Зустрічаємо Козу-Дерезу!!!

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Зорянівонька, 6 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Скоро приїжджає наша Ніночка, яку ми дуже хотіли би побачити особисто. А красуню Катрусю, то половина наших кавалєрів чекає:)
    Тож пропоную нашими посиденьками зустрітися. Коза-Дереза, коли зможеш нам час виділити? І хто зможе прийти?

• Подобається Подобається x 5
  2. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Відповідь: Зустрічаємо Козу-Дерезу!!!

Е,дівки,ви щось від життя зовсім відстали:)на ЛФ треба частіше заглядати:) форумівка з Козою у нас намічаєцця на 16 жовтня,вечір:)такшо будемо раді бачити і дівчат з Посиденьок разом з дітками:)

• Подобається Подобається x 2
  3. Ольга

Ольга Well-Known Member

Та... файно було б познайомитися з живою легендою :) Іспанко, дайте лікн на ЛФ...

4. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Ну я не Іспанка, але лінк скину... тут починаючи з #112

5. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Зорянко, дiвчатка :) дякую за увагу. Про форумiвку у мене є в пiдписi. Але так, правда я останнiм часом мало дописую... робота перед вiд'їздом дуже сильно мене полюбила (най їй грець)
    Можем зустрiтись на форумiвцi. Правда я не знаю в якiй годинi точно буде, але на звичному для форумiвки мiсця - бiля коня Д.Галицького.
    Напревеликий жаль так виходить по датам що мiй вiзит матиме тiльки один повний вихiдний 18 i 19 тому менi здебiльшого прийдеться планувати зустрiчi на буднi днi. З малечею тяжко, я знаю.
    Для iнформацiї - я буду жити на Сиховi, так що хто десь там живе, можем i окремо зустрiтись, якщо недалеко, може є якийсь майданчик чи що? Я не знаю, пропонуйте :) Котя буде зi мною майже всюди! Тiльки її не беру на зустрiч з однокласниками своїми, а так, куди я туди й Коток. Доця здорова, всi жуби повилазили, вже не плаче i не канюче по ночам, так що надiюсь що i зi змiною часу i з перельотом ми справимся нормально.
    Чекаю на пропозицiї! У мене по вiд'їздi iнтернету скорше всього не буде. Якщо не домовимось до п"ятницi, то вже я з кимось зконтактую по телефону i менi скажуть де i коли. Надiюсь що зможемо домовитись.
    АБО - зустрiчаймось всi на загальнiй форумiвцi 16го жовтня!!!

• Подобається Подобається x 11
  6. natorella

natorella Well-Known Member

дівчата. скажіть чи буде зустріч з Ніною завтра. чи ні. може хтось скинути її телефон
    бо я мала з нею одну справу - не знаю чи йти чи ні

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Отож завтра 17-00 біля памятника Данилу Галицькому!!!

8. Олька

Олька Well-Known Member

Я дуже надіюсь, що там (завтра) буде Іспанка, бо в мене є її тел. Я приїду пізніше, ніж 17 год. тому буду зв'язуватись з нею. Перший раз попаду на форумівку:clapping:

9. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Дівчатонька! А з дітками хтось буде?

10. natorella

natorella Well-Known Member

я певно візьму свого малого, бо маю до Ніни питання, а він вдома не буде без мене. але мій ше дуже малий - 8 місяців. посаджу в слінг - і вйо

• Подобається Подобається x 1
  11. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Я планую бути разом з синочком, але ми десь на півшосту підійдемо. Було б добре, якби мала чийсь телефончик...Але будемо шукати знайомі обличчя:)

Статус теми:
Закрита.