"103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hruska, 14 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (2)

а йому гомеопатія не помагає з "тими дєлами"?

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

допомагає...

3. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

Я вас прекрасно розумію....Мене з донечкою на 3 день після народження відправили на Орлика..там в реанімації і на палаті згодом ми пролежали 2 тижні...і можна сказати не вилікували...я дала хабаря і нас виписали....коли я звернулась в Чорнобильську до Возниці Яреми він сказав 3 дні без грудного молока і все пройде...так і було....груди доця взяла і дякувати Богу все добре!!!!!

4. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

а в нас вдома лазарет, кашляє Софія, кашляю я і чоловік, особливо весело вночі....температури ні в кого нема й не було, лікар Софію слухав, то лазолван назначив, але щось поки не помагає, їдемо сьогодні в Чорнобильську, до іншого лікаря, може й мене послухає і щось порадить як годуючій....

5. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

краще трави чабреця - не знайдете:) і смачно і кашель лікує.( на його основі є сироп- пертусин, його можна пити і собі і дитині і чоловіку, розводити з сухою мікстурою від кашлю або самий пити)

6. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

то капець в нас теж кашель діти кашляють що хвилини,вже незнаю що їм давати від того кашлю:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

7. solomka

solomka Active Member

Мої нещодавно теж кашляли, то їм допоміг на львівський сироп Алтейка. Досить недорогий, на травах. Правда незнаю з якого віку його можна давати.

8. nalia

nalia Member

Мій малий також вже неділю кашляє,то я даю Ереспал,суху мікстуру,на ніч настопи робила йодну сітку,і масаж спинки,то кашель ніби пройшов,зато тепер сопельки

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В мого малого вже з місяць сопельки не проходять. Не те щоб сильні, але заважає йому. Що робити? Йти до лора чи самим експериментувати?

10. Donata

Donata Active Member

покажітся ЛОРу, щоб почути думку спеціаліста. В сина десь в такому ж віці, теж не могли ніяк позбутись сопельок самостійно, лікар сказав, що вчасно звернулись, бо до гаймориту могли дотянути.

11. Iryna

Iryna Well-Known Member

незнаю чи то знову у нас ті зуби чи якась інша зараза, але дитина абсолютно відмовляється їсти....з"їла пару кусочків рогалика, запила компотиком і то вся наша їжа:girl_sad: вночі спить погано, сильно крутиться, практично весь час висить на грудях. Я вже починаю задумуватися, а може то глисти????

12. Diana

Diana мрійниця

в нас були зелені 2 міс, все можливе робила і неможливе робили, навіть антибіотик капали, а допомогло гріття УВЧ в поліклініці

13. Андріана

Андріана Well-Known Member

нам теж при затяжних соплях допомагало гріти.

а якщо вже давати антибіотик, то потрібно знати який, зелені соплі, значить була присутня інфекція, але потрібно здати бакпосів і чутливість до антибіотиків, ви, мабуть, не тим антибіотиком капали.

14. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Ірусь, думаю що зубки...В нас теж така картина. Видно зараз ті задні лізуть, мучиться страшенно, навіть дає щоб я дентолом помазала. просто Сашко ніколи не переносив дентолу, навпаки плакав як я пробувала намастити, а тут навпаки ротик відкриває. З їжею теж кепсько, тільки те те що дуже засмакує їсть.

15. мамочка

мамочка Well-Known Member

вчора спитала
    сказав що малим дітям тільки в стаціонарі, бо можуть бути бронхоспазми

намучились ми з стоматитами...чуть ГВ не завершили...
    синька взагалі не допомагала. Допоміг нам Кандід. Я малому мазала ще коли йому 1 місць був. 4 рази в день капала собі на палець і мазала на найбільш помітні ділянки (в нас було на внутр. стороні щічок). Симптоми зникали через добу, але я лікування продовжувала 3 дні.

16. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Хочу всім порадити озоновану олію оливкову, детальніше можна в і-неті почитати. Вона мене врятувала від хронічного кандидозу і тонзиліту, а дітям капаю в ніс при всіх ГРЗ, за цей рік якщо починали хворіти, то все проходило без ускладнень, думаю і стоматит вона би вилікувала і при гайморитах, чула, допомагала. Ще мажу ним опіки, порізи,обвітрення і тд. Я купувала в Києві в мед. центрі, там таких багато!у Львові на топольній в лікарні, дуже треба просити,щоб зробили, але думаю приватні клініки точно є! :)

Останнє редагування: 11 Квітень 2011
  17. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

Дівчатка, допоможіть будь ласка, мала какає вже 2 дні дуже світлою масою з білими крупинками (білого більше). Що це таке може бути? І що робити?

18. In4a

In4a Well-Known Member

А сеча якого кольору не помічали? При деяких захворюваннях печінки (ттт) кал світлий, а сеча - темна...

19. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

Сеча нормального світлого кольору, такого як завжди.
    Це може бути "жовтуха"?

20. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

а скільки лялі,і що вона їсть(гв?)?

Статус теми:
Закрита.