"103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hruska, 14 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olangel

olangel Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (2)

може рятівником? Хоча не знаю чи можна маленьким. Точно знаю, що Бепантеном можна(я постійно опрілості, подряпини, укуси комарів мастила, допомагав)

2. natorella

natorella Well-Known Member

а зеленка, чи фукорцин?

---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ----------

треба шоб підсушувало, а рятівник не підсушує

3. olangel

ну малій дитині воно пекти буде...
    але дуже добре заживляє.

4. natorella

natorella Well-Known Member

оль, ніхто вітряночні прищики не заживляє рятівником
    їх треба підсушити чи зеленкою чи фукорцином (на основі марганцівки)

5. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Нє, вітряночні прищі то не розбите коліно, то не пече (мала вітрянку в 16 років, то точно пам'яиаю). Та й крім того взагалі-то дітки легше переносять біль, ніж старші.
    Ну а зеленка при вітрянці - то класика.

6. Анута

Анута Well-Known Member

вітряночні прищики підсушують мурашиним спиртом.
    Зеленкою "фарбують" аби моніторити чи не з"являються свіжі.

7. olangel

я нею хворіла десь в 7 років і пам'ятаю, що процес зеленки мені був не приємний :sad:
    Ну я не тілки про рятівник, а стрептоцидова?

8. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

зеленкою мастимо. але всеодно ранки збільшуються, і лице повністю всипане плямками-прищиками, все ж не покрию зеленкою

---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

порадили мені ментолову мазь, що вона знімає зуд. Може хтось пробував?

9. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Нам від зуду дуже помагала тепла ванна+ трохи соди (але це коли нема температури). Після неї синок спав цілу ніч.

10. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Мій малий весною переніс вітрянку в 7,5 місяців (і я разом з ним) я ні чим не мастила але поки сипало робила содові ванни пару раз на день (вони підсушують і знімають зуд). Малого страшно обсипало на голові обличя і живіт я думала рубці будуть але лишився тільки один над бровкою ледь помітний. Єдине вітрянка дуже важка інфекція для немовлят і після неї впав імунітет але вже тьфу-тьфу.

11. Женічка

Женічка Well-Known Member

Дівчатка, хто *ходить* в чорнобильську поліклініку і знаэ тамтешніх дит хірургів? Поставили нам, тобто моъй Насті діагноз доброякісна пухлина, а я прищ та й прищ. Одним овом я в легкому шоці, дівчинка, то личко. Чекають щезараз на узд. Казала мама, що хірургдуже різкий. На м прізвище, здаэться. Ой, ой,ой,ну якапухлина... щосьмені в головіне вкладаэться.

12. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

Якщо Могиляк - то він мудрий дядько. Але таки різкий...

13. Shprotka

Shprotka Active Member

як той прищ виглядає? мені в 6 років також мама дала лице різати, була гулька під оком на вилиці, росла потихеньку. мама віддала мене під ніж, хірург вирізав "кусок м"яса", зашив, а та гуля далі почала рости. то мене потім повезли в косметологічну клініку (біля готелю "Львів") і там мені якимись електро-розрядами вбили ту гулю. а шрам то залишився :girl_cray: маму тоді довго сварили в тій клініці, що дала порізати дівчинці лице...
    головне не поріть гарячки, з"ясуйте до кінця, що то є на личку вашої дитини. порізати завжди встигнете.

14. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

в мене було все аналогічно вашому випадку, навіть місце розташування гульки ,і біля готелю львів мені її остаточно видалили струмом, бо хірург залишив якийсь "корінець" і після операції дальше росла маленька гулька. було схоже на жировичок.

15. Shprotka

Shprotka Active Member

точно, так його і назвали в косм. клініці

16. lovefreedom

lovefreedom New Member

дівчата, в мене в малий вже тиждень хворий. минулої неділі ні з того, ні з сього почав хрипнути вечером і за 2 години вже ледве дихав з такими страшними хрипами. цілу ніч сиділа, слухала чи дихає... давала ношпу і лоратидин, лікарка казала колоти, я не колола. через 2 дні пройшло, почалась застуда: вологий кашель, 38 температури, соплі. до вчора було легше, принаймі темпер спала, але ше кашляє... а вчора-сьогодні знов піднялась.... щей щось з животиком, трошки шось типу проноу було, лікарка як завжди каже "антибіотики"... анаферон ніфіга не поміг, як і амбробене від кашлю... може в кого шось схоже було... так не хочеться дитину травити антибіотиками(((

17. Женічка

це не жировик. Лікар Могиляк. Узд пухлину не підтвердило, ттт. Але вирізати швидше за все прийдеться. Це гуля, як камінь, діаметром з 5 копійок, росте. Думаю, проконсультуємось ще й у третього хірурга.

18. Shprotka

Shprotka Active Member

виглядає, як жировик. успішно видяляється струмом, без хірургічного втручання. просто, якщо вирізати, то не факт, що знову не буде рости. при розрізі взагалі не зрозуміло, що потрібно видаляти (то мені мама розповіла, вона тоді була присутня на операції)
    проконсультуйтесь в косметологічній клініці, вони з тим часто зтикаються.

19. Женічка

добре б було косметологу показатись. Я сфоткаю, покажу вам, правда не знаю, чи фото передасть,але вечером сфоткаю обов'язково.

20. HalynaKv

HalynaKv Member

Лімфовузли не збільшені? Може варто зробити розгорнутий аналіз крові?

Статус теми:
Закрита.