"103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hruska, 14 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (2)

В Охмадиті хороший лікар Юрочко, думаючий,
    непоганим мені видався Невмивака, але він прихильник консервативної медецини.

2. olerusya

olerusya sweet candy ;)

надзвичайно, але допоміг за 2 дні!:girl_tender:
    в нас нежить ніколи менш як за 10 днів не проходив, інколи за 8, а тут за 2 дні майже пройшов - тим більше завтра маємо поїздку в село, дуже не хотілось пропустити.
    так що він однозначно вартує тих грошей.

3. Женічка

Женічка Well-Known Member

4. Златка

Златка Well-Known Member

Наталю, його добре вимивайте, бо залишки а-церумену можуть випалити шкіру вушок до крові. Те саме може бути при його тривалому використанні.

5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

AilataN, а скільки років малій?

Може, краще було би в лора вимити сірчані пробки шприцом з водою і відразу би він подивився, чи вимилося все, чи ні. Якщо то справа в пробках, нема запалення, то слух відразу би нормалізувався. Не дай Боже щось - то лор направляє на аудіаграму до сурдолога (знаю, що є в Чорнобильській лікарні, сама там лікувалася). Носик - ми капали одноразово дитячий нафтизин, просто щоб "пробило ніс", і потім уже водою з содою і нюхали бальзам ефірний "Від нежиті та гаймориту" (там олійки евкаліпту, чайного дерева, м"яти і ще чогось, зараз уже не пригадаю, але знаю, що там суміш олійок). Нам гарно допомагало. Ну і якщо дитина маленька і ще не вишмаркує ніс сама - можна легенько аспіратором потягнути. Я своїй давала перцю чорного меленого понюхати - випчихувала все як має бути) Але нам, правда, вже 8 років.

6. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Дівчата, порадьте, будь-ласка, чим краще полоскати горло при ангіні? Ми зараз чередуємо розчини хлорофіліпту і календули.

7. Donata

Donata Active Member

Ще добре для горла на пів склянки теплої води видусити сік з половини лимона і полоскати. Ну і сольові чи содові розчини.

8. AilataN

AilataN жива

3,9 р
    п"ємо антибіотик"азимед", різниці ніякої з зиорцином, з того самого ряду. Перший антибіотик в нашому маленькому житті.
    в комплексі все даєм, що прописали, дитині краще. Миєм ніс активно.
    пи.си. тепер я хвора, кашляю і горло болить.

9. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Нам запалення вушка лікувала завідувачка Світлана Василівна. Просто приходите до неї біля 10 години ранку і вона прийме! Нам після 4 лікарів, вона відразу поставила правильний діагноз, який ми запустили.

10. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

в нас нова болячка((( допоможіть визначити що це: вітрянка чи алергія)))
    вчора в малого температура була 38-39, на одному оці гній. всі думки на те, що продуло (вчора був сильний вітер, ходив на вулиці, хоч і недовго, в футболці)
    вночі температура спала до 37,3. так тримається цілий день сьогодні.
    але на шиї помітила два маленькі водянисті прищики. по тілу ще є кілька червоних цяток (якби не ті водянисті прищики, то я на них навіть увагу не звернула б)
    кон'юктивіт продовжується.
    малий не алергік, в суботу їв клубніку вже не перший раз (і я їла, в мене зовсім ніяких ознак, що вона недобра)
    дзвонила до лікарки. каже, що то швидше за все вітрянка в легкій формі. завтра викличу додому.
    в садіку були діти хворі вітрянкою.
    чи буде імунітет до вітрянки, якщо хворіти нею в легкій формі?

11. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

А який діагноз поставили?

Швидше за все у вас також вітрянка, хоча завтра вранці побачите вже точно, чи збільшиться кількість водяних прищиків.
    Так, імунітет буде не зважаючи, якою формою хворіти.

12. SoLana

SoLana Well-Known Member

Це в динаміці потрібно спостерігати, бо висип може тривати до 5 днів. А форма - легка чи важка, як на мене то не буває форми, просто імунітет по різному реагує.

13. Logos

Logos Member

Були ми сьогодні в лікаря поставили нам діагноз дисбіоз і приписали нам наступне: Нукс-воліна, Енгістол, Лімороміозот чи хтось такі припарати давав чи варто дитину пічкати тими медикаментами?

14. Artemida

Artemida Well-Known Member

А що малу мучить? На підставі чого такий діагноз?

Нукс-воміка - гомеопатичний препарат.приймають при різних проблемах ШКТ, інтоксикаціях. Знайома колись приймала, але як супутній препарат при комплексному лікуванні.
    Я б дитині не давала.

Лімфоміозот. Даю Артему зараз як один з препаратів при комплексному лікуванні аденоїдів. Чого тобі прописали - не розумію:girl_flirt:
    Нє, я канєшна не медик, але набір преператів, як на мене, як мінімум дивний

15. Donata

Donata Active Member

колись виписували сину Нукс-Воміку та Лімфоміозот (одночасно, але діагноз був інший, ніж у вас), мої спостереження - недієве.
    Погоджуюсь з Артемідою - набір ліків дивний

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Лімфоміоазот має ширший спектр дії ніж виключно на лімфоузли і аденоїди
    дисбіоз якраз серед показань, але враховуючи дещо непростий діагноз і непросте лікування я би ще порадилась і почула думки інших лікарів.

17. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

В малої кашель часто є наслідком закладеного носика (просто похрюкує і вдені і вночі), тоді починаються соплі зелені або прозорі, тоді +кашель (переважно мокрий), от цього разу таке ж саме, соплі зелені, кашель і все, були сьогодні в Гайдука, послухав і оглянув, все нормально, а от ніс треба лікувати і прописав закапувати Піобактеріофаг + попити Пектолван, в його компетентності я не маю сумнівів, але хотіла б почути відгуки про даний препарат, бо купити у Львові можна тільки у 3 - ьох аптеках, хоч і не є дуже дорогим (флакон 20 мл 70 грн.).

Буду дуже вдячна за відгуки.

18. marite

marite New Member

напишіть будь ласка хтось приймав респіброн по системі, і чи допоміг?

19. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

давала Софії, нормальний препарат

20. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

Про Пектолван я знаю, також давала раніше малій, а от про піобактеріофаг нічого не можу знайти.

Статус теми:
Закрита.