Бачила в неті що можна зробити такий незвичний подарунок як живий тропічний метелик, або тримати таке чудо вдома як тимчасову "тваринку" (живуть вони недовго-до двох тижнів)))) Виглядають дуже яскраво - думаю непогана альтернатива квітам. Тим більше не вимагають особливого догляду -годують їх розчином меду чи цукру. Хочу замовити, може хтось зі мною до компаніі захоче спробувати? Щоправда є варіант коли висилають вже живого метелика, а є ще лялечки, з яких метелик з"являється вже вдома. Мабуть можна потім його десь в інтер"єрі причепити коли він засохне, під скло, але то напевно тре вміти правильно висушити.
Відповідь: Живі метелики в якості подарунку або домашньої "тваринки" Угу. Як висловилася одна моя знайома - одноразові живі істоти.
Відповідь: Живі метелики в якості подарунку або домашньої "тваринки" Якби мені таких