Зі мною трапилася неймовірна історія! Увесь ранок на роботі наспівувала під ніс "Сирожене пирожене" - нову пісню групи ТІК. Сподобався дуже і кліп на пісню -скандальний і, може, занадто відвертий, але мені сподобався. Суміш антигламуру і жорсткого стьобу заперла мене настільки, що мотив пісеньки не виходив з голови і язика. На роботі знайшла та ютубі кліп і продемонструвала всім співробітницям. Враження були суперечливі. Обговорювали роботу Алана Бадоєва - режисера кліпу. Моя оцінка, звісно, була схвальною. Робочий день закінчився. Йшла додому з двома співробітниками, і тут на одній із вулиць Я ПОБАЧИЛА АЛАНА БАДОЄВА!!! Ми зі співробітницею були шоковані - ото збіг обставин - увесь ранок торочили про нього, а тут ще побачили! І не кажіть після того, що думки матеріалізуються. Кого-кого - а його я найменше всього сподівалася побачити, та ще й у Львові! Отака моя неймовірна історія. Думаю, будуть ще! А які Ваші? І ще трохи про Бадоєва - йшов (з підскоком) собі в джинсиках, кедах і простенькій футболці і весело розмовляв з якимось чувачком, що йшов з ним