"103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hruska, 14 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (2)

А ми маємо ускладнення ГРВІ - бронхіт, другий день даю сумамед, лазолван, проспан. Ніяк не хоче тих ліків, то вливаю шприцем з нурофену. З циці не злазить. Думаю цього лікування достатньо, бо маю вже такий перестрах.

2. nalia

nalia Member

Ми коли мали бронхіт ,тоже пили антибіотик(флемоксин),а за сумамед знаю що то дуже сильний антибіотик

3. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Нам при отиті антибіотик колоти назначали,бо це захворювання дае часто ускладнення і рецидиви.....а кров з пальця здали?

4. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Мені колись казали, що ефективніше Отіпакса та інших борний спирт. Бо Отіпакс біль знімає, а запалення не лікує. То я капала і Отіпакс, і борний спирт.

---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ----------

Я питалась в лікаря за флемоксин, сказала, що він вже не подіє. В п"ятницю все почалось, були в двох лікарів. Одна з поліклініки призначила флемоксин, просто послухала, без аналізів, поїхали до Гайдука, зробили аналізи. Аналізи добрі, лікування, багато пити, ношпа, температуру не збивати, гуляти без шапки і колгот. Лікували, як він і сказав, правда гуляли вчора в шапці і колготах, сьогодні четвертий день хвороби, покрашення нема. Поїхали знов в поліклініку, бо мені лікарняний треба. П"ємо сумамед. Ну і буть тут мудрим?

5. nalia

nalia Member

Ми пили сумамед коли лежали в лікарні з ложним крупом(нам було 6 міс,),

6. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Не здали,бо вистояли 2 год. в черзі до лікаря і малий так розплакався,що більше в жодний кабінет ми не змогли зайти!
    А це Вам ЛОР чи участкова(сімейний)лікар сказали? Я тепер сиджу і думаю,може дійсно краще уколи?

Останнє редагування: 4 Квітень 2011
  7. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Дитина ж з температурою! треба було іти без черги і ні на кого не дивитись..... Я взагалі налагодила контакт з медсестрою сімейного і вона мене всюди водить без черг:girl_smile:

---------- Додано в 14:23 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

Це назначала ЛОР разом з педіатром, памятаю кололи 5 днів, потім на огляді ще було трохи запалення, тоді ще пару днів кололи... мусите радитись з лікарями......

8. тетяна7777

9. Leila

Leila Well-Known Member

Ми малій робили уколи антибіотика "Цефатоксим", вона нічого не п"є з ліків, ніяких сиропів, все плює далі ніж бачить. якщо серйозне запалення, то краще уколи. щоб всядоза попала. Ми зараз ходимо до Дунілової, обходимося без антибіотиків, бо вже 2 рази попередні дільничий лор виписувала антибіотики. Те що отіпакс не лікує, то правда, тільки для обезболення, але й то треба зробити коли дитина кричить від болю і не одну годину. Нам зараз Наталія Федорівна виписала якісь крапельки на травах, то помогли всім і мені, і дітям, бо соплі були довго. а тут пару днів і все добре. Отривін. віброцил казала дітям не бажано. хіба як зовсім не дихає дитина носом, то раз чи два капнути. а так краще протаргол. З такими малими дітьми щоб не садити імунітет, я б радила до неї. і сама тепер буду звертатися тільки до цієї лікарки.

10. тетяна7777

скільки медиків-стільки думок,дзвоню лікарці-педіатру,яка приймала мою дитину при родах,описала ситуацію,продиктувала рецепт ЛОРА,каже-гуд,я їй-а може уколи,а може камфору бо таке почула,вичитала,а вона мені,що дурна розмова,раз лікар виписав,значить давай,рецепт добрий.От і будь мудрий.

11. Leila

Leila Well-Known Member

Таня, а що ж ви ще хотіли почути від вашого другого лікаря, вона ж не бачила який там стан вух. Взагалі якщо малий вип"є суспензію аугументину в повній його дозі, то добре, а як не п"є, а треба дати всю дозу. а не половину, то ж не пертусін, тоді краще уколи. Ми мали два рази ситуацію з вухами, малий плакав, кричать що вуха болять, два рази антибіотик, на третій я не витримала, поїхала на Руську, обійшлися без антибіотика, але я не знаю шо було попередні два рази, може й виправдано ми давали антибіотик, а може й ні..

12. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

а ми перейшли на ефірні олії. Отит і соплі лікуємо ефірною олією чайного дерева з канукою і манукою (і обезболює і лікує і 100% натуральне).

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Дівчатка, як можна через телефон поставити діагноз? Ну це так само якби я вам комусь подзвонила і сказала - у мене болить живіт! А ви мені поставите діагноз - апендицит! І це нічого що його у мене вже давно вирізали.

Якщо я бачу що в дитині справді ситуація така що нікуди, то їду до лікаря. Я колись ще давала «безпечні» ліки від температури, а тепер і цього не даю. Он моя малеча вже другий день має температуру - стараюсь нічого не давати. Вона була дуже хвора всі вихідні, мала блювоту... Нічим її не лікую, лишень трошки голодом...
    Вчора ввечері вона мала страшенний насмарк, що спати не могла - лікую включеним зволожувачем повітря в який капнула кілька крапель евкаліптової олії. Все. Дитина спала цілу ніч, і сопельки не мучили і не кашляла (бо відповідно з носа стікало на груди і вона кашляла). Від коли малеча пішла до школи то різне приносить додому але я стараюсь щоб вона виробляла імунітет проти хворіб а не давати їй лікарства.
    З старшими такий самий підхід.

14. solomka

solomka Active Member

В моєї малої нещодавно було запалення вуха, то приймали аугментин 7 днів. Думаю , що без антибіотика би не обійшлось - в неї дуже гній тік з вушка. Отіпакс дійсно запалення не лікує, він просто знімає біль. І ще казала лікарка в жодному разі вушко не гріти при запаленні.

15. dieSonne

в нас коли кашель і сопельки, то я ще використовую ефірну олію лаванди вона спазмолітик. Ми від бронхоспазму нею рятувалися, якби я швидше про неї дізналася, то ми б і в лікарню не попали з крупом. А які олійки ви використовуєте, Маруся-мама?

16. Leila

Leila Well-Known Member

Може я не зрозуміло висловилася, я маю на увазі, що ми були в лікаря, одразу як тільки малий сказав що болить вухо. і нам обидва рази дільничий лор виписував антибіотик. я не сама собі призначала лікування. Я думаю, що може була не така критична ситуація при якій треба антибіотик, а лікарі страхуються щоб не було погіршення стану. То ж вухо, а не горло, що мені видно неозброєним оком що там робиться. Я не довіряла дільничій лікарці, тому пішла до іншої лікарки і я задоволена

17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я не так багато. В основному евкаліпт, і ось такою формулою. Вона страшенно дорога, але її багато не треба. Одна крапля вистарчає на ДУЖЕ довго.

---------- Додано в 15:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:56 ----------

У мене просто нема дільничої лікарки. Є офіс в який я ходжу і там є чотрити лікарі між якими можу вибирати, якщо мені одна не подобається то піду до іншої. Дуже важливо знайти власне того лікаря якому будеш довіряти.

18. тетяна7777

Випив,залила,температура,яка піднялась у денному сні до 39(думаю,що все-таки добре,що виписали антибіотик)впала і синок зараз зовсім інший,рухливіший-лише нічого крім циці не ість. І спав 4 год,це дуже добре.
    Я другий раз за його життя даю антибіотик,також постійно стараюсь обходитись без медикаментів,але тепер бачу по стану дитини,що похід до ЛОРА виправдовує себе,побачим надалі і надалі вже буду більш підкута в такій хворобі.

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а як саме використовуєте? аромолапмпи, натирання?

20. dieSonne

коли діти кашляють капаю одну капельку (натуральної 100% олії) на ватний спонжик і кладу на подушку де сплять діти. Якщо сильний сухий кашель, то ще п'ємо чай з чебрецю. В аромолампу даю суміш (лаванда, чайне дерево, апельсин). Натирання також практикуємо, зокрема від кашлю - маємо спеціальний крем чебрецю куди я додаю 1-2 каплі ефірної олії лаванди. Воно і кашель знімає і заспокоює і зігріває дитину.

Статус теми:
Закрита.