Сльози підступили під горло, хочеться плакати , кричати........а причина не зрозуміла! В мене зараз період в житті, коли злюсь на всіх, на все і за все!!!! влаштовую скандали, виясняю, не втримую емоцій! але ж все добре, ніяких проблем, нічого такого, що б могло заставити себе так вести!!! Найгірше, що ображаю(і ображаюсь!!!) близьких людей! Не кожен розуміє і терпить цей мій стан! І до коханого з всеможливими притензіями придираюсь! так можна і дістати, я це розумію, але нічо не можу зробити.... Можливо в когось є подібні "симптоми"? Що робити, як себе заставити триматись, не ображати оточуючих........яким потім важко пояснити, що це мені просто було погано....
Відповідь: Зла на весь світ..... Зайдіть на сайт Жити завтра чи Крила надії-і ваші незрозумілі зриви виявляться просто бздурами...
Відповідь: Зла на весь світ..... Я знаю причину - вона медична. Називається банально - ПМС. Можливо трішки гостріша форма. Переважно це через стрес на роботі, малорухливий стиль життя та незбалансоване харчування. У мене теж так кожного місяця буває. Єдине чим можу потішити - воно скоро минеться. Головне за цей час не наробити речей, про які в нормальному стані будете шкодувати... А насправді, я давно шукаю інфу про немедикаментозне лікування ПМС (у декого це справді серйозна проблема)...може хто щось підкаже?
Відповідь: Зла на весь світ..... та от проблема в тому, що з ПМС воно не співпадає........чи воно може мігрувати незалежно від самих М....?! Коли ПМС, то принаймі є на шо зіслатись!!!
Відповідь: Зла на весь світ..... Рецепт такий: багато роботи, багато якісного сексу і 50 грам коньяку...результат через добу
Відповідь: Зла на весь світ..... Зазвичай така роздратованість виникає власне перед критичними днямми , а з їх приходом емоційний стан більш-менш нормалізується. Серед методів боротьби ... у мене це зануритися з головою у ДП і щоб ніхто не рухав
Відповідь: Зла на весь світ..... В мене такий стан іноді буває 2 тижні до початку місячних ну але причини бувають різні...єдине що факт скаче рівень гормонів...питання - чому?
Відповідь: Зла на весь світ..... хм...можливо причиною цього є якась певна "жіноча нереалізованість" (нічого злого та поганого на думці не маю)...МАРГО, у Вас є дітки?
Відповідь: Зла на весь світ..... Можливо причина - гормональний збій... В мене он зараз таке Ну просто на стіну лізу, депресія і злість на всіх і за все В мене перед тим був стрес - от результат збою. В мене теж на ПМС не схоже. Може і у вас так? Збої бувають...Я валерьянку п"ю і нічо так помагає
Відповідь: Зла на весь світ..... можна замість коньяку скромненького брюту (на вкус і цвєт, як то кажуть..) а взагалі +100 - і відразу (особливо коли є багато роботи) бздури з голови гет вилетят
Так от власне реалізована на свій вік - чудовий хлопець, хороша робота, власні інтереси.......мені 22, ще не заміжня ну і відповідно діток не маю, вже задумувалась, може це я просто змін хочу, типу все стабільно і на місці і не планує просуватись..... Можливо, я пила таблетки гормональні по призначенню лікарки і закінчила, памятаю, що коли почала пити їх, то також була присутня роздратованість досить довгий період. Думаєте це може бути причина? Десь місяць довожу всіх.......
Відповідь: Зла на весь світ..... Може бути і гормони. Як , наприклад, ваша щитовидка, в нормі? Бо я знаю, що, коли гормони щитовидки не в порядку, то будуть і стреси і нерви, навіть злість і роздратованість, і на тому фоні ще й може бути зміна ваги як в більшу, так і в меншу сторону. Взагалі, мені виписував ендокринолог заспокійливе: взяти порівну настоянки валеріанки, піона, пустирника і пити зранку по 40 крапель, а на ніч по 30. Так десь місяць часу. Але перевірити щитовидку я думаю вам не завадить.
Відповідь: Зла на весь світ..... Дуже навіть може... Я коли пила гормональні ОК, то при припиненні мене так посипало прищами і шкира стала такою жахливою... Ніколи до таблеток такого не було... Можливо і у вас щось загстрилось від них. Думаю гормональний фон відновиться, а щоб не забили оточуючі можна пити або валер"янку, або чайок заспокійливий (є в аптеках)
Нічого собі........я би і про це не подумала. дуже дякую вам. А куда порадите піти перевірити? якщо можна напишіть в ПП! О, спостерігається.......не так щільно,як мітко!!! Які чайочки пили?
Відповідь: Зла на весь світ..... Точно не пригадаю, я просто зайшла в аптеку і сказала, що треба чай заспокійливий Мені продали... Вони всі ніби однакові. А стосовно щитовидки, теж треба над цим подумати... Бо всяке буває, добре кщо не з тим пов"язане.
Відповідь: Зла на весь світ..... Крім чайочків є ще травки в капсулах: меліса, валеріана, здається, мята... Називається "Седасен". Я собі раніше купувала коли на роботі (і взагалі) стресові періоди були і аж "гавкати" на всіх хотілося....
Відповідь: Зла на весь світ..... Мені найкраще (правда проти депресії)якесь ритмічне заняття допомагає:біг,фітнес ,ну..і ще дещо Тобто щось таке що вимагає великих зусиль-тоді весь негатив кудись зникає.І всі щасливі
Відповідь: Зла на весь світ..... перечитала темку я також часто буваю злою на весь світ, але здебільшого коріння моєї злості у злості на саму себе. всьо не так, як має бути. і ше постійні діставання, що саме через мене і мою дитину весь світ для всіх моїх родичів перевернувся з ніг на голову. і ше хронічна нехватка грошей і ше купа всього викликають у мене шалену злість. Але трішки подумавши розумію, що світ не винуватий у тому шо в мене є так, а не інакше і якщо я і можу злитися то тільки на себе. А ше мене скажено злять ціни і тому я злюся знову на весь світ, але знову ж маю злитися лише на себе бо не можу заробляти стільки шоб мене не злили ціни.... загалом, якась така фігня у голові крутититься. І шоб ні на кого свою злість, яку можна просинонімувати до невдоволеності не виливати, я беруся вишивати і знову зла, але вже не знаю на кого, шо в мене такий х.... поганий зір і ніфіга не вижу і знову порю і т.д..... Але ж то всьо така суєта... Злися не злися, нічого ж не зміниш. Ну стріпаєш собі всередині нерви, заведешся, накрутишся і шо? А нічого. Ком у горлянці і бажання ревіти. І шо та злість дала? А нічого. І чого злитися питається? Для різноманітності емоцій? Безглуздо... Бажаю усім не злитися, а бути такими гарними, щасливими і усміхненими. Зрештою саме сміх продовжує життя, кажуть. Пошо нам та злість?