Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Holly

Holly Moderator

продовження теми Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

мене таке чекає завтра. Тобто почали вже сьогодні - винесли стіл з нашої кімнати, завтра матиму інший комп"ютерний стіл. Нарешті зроблю порядок з технікою, бо до цього принтер і колонки стояли на підвіконні. Буде трохи більше місця для дитячого ліжечка.
    А так в мене затяжна проза. Безвилазно вдома. Не маю сили і здоров"я десь ходити. Ото виходимо тільки по потребі - в магазин, в школу/з школи і усьо.

Останнє редагування модератором: 28 Листопад 2012
  2. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Діти, діти.. Ніколи не буде з ними сумно :) викупали найменьшенького (2міс), а середній (3 рочки), заліз в його ванночку поки меньшенького вбирала, і кличе мене - ммааама, кака!!! Забігаю, а він накакав в ванночку, сидить в тому всьому і тримає в руці какашки... Та ще й в то все забавок напхав... Порозхляпував...

3. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сьогодні багато чого зробила. Зранку була на роботі, нарешті навчилася сканером користуватися :girl_blush2:, відсканувала свої малюнки, тепер буду їх опрацьовувати, аби були гарні )).
    А після роботи в мене прийшло натхнення - розібрала спаковані речі (на цих вихідних нарешті остаточно вирішилася справа із тою квартирою: ми не переїжджаємо поки що :sad:. Втомилися від тої метушні із пошуками, тому до Нового року ніц в тому напрямку робити нема сенсу). Поприбирала, зробила невелику перестановку у кімнаті. :). Тепер все на своїх місцях )))
    Зараз трохи повишиваю :d64:, та й спатки піду.

• Подобається Подобається x 1
  4. Зануда

Зануда Well-Known Member

Сьогодні якісь магнітні бурі, чи що? Йшла з дітьми зі школи і сусідка на мене накричала "занізашо", розбудила мені дитину і він потім казився від перезбудження, а я була така зла, що навіть не передати словами.

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ті хвороби і постійний безлад мене реально з рівноваги виводить:8:.
    Та я бачу світло в кінці тунелю:girl_crazy:. З хвороб вилазимо помаленько ніби. Безлад? Ще є, але я якось адаптувалась. Кухня практично відсутня. Їсти готую рано вранці або в ночі і то так бігом. Дитина типовий шкодник. Вчора включив воду в кухні, а умивальник був знятий:girl_crazy:. Ото мала я чим зайнятись. А в обід порозливав чай всюди де можна, бо бачите вирішив провести чайну церимонію з м"ягкими іграшками:xaxa: поки я була на кухні.
    Одним словом весело))) А в суботу маємо гостей, до Ромчика на іменини прийдуть. І як то я маю там щось зготувати не уявляю, а про обіцяний торт дитині взагалі думати страшно:8:.

6. AilataN

AilataN жива

Оголошення :
    прийму в подарунок кавалок агресії.
    Мотиви: трохи занадто розслабилася і стала сама себе жаліти, а також жаліти всіх навколо.
    Умови: без фізичного насилля, не надмірна, колір- блакитний, розмір- не розтягувався шоб.
    Додаток: в нагрузку прийму кавалок здоров"ячка для дітей і для себе кусок розумного рішення, бо туплю, потребую адекватного куска, неадекватні прошу не пропонувати.

7. DivineVanGate

DivineVanGate Member

І знову я :) встала сьогодні в шостій, іду мити туалет і ванну, бо працюючи без вихідних, нема часу на прибирання:girl_cray:
    "Зіскакую" з посиденьок,гумові рукавиці і вперед!

дівчатка, всім гарного дня:girl_curtsey:!

8. lawyer

lawyer Member

а я балдю:)
    прокинулася сьогодні не від дзвінка будильника, а від того, що вже не хотілося спатки. трішки прибрала, бо як коханий збираєтться на роботу, а ще як запізнюється, то наче ураган (невеличкий:girl_crazy:) пройшовся. потім помила голову зі всякими бальзамчиками-масочками, а не так, як завше перед роботою, вспішці. а тепер врізала собі добрячий кусок торта, зробила чокочіно і релаксую з посиденьками:girl_curtsey:

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

100%
    Мене ні кава, ні коньяк, ні шоколад не рятує
    Голова обертом, туман перед очима аж тошнить, бе.
    Пори те, сьогодні вже встигла-перевстигла купу всього, і товар порозвозила, і в ІКЕА заскочила, і поприбирала і зупу он доварюю. Зараз вивішу білизну, нагодую свої пацанів і знову до роботи:girl_phone1:

10. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Якщо і магнітні, то для нас зі знаком плюс сьогодні :) Знов бігали в поліклініку. В черзі побачили Цьомцьомку з синочком. Владнали всі свої поліклінічні справи, за які я дуже пеерживала (маємо складні відносини з дільничою медсестрою. Сьогодні ж вона була сама доброта). На крилах радості повертались додому. По дорозі, забрали замовлені цукерочки. Тепер моя смілива дівчинка (мужньо перенесла забір крові з пальчика) посапує солодко на мені, а я смакую капучінко і цукери :girl_dance:

11. Hermi

Hermi Well-Known Member

і я також!
    Приїхала у Варшаву, як у інший світ. Чесно вперше на довготривалий термін, хочеться тут залишитись назавжди. Апартаменти майже центр Варшави, машина під вікном, тут заведено обідати в столові, готове тобі принесуть, і ще такими порціями! А найголовніше смачно готують! Ходиш по інституті як якийсь професор. Ми всі з електронними ключами і бейджеками, та щей сидимо у "науковій частині" і говорим не по-їхньому, так смішно спостерігати за людьми, які пробують тебе розгледіти\зрозуміти. Сьогодні отримала зарплату, тішусь як слонь, таких грошей я ще не заробляла:) Сьогодні хочу поїхати в магазин і купити собі на Миколая камеру, давно мріяла!
    А так, буденна-врочистість, з 10 до 9 сидимо в інституті, навіть ще зараз не хочеться кудись виходити, тут вистачає нових вражень. Одна проблема - голова розколюється від різних мов, польська, англійська, німецька, російська, українська, італійська, мені дуже важко переключатись з мови на мову, особливо коли ти їх не знаєш досконало.
    Та щей особисте життя мучить...Нібе все супер, досягла чого хотіла, а от в душі пустота, зрозуміла що розставила не правильно пріоритети. Важко, неприємно...Вчора розмовляла з уже не своїм чудом...Не думала що буде так важко. Не хочеться щоб ми були лише друзями, так і не зрозумівши причини чому розійшлись. Він написав перший, а найсмішніше це був якийсь спам. аби мене зачепити. Десь там в душі зажевріла надія що не все втрачено. Але розумію що то просто мрія...Лайки в соцмережах і спам висланий мені це просто дитячі сподівання, на те що все буде як раніше...

Все треба повертатись до роботи:)

12. Котя

Котя Оптимістка :-)

В мене день почався дуже добре, особливо після дзвінка однієї тьоті яка мені сказала, що я виграла в акції від Рафаело сертифікат на 500грн.:girl_spruce_up:, я пригала від радості як дурна, бо багато кодів вислала по цій акції оскільки це мої найулюбленіші цукерки:girl_smile:. А потім прийшла на роботу і понеслась чорна полоса, з роботою завал, купила сьогодні заверні пирожина,вкусила, а там зелений мох:girl_devil:, тепер налаштовуюсь на серйозну розмову з продавцем:girl_mad:. Сертифікат не отримую, бо зберегла не той чек:girl_cray:, ну і на остаток позвонила моя мама і сказала , що Нікуськін затемпературив:girl_impossible:, а день ще не закінчився....

13. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

нарешті я можу просто тупо сісти за ПК ( але хіба на 1год.. і знову потім біготня до 22.00год), щоб повідписувати всім листи та надати відповіді в темках..
    Ну чому якщо навалюються якісь негаразди, то одразу всі нараз, а не хоча б почерзі? :girl_cray:
    в коридорі стоїть моя безсонна ніченька габаритністю 1.4м х 0,7м... і це вже буде третя ніченька безсонна моя - скоро якимось монстром через це стану чи що? ))) :girl_crazy: бо із суботи на неділю буде та ж сама історія...
    Врочистіть відсутня повністю.

14. marika28

marika28 Well-Known Member

У нас дощ і моє серце також плаче. Чому так. Чому доля така несправедлива до мого брата. Сиджу і плачу після нашої розмови. Сьогодні він розійшовся зі своєю дівчиною з якою планував майбутнє. Мені так важко що неможу допомогти нічим неможу підтримати . Він був таким щасливим. А зараз нехоче розмовляти тримає весь біль у собі.

