"103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hruska, 14 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Те саме. Вже втретє цирокал нас рятує від інфекційної лікарні, хоча завжди тягну до останнього.

2. prolisok

prolisok Member

підкажіть буд-ласка до кого саме,нам поставили діагноз епілепсія драве,якщо хтось з таким стикався підкажіть.

3. TASJA

TASJA Well-Known Member

На наступний день температури вже не було, тільки нальоту стало більше в горлі. Полоскати малий навчився. Взагалі нормально себе почував. В понеділок ми пішли до ЛОРа, бо наліт не зменшувався. Поставили нам діагноз - фарингомікоз (грибок, який у нас скоріше за все після лікарні, тобто після курсу антибіотиків). Крім біопароксу і полоскання виписали нам ще ністатін і декатилен.
    В понеділок все нормально, а вчора в обід почав жалітися на нудоту і вирвав, а трохи пізніше пропоносив. На вечір температура 38,5, зранку міряла - те саме. От і думаю, чи це він додатково чимось отруївся, чи то реакція на ністатін, чи ще що?

4. Iryna

Iryna Well-Known Member

якась напасть з тими кишковими інфекціями, минулого тижня і в нас та біда була... три дні трималися, а далі мусили капатися, бо пішло зневоднення((( ледь викарабкалися з того... саме гірше при тому, що ніякі лікарства дитина нехотіла приймати, ні сорбенти, ні електроліти, навіть жаропонижуючі, а температура майже під 40 була!(((

5. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

В похресниці епілептичний синдром. Лікується в Чорнобильській в Дворняк Лесі Володимирівної в неврологічному відділенні. З такими діагнозами варто порадитись з декількома спеціалістами перш ніж починати лікування!

6. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Сьогодні вночі Настя проснулася від покашлювання і плачу. Різко за ніч появився насмарк і легкий кашель, місяць тому точно так само почалась наша затяжна хвороба, яка закінчилася запаленням вушок, ледве з цього вилізли! Тому вночі зразу прочистила носик і закапала Делуфеном, зранку дала молока з малом і содою, постійно прочищаю носик, дуже швидко назбирується слизь, Т 37,1 . Не можу зрозуміти де це взялося, причини, і чому так швидко все прогресує?! А ще нам казали що трошки мигдалики збільшені.

7. Іруня

Іруня Well-Known Member

Ця болячка нас і далі не попускає... По моїх підрахунках, сьогодні 2 тижні з часу такого приступоподібного кашлю...
    Начиталася, що коклюш часто дає таке ускладнення, як пневмонія, вирішила я піти послухати малу, щоб не дай Бог не пропустити... Значить, так: маємо запис в карточці "Гострий бронхіт" і ніяк інакше! На мої заперечення, що я знаю, як бронхіт "виглядає" і моєї дитини точно коклюш, лікарка пропустила повз вуха... Ну, ладно, думаю... Але ж для чого тоді призначати лікарства, які при коклюші, як мертвому припарка??? Для чого цей Сумамед, Пектолван, Кларитин ( бо може то в неї не бронхіт, а така алергія на цвітіння, - слова лікарки:girl_devil: ), Імунал, Арбідол? Для чого труїти і так ослаблений хворобою організм? Ну скажи, що не можу тобі написати правдивого діагнозу, бо буду мати проблеми... Але ж ні... Треба ще й призначити "лікування" ось таке...
    Виписала нам направлення на ренген, бо "причулась" їй правостороння пневмонія і на розгорнутий аналіз крові... Так от! Виявляється, розгорнутий аналіз крові може непогано показати є там коклюш в дитини, чи нема... При коклюші повинні бути високі лейкоцити і лімфоцити, але при нормальному ШОЕ! А при пневмонії ШОЕ аж ніяк не може бути нормальним, бо це запальний процес... А в Єви так і є... Лейкоцити - 17,4 ( норма - 4,0-9,0 ), лімфоцити - 69 ( норма - 18-40 ), ШОЕ - 10 ( норма - 2-15 )...
    Відповідно, на ніякий ренген дитину я вже не повела і нічого з призначених лікарств не даю... Лікуємося гомеопатією. І успішно :girl_claping:! Вдень приступів не має вже зовсім... Ну, може один... А вночі ще приступи є... До 4-5... Йдемо на поправку:girl_wink:!

8. irushka

irushka Well-Known Member

В моєї Каті була така сама ситуація, при тому, що ми ходили в Кл. св. Параскеви, там здавали аналіз і їхня педіатр заперечила моє переконання що то коклюш, хоча були лімфоцити і лейкоцити при нормальному ШОЕ, сказала, що в нас обструктивний бронхіт, а ШОЕ то таке, ще не встигло збільшитись. Ми повірили, лікували той "бронхіт", а потім ще й на масажі водили, щоб той "бронхіт" відстукати, марна трата часу і грошей, бо дитині то не допомогло, все само минуло з часом.

9. Іруня

Іруня Well-Known Member

Нема слів до таких "лікарів"... Шкода просто дитини при тому всьому...
    Ірушко, а скільки часу Матвійко так кашляв? А Катя від нього не заразилася, я так розумію... Я так надіюся,що і мою Настю пронесе... Бо ще одної хворої дитини в хаті я не витримаю.

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Хто мені скаже - кропивницю лише антигістамінами лікувати?
    Юлька сьогодні зранку проснулась і між грудкою і підмишками в неї були такі плямки, власне плямки а не прищики, нечітких контурів, червоненькі і припухші рівномірно. Ще парочка була на спинці/затилку але меньших. Зуду ніби не викликали, не боліли. Зранку з перелопатила нет на тему інфекційних висипок - то наша якраз по вигляду на кропивницю - широкі нечітки припухші плямки.
    Мали справи зранку в садочку, загалом не планувала вести, але поки дійшли припухлість зійшла, червонуватість ше залишилась. Консіліум з виховательки і мам зробив висновок що це алергія, Юлька залишилась в садочку, наразі вихователька каже що почервоніння ще є, припухлості немає, нового нічого не зьявляється.

Мої дії? Дати протиалергічне? Посалдити на дієту?
    Бо насправді навіть не знаю від чого, хіба вчора міряла піжамку нову на голе тіло, але щоб за пару хвилин зреагувати? І ще сосиску їла десь годинка 6 вечора, іншого виробника ніж звичайно, але сосиски були дуже навіть пристойні, як по якості так і по ціні... не знаю на що ще думати...

начиталась за отьок Квінке.. і щось дуже переживаю, чи то треба вже так конкретно запухнути і тими плямами покритись щоб він настав?

плямки були такого типу:

я так розумію це не кір і не краснуха

11. Януся

Януся Well-Known Member

Ніколь, минулого року літом у нас була кропивниця. Протиалергічного лікарка сказала нічого не давати, лише біле вугілля, хлористий кальцій + дієта і мені (ми ще були на ГВ) і малій. У нас це виявилось харчове на ягідний сок. Це ми так захопились новим соковитискачем.

12. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Антигістаміни не лікують, вони лише знімають симптоми полегшують стан, що не завжди потрібно і є доречним.

В Романа точнісінько такими плямами минулого року покрилось все тіло з лицем включно. Я мало не впала як побачила...Поки дійшли до сусіднього під"їзду (там наша дитлікар гостювала) більша половина зійшла, вернулись назад - знову став як мухомор. Оскільки досвід бородьби з алергією без медикаентів в нас ОГОГО, то вирішила і цього разу перебитись. Зійшло за півтора дні. І натяку не було. Більше такого не спостерігала....
    То була наша історія кропивниці)))

13. Carpe diem

Carpe diem New Member

а в мого малого почався сухий кашель... перед тим 2 дні шмаркав. зараз соплів майже не має. температури теж не має. дитина активна, з апетитом все ок.
    в нього зараз зуби лізуть. у нас завжди на зуби нежить. а тут кашель... чи може таке бути при прорізуванні зубів?? але кашель ну такий сухий-сухий! не знаю, що з тим робити... може, хтось порадить?

14. Logos

Logos Member

Дівчата незнаю чи то в цю тему, нам нині педіатр сказала, що в доці мастопатія, що з тим робити чи воно само пройде?

15. irushka

irushka Well-Known Member

Іруня, то Матвійко від Каті заразився, а вона принесла з садочку. Просто якби не захворів після Каті Матвій, то ми би так і думали, що то в неї був бронхіт, а не кашлюк.
    Матвій мав 3 тижні тих типових приступів з рвотою, потім почало ставати легше, але він підхопив ще якийсь вірус і приступи вернулись і навіть посилились, але через тиждень-два пішло на спад і поступово ставало легше. Але під час сну чи коли плакав, то ще практично до тепер міг закашлюватись, а це вже майже 3 місяці від початку кашлюку. Ото може тиждень як він не кашляє взагалі.
    Противний той кашлюк і дуже вимучує дитину, але тримайтесь, скоро буде легше!

16. Holly

Holly Moderator

А нам нині призначили масажі((( Оленка має деформовану грудну клітину, при народжені було більше, зараз трохи менше, але все одно є. Казала масажистка, що треба 2 рази на рік проходити курс масажу, ходити на плавання і вчити дути кульки

17. taniarz

taniarz Active Member

Дівчатка, в нас вночі була температура, і вдень сьогодні теж, десь до 38.
    Ясна напухші і вишневі, зуби ріжутсья. І зявилось вже 3 плямки білі на кінчику язика. На що це більше схоже? Стоматит чи молочниця??? Знаю у випадках молочниці протирають содовим розчином. Що тут можете порекомендувати??? Викликати швидку чи толку буде мало з них? У когось було таке на зуби, як лікувати?

18. Януся

Януся Well-Known Member

Доню закачує в машині аж до рвоти... Перед дорогою не їмо, стараюсь відволікати, щоб не дивилась у бокові вікна, та вона постійно жаліється, що хоче бек. Дівчата, як ви боролись з подібним?
    п.с. До 1,8 їздили нормально.

19. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

просто переросли
    старалась підгадати довгу дорогу під сон
    заню шо товариші (чоловік працював в Ужгороді) малитаку поблему, а їздили часто, то давали дитині багато мятних смоктульок, гризти лимон, і часом якісь таблетки по типу аерону

20. Orman

Orman Модератор-бомба

а яким чином вона це діагностувала?

Статус теми:
Закрита.