"103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hruska, 14 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Я маю від но-соль. Спеціально купляла, щоб мати таку баночку. Вона скляна

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

з під делуфена можна використовувати багаторазово, там виймається пшикалка від основної баночки. Аналогічно і Нок-Спрей.

У носоля шкляна баночка? у мене лише поліетиленові...

3. Donata

Donata Active Member

Я заливаю в баночки від Саліну, там легко, вона лише з першого погляду суцільна, вершок перед різьбою "зйомний".
    І в баночки від Аквамарісу: шкляна з пластиковим розпилювачем, дала чоловіку завдання спробувати відкрити, іншим кінцем ложечки підважив і відкрив, в мене сил трохи бракує.

---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:17 ----------

вона працює не по типу насоса, це щось як балончик, щось мені вона теж видається одноразова

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчата, маю файний рецепт від кашлю у дитини.)
    Мій малий вже майже тиждень кашляє, сидимо безвилазно дома, а ше з носа тече. Так от пані дУхтор прописала сиропчик, від якого чогось ще гірше стало. І от порадили мені мамочки таку штуку, яка реально допомагає. За два дні з кашлю що 10-15 хв стало що 3-4 год. Думю то прогрес.

Ну, от давати треба дитині тричі на день. Я даю оте все що розкалатала за одним разом.
    Ну, по моєму це краще аніж аптечні сиропи, вітамінно і корисно.:girl_claping: Може комусь знадобиться?

5. zetta

zetta Well-Known Member

ну я тільки жовток даю, і ще ложку доброго вершкового масла- три жовтки перепелиних, ложка масла, ложка меду, дехто дає ще ложку горілки, вимішується і тричі на день по маленькій ложці. - нас з бронхіту такого надривного тільки це й витягло.

6. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

7. zetta

zetta Well-Known Member

сирий, свійжий. випити ту бовтанку треба за день, хіба для дорослих де йде горілка там воно краще зберігається на два дні.

8. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Сьогодні спробуємо чи буде пити? А найкраще нам досі допомагає сік редьки з медом, і малий любить і відкашлює добре.

В малого на пальчику не зрозуміло звідки взявся щось типу сухого мозолю, не болить, твердий. Навіть не знаю як описати, така собі тверда опухлість і ніби якаьс рідина є. Боюсь йти до лікаря, бо зразу скажуть різати. Може в когось було щось подібне, чим мазали?

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

у нас теж сильний кашель, даю проспан та чай з ісл. моху, але щось результат неахті, кашель уже 10 днів
    а таким маленьким, як ми можна таку бовтанку?

10. Януся

Януся Well-Known Member

Ми дістали справжній борсучий жир. У малої був залишковий кашель після пневмонії.
    4 дні понатирали перед сном груди-спину-ступні і тьфу-тьфу ніби пройшло.

---------- Додано в 09:51 ---------- Попередній допис був написаний в 09:50 ----------

Зетта, ложки столові чи чайні?

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

з ісландського можу я зробила от що:в четвер ввечері були тяжко кашляючі, в понеділок здорові. Точну динаміку зараз не пригадаю.

12. natorella

natorella Well-Known Member

а ше какао
    саші коли востання кашляв, а ми були в селі там не було моху, то постійно давала какао
    воно дуже добре на верхні дихальні шляхи впливає
    і в оту бовтанку шо зетта пише мама мені колись все давала какао (замість горілки)

13. Януся

Януся Well-Known Member

Для тих хто в бронепоїзді: сухе какао? і скільки?

14. natorella

сухе
    того всього по ложці - чайні, чи столовій - нема різниці
    давати попити
    ну малій дитині по ч.л.
    і дати то випити

15. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

масло какао при кашлі рекомендують - думаю, в гаряче молоко буде і смачно, і корисно

16. natorella

тут головне добре какао
    я купую 99%білоруське - воно таке ууууууууух

17. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Для тих хто в танку, а де взяти ісланський мох:girl_flag_of_truce:

18. Януся

Януся Well-Known Member

Я брала на верхньому Шуварі всередині у дворику в критому павільйоні. Там стоїть бабка, продає різні трави.

19. olangel

olangel Well-Known Member

20. Donata

Donata Active Member

мене теж в дитинстві від кашлю ним поїли і ще давали какао-масло. Какао містить теобромін, розслабляє гладкі м"язи бронхів і знімає спазми. І його багато власне в какао-порошку. Але на какао є алергія, тому треба обережно з тим. Теоретично норм. чорн. шоколад теж корисний при кашлі, якщо горло не буде дерти від нього.

Статус теми:
Закрита.