15. Музик

Музик Мартуська

а я сьогодні в захопленні від своїх дітей - вичитала в неті як можна самим пластилін робити, то ми всі уроки бавились, а вони такі потішні, такі кльові, і батьки мене хвалили за вигадливість. люблю я свою роботу :)
    і ото щойно були в мене хлопці-майстри, наступного тижня буду мати ідеальне ліжко:)
    а ще свекруха дуже хвалила мій тортик, що мене ну просто неймовірно тішить, і на суботу я буду готувати ще щось смачненьке.
    і я купила сьогодні ще один подаруночок для одної суперової маленької принцеси :) надіюсь вона буде втішена

16. zaderyshka

zaderyshka Member

В мене якраз той період, коли ппц підкрався непомітно. Все і відразу. Посібник треба доредаговувати, бо дзвонять з видавництва, дисер треба правити, бо знов зауваження. З розкладом якийсь капець, бо ремонт потрібно робити саме в середині семестру! Аж ніяк не в час канікул. Як побачила кількість задач, яку я маю за нещасні два місяці пояснити студентам, то стала схожа на "прифігівшу лисицю", яка зараз гуляє просторами нету. В п'ятницю приїде наш дружба погостювати, в суботу вертається мама з подорожі. А в суботу треба ще й з керівником екстернів поприймати.
    Сьогодні взагалі прикол такий вночі був. Передмова, я вдома сама, в тата екстренна ситуація на роботі, чоловік- в Києві, мама другий тиждень тусується в Тюмені з "сибіряками". Сплю... В третій ночі прокидаюсь від того, що чую, щось шкрябеться. Думаю, то певно газ в трубах, так часом буває, що звук схожий на пошкрябування. А нє, знов шкряб-шкряб і такі звуки ніби маленький металевий м'ячик перекочують по паркеті. Починаю відшкрябуватись у відповідь . У відповідь трошки пошкряблось, поперекочувало знов м'ячик і затихло. Встаю, вмикаю світло, посередині підлоги лежить велике жовте драже M&Ms. Згадую, що тато вже тиждень чатує за мишкою, а я минулого тижня розсипала драже, та й одненьке, певно, за комод і закотилось. Короч, мишка вирішила забрати емемдемсіну собі, а я невчасно прокинулась. Зате, я знаю як її тепер зловити. Отакі тепер миші, з ГМО.

17. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Сьогодні принесло нашу дитячу лікарку, врочисто зайшла в квартиру, та дуже неврочисто вилетіла з неї, після того, як почала розказувати що пора ГВ зменшувати. що за люди...ще й старший весь вечір нойзав за якогось букугана нового. Вирішили мене довести:girl_crazy:

18. AilataN

AilataN жива

До мене в гості сьогодні прийшов , нарешті, здоровий глузд)))
    але трохи замішаний на здоровій агресії, таки хтось мені її підкинув.

Отже- що робити я знаю. І впевнена.

Як то зробити завтра буду добалакуватися.

Все, мені полегшало.
    тільки, молюся, щоб сонечко моє вийшло з хвороби, бо дуже страждає, біднятко, а сьогодні.... ой, навіть писати не хочу, що було... Дай БОГ, завтра буде легше!

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

В неділю ввечері були на святкуванні дня народження моєї подруги, а вночі викликали швидку, бо в Домініка піднялась температура під 40, голова як кип'яток, а ручки-ніжки як лід, то був жах, зараз ще трохи кашляє і смакрає.
    А взагалі ми непогано обжились на новому місці ( дякую всім за вітання в кармі:)) навіть створили таку- сяку-креативненьку кухню:)
    Дуже гарний р-н, по вулиці ходять тільки мами з візочками і дітками:girl_in_love:
    Щодня з малявкою розкладаємо речі і бавимось, читаємо інструкціі різні, а ввечері з чоловіком їздимо метро- практікери і т. п., а сьогодні виіхали за продуктами, а пішли в кіно, люблю Охлабистіна, і написати сюди мене спонукала історія з сусідкою, яка сьогодні залишили записку на шклі мого авто, мол я стала в них під вікнами і її чоловік припаркувався під моїми, але їм так не зручно, бо не видно вночі машини. Оцей поділ на "вашу-нашу" сторону дороги мене вбив, то ж треба таке придумати, при тому, що всі авто паркують по тій "їхній" стороні, бо з моєї тротуар і я на нього заіжджати не збираюсь, всі свої думки з приводу висловила в записці-відповіді, чекаю завтра продовження листування ггг
    Такі новини:)

20. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Сьогодні починаю ранок з ДП:girl_tender: Давно вже цього не робила, бо весь час то на роботу на 8:00, то з собакою гуляти, то ше шось... А сьогодні все так гарно склалось: мама собаку вигуляла, старша дитина в школу зібралась, менша ще солодко спить і я не хочу будити її, щоб вести в садок, а я собі зробила кавусі і сама, в тишині, зі своїм ноутбуком каааййййфуюю:girl_in_love: Мені так давно хотілось почати ранок саме так - в приємному товаристві і в гарному гуморі. Як добре, що графік роботи дозволяє мати серед тижня вихідні! Це так класно! Всім гарного і вдалого дня!!!

Статус теми:
Закрита.