Наважилась зробити галерейку. На жаль, більшості того, що я зробила фото нема, адже я стараюсь все комусь дарувати Я дуже люблю щось робити, особливо якщо це можна використати Нема якоїсь однієї техніки - все залежить від настрою, можливості, і того, що наявне під руками! Наразі почну з того, фото чого є в наявності Приємного перегляду! Листівки для коліжанок:
Відповідь: Made by Consuelo Пляшку розмалювала акриловими глянцевими водостійкими фарбами, років 4 тому, а може й раніше
Відповідь: Зроблено Consuelo Ось розмалювала стару сумку для ноута. Сумка своє вже доживає, але принаймні носити приємніше
Відповідь: Зроблено Consuelo Шалик для Коханого - моя перша вязана річ. Звязала зі старих бабціних ниток - вибір дався легко. 1. Колір - теплий, і чоловіку пасуватиме. 2. Старі нитки - 100% шерсть і це справді так, а не написано 3. Романтика - вязати шалик старими бабціними нитками...
Відповідь: Зроблено Consuelo Одна з листівко для Коханого, але для мене, наразі, вона найгарніша, найкраща, хоча й нескладна. Використаний старий жовтий картон (о так, я люблю історію, люблю антикваріат! маю до того слабість), нитки чорна і червона, кредки. Все, навіть нічого не написано, одинарна. Контури вишиті, і дата, і один напис.
Відповідь: Зроблено Consuelo скляночки, знайшла тіки 4 шт, деякі подаровані, деякі не знаю де поділись)) розмальовані роки 4 тому, постійно в користуванні і ніц їм не сталось ще був глечик, але я його розбила
Відповідь: Зроблено Consuelo Нова листівочка. Попалені кусочки паперу, справжній колосок, віск зі свічки, кусочки тканини... Відкритка планується на 23 лютого одному другу, ну як?
Відповідь: Зроблено Consuelo це моя гордість... взір перемалювала зі старовинної сорочки свого прадіда ще... вишила для Свого Коханого... сорочка буквально вишита не лише нитками, але й слізьми, самовіданням, розлукою... Одну половинку грудної клітки вишила бабця, бо спішили до певної дати і я катастрофічно не встигала.
Відповідь: Зроблено Consuelo Листівочка, яку щойно закінчила, на день народження мамі Коханого. ВОна дуже любить котиків...
Щойно закінчила вишиту закладку для книги на подарунок одному другові... Не судіть строго, то моя перша закладка і фото з мобільного, тому не дуже вдале. Насправді вона акуратніше в реалі, але знимкуватись щось не любить... з карми: можливо закладка похмура, але 1. людина похмура, любить чорне, 2. я планувала зробити щось таке з готичною ноткою, тому результатом більш, ніж задоволена