Поговоримо про те, як можна зіпсувати роботу, що вишивалася з такою любов"ю... Всі фото з інтернету, авторів не знаю. Мишка й котик, вишиті на окремій тканинці і запхані в одну рамку: Все би було добре, якби не пожмакана канва в кутку... але сама робота на прогон схожа. Зверніть увагу на розмір рами і особливості "паспарту": Тут вишивальниця знайшла вихід, дошила згори і знизу по два рядочки, молодець: Тут щось з розміткою — напевно, не зійшла... шкода... хоча там, звідки я це фото взяла, кажуть, що ту розмітку навіть не пробували змивати це з розряду того, що прийшла до мене коліжанка в середу, дивиться на процес моїх соняхів, і так обережненько заговорює (а вона сама художник, досить хороший художник, текстильщик, але в вишиванні зовсім не шарить ), отже, каже: слухай, Іра, а чого ти вибрала саме таку тканину в сині квадратики..? в цьому є якийсь задум..? то вона так тонко натякала, що там би пасувала тканина без квадратиків (мала на увазі синю розмітку) Бідне зайченя: В багетці не подбали про чорний фон для канви: тут стільки роботи, але навіть в домашніх умовах можна натягнути сильніше: