sofka08

sofka08 kasperjonoks

і мене це цікавить!!!!

6. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

в яких дозах давати малому ношпу?,бо геть спати не може...постійно кашляє

7. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я давала менше ніж 1/4 табл.

8. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Сідаєте на ліжко, на коліна кладете подушку і на подушку дитину на животик,голівкою до низу. Трохи приспускаєте ноги, щоб дитинка була чуть-чуть горизонтально (мій малий весь час регоче, як я роблю). Спочатку розтираєте добре спинку, щоб трішки порозовіла і постукуєте (не сильно, дивитесь по дитині). Максимкові цікаво, бо він завжди тягне довгий звук "Аааа" і під час постукування виходять смішні звуки. Я ще примовляю типу: "Прийшов слон потоптав, прийшли гуси пощипали".(а він підказує, а Вовк, а Зайчик- от і придумую на ходу.) От воно в грі і виходить не страшно і не боляче. Зате через 5-10 хв. починає так відкашлювати, що "мама нє, горюй". І так повторювати 2-3 рази на день. Особливо добре зранку, ну і звичайно не після їжі.

9. olerusya

olerusya sweet candy ;)

лікар прописала 1/2 три рази вдень. але нам половина не допомагає, лише ціла(на ніч)

10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

То від віку залежить.
    Я подивилась на вік меньшої дитини, а то певно старша хворіє)
    1/4 я давала ще коли зуби різались, то десь до року

11. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

нам прописали також половинку від цілої перед сном, але ми старші!!!

12. Donata

Donata Active Member

нош-па знімає спазми гладкої мускулатури, вона не заспокоїть кашель, а іноді навпаки спровокує, бо знімається спазм і все мокротиння поч. активно відкашлюватись. Якщо у вас нема обструкції, спазмів бронхів, то не треба її давати, то не "безобідна" пігулка і її доцільність мав би лікар визначити, послухавши. Коли кашель як при ларингіті, то ношпа його полегшить, бо вплине на причину.
    Я по кашлях доньки вже досить часто можу на слух визначити, бо мали з тим проблеми, але отак, бо іншим помагає, то не робіть.

13. Klava

Klava Member

Та вже думаю і про це, бо він трохи висипку має на ручках, але вона в нас періодично то є то немає. А з носом таке вперше. Напевно підемо до лора глянемо спершу. А там вже будем вирішувати.

14. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Якоси писала тут, про те , що помітила в Данила на гландах білий наліт і як нам лор все це промивав і лікував, і отримала повідомлення в приват, що можна таке лікувати в домашніх умовах (якщо не помиляюся синькою з аптеки). Буду вдячна якщо хтось тут або в приват напише мені як це лікувати, і яким точно лікарсьим препарато, в яких дозах. В дитини горло ледь червонувате, не болить, але наліт є .

15. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а дитина горло полоще?
    можна взяти пінцет, намотати вати, намочити той кінець (ватний тампон) в синьку, або розчин Люголю (якщо в дитини нормальний, а не підвищений блювотний рефлекс) і обережно помазати, там де є наліт
    Дитина мусить широко відкрити рот.

Полокати можна розчином соди. Або хлорофіліптом, хоча у випадку нальоту сода мені помагає краще.
    А ще можна взяти стрептоцид і засиапти в горло.

16. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Вчора саме так і робила, нічого з того не вийшло, бо якраз в дитини підвищений блювотний рефлекс. То я просто змастила трішки мигдалинки люголем. Полоскали корою дуба і шалфеєм.
    В аптеці сьогодні куплю синьку, ліки так і називають - синька?

17. Женічка

Женічка Well-Known Member

синька і люголь речі з різних опер і використовуються при зовсім різних діагнозах. Ви звертались до лора? Брали малому мазок з горла?

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а в тій процедурі смисл саме змастити чи щоб люлоль потрапив на уражене місце? бо якщо друге, то купіть люгс, то люголь в спреї, і пшикайте туди, раз інакші маніпуляції рвотний рефлекс провокують.
    якщо в когось є чайний грип, але не свіжий а такий вже добре кислий, то він наліт також суперово знімає...
    у нас як була гнійна ангіна, і треба було ті пробки гнійні виполоскувати, то як мала той грип спльовувала, я прозрівала натурально він того всього що спльовувалось після полоскання...

Останнє редагування: 1 Листопад 2012
  19. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Синька зі звичайної аптеки не підійде, вона на спирту, обпечете слизову. Треба замовляти водний розчин в рецепурних відділах.

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Дівчата, що дати малому від сильного насмарку? Віброцил, риназолін не допомагають взагалі. А з носа рікою тече.

Статус теми:
Закрита.