"103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hruska, 14 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. LiliyaGal

LiliyaGal Active Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Дякую! Добре, що вона ще є, та циця - дійсно виручає. Ми вже тільки один-два рази вдень годувались. Тепер знову відновлюєм гв.

2. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

В нас сопельки, напевно, вже більше 2-х тижнів. Інших симптомів немає і не було. Соплі прозорі і рідкі, часом так течуть, що не встигаєш витирати. Вночі і зранку сопель нема, з'являються або вже навулиці/після вулиці, або вдома, після того, як мала зранку пониє, і тримаються до самого вечора. Мала від того дихає вже ротом. Спершу капала фізрозчином, а тепер вже й не капаю, бо той фізрозчин зразу ж випливає з носа. Це може бути алергія? Надо, певно, до лікаря...

3. agalinka

agalinka Active Member

Може бути...

4. Donata

Donata Active Member

мені схоже на алергію, мусите думати на що і щось з тим робити. В доні такий риніт переходить в бронхіт.

5. Анютка

Анютка Well-Known Member

чим Ви користуєтесь, щоб запобігти укусам комах?
    в малої місце після укусу страшенно напухає, аж пухирцями і заживає страшенно довго( на щічці так і залишилась малесенька плямочка з минулого літа
    тому тепер задумуюсь над якимось перевіреним та ефективним засобом, щоб запобігти цьому

6. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчатка, ніхто не мав справи з препаратом ІСМІЖЕН? прописав нам Юрочко, далі маємо грибок в горлі. рік мали спокій, знову дитини вчепилось.

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, а в дитини в 3,5 роки може бути температура від перегріву але не на сонці?
    БО у нас вдома ( мабуть не тільки в нас) вже кілька днів стабільно температура 29-31 градус, вночі температура не знижується, 30,8 сьогодні було, ходимо всі плавлені.... на вулицю вилазимо лише під вечір, і гуляємо до темноти.
    Сьогодні мала проснулась і здалась мені гарячою.... наміряли 37,44.
    При цьому ми з понеділка лікуємо кашель і соплі, але кашель вже пішов на поправку і соплі також, і теоретично температурі немає звідки взятись. В загальному самопочуття дитини нормальне.
    На перегрів можна думати чи я собі фантазую?

8. Марта2

Марта2 Well-Known Member

При тепловому ударі темп. піднімається висока, в межах 40,42 + підвищена підливість.

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Здається в малої кір :girl_cray:
    Подивилась горлло а воно все в прищечках, як манкою обсипане.....
    Блін, шо робити?
    Всю вагітність берегла і її і себе, і тут на тобі :girl_cray: і температура тепер відомо звідки ......

10. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ми недавно ангіною перехворіли, то горло і язик були дуже схожі як при кірі, але це була якась така ангіна... Потім дуже лімфовузлики збільшились... Тут у нас, по Жидачеві, дуже багато діток і дорослих з такими симптомами було. Краще лікаря викличте.

11. taniarz

taniarz Active Member

в нас та сама біда була минулого літа, коли спека стояла в 30 градусів. Теж як манкою обсипане, в поліклініці сказали ангіна на фоні зубів, але в лікарні лежали, там поставили діагноз дизбактеріоз порожнини рота. Лікар пояснювала , що жара, імунітет ослаблений, сприятливе середовище для всякої зарази. В лікарні нам обробляли рот метиленовим синім розчином, і ше якісь симптоматичні лікарства.

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я би з радістю прийняла мабуть обидва варіанти...але у нас клінічна картина наступна:
    понеділок: кашель, сухий, надсадний, лающій + соплі.
    пьятниця: з кашлем так сяк справи кращє, з соплями воюєм далі.... появились оті висипання на піднебінні, стінках горла, щічках - слизових в общєм. В 11 ранку температура 37,4 в 14 годині - 37,7, в 16 - 38,3. Вклала малу поспати, дала нурофен, температуру збило але не надовго, бо в 20 годині вже було 38,5. В 22 годині 39,3. Враховуючи що підозра на кір дуже велика, і в даному випадку тримати температуру високою сенсу немає, знов дала нурофен, і він лише ближче до 12 ночі збив температуру до 38, щойно міряла знов 38,7.... поставила свічечку ефералгану. Малу випоюю компотом, але якщо вдень мала пітніла і температура знижувалась хоч не надовго, то тепер не пітніє, або дуже несуттєво, температура на місті стоїть.

Загалом на початку тижня нашу картину я списувала на те що соплі у нас з перемінним успіхом постійно коли в садок ходимо, а кашель почався бо чоловік напоїв малу холодним компотом коли та була спітніла після велосипеда. Але сьогоднішня температура і ота висипка в роті якось не вьяжеться з загальним покращенням кашлю і т.д. А клінічна картина корі якраз так і виглядає, спочатку просто ніби застуда, потім далі сипь в роті, потім по тілу.
    Завтра зранку чекаю нашу лікарку, молюсь аби температура вночі не зашкалювала, бо я тут з малою сама вдома, і реально чуток безпорадною себе почуваю в такій ситуації.

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Глибокий вдох і видох....
    Була лікарка, обдивилась Юльку всю і всюди.... все виглядає на те що у неї гнійна ангіна. Я полізла в нет, і те що видав гугл на фото - повністю відображає те що у нас.
    В общєм... антибіотик, полоскання горла, пшикання ліків.
    Температуру я таки вночі збила, причому так що вранці ледь до 36,5 піднялась )))

14. olya_d

olya_d Well-Known Member

читаючи ваш попередній допис, якраз і думала про це. В мене в старшого була, температура трималась тиждень, поки не зійшли всі гнійнички

15. nalia

nalia Member

Дівчата, в мене в сина за вухом на косточці є гулька ( коли вона появилася ,я щось не знаю, а замітила коли в малого була вітрянка,і я мастила прищики). Чи в когось таке було, і до якого звертатися лікаря?

16. Skrynya

Skrynya Member

В Малої на тілі вискочив білий водянистий прищик, випуклий. Він зявився після купання в озері, напевне. Може хтось таке мав? Чи варто переживати?

17. AilataN

AilataN жива

Напевно, це лімфовузол збільшений. Покажіть лікарці обов"язково. Булоб добре аналізи здати.

18. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Зачекайте день-два, якщо не зникне або не з"являться нові, то варто звернутись до спеціаліста!

19. Олюська

Олюська Well-Known Member

Взагалі водянисті прищики - це вітрянка. Але вони не білі, а прозорі пухирці. Почекайте день-два, подивитесь

20. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Це збільшений лімфовузол. При вітрянці досить часто так і є. В нас теж таке було при вітрянці, лікарка казала, що це нормально для перебігу цього вірусу. Потім все само пройшло.

Статус теми:
Закрита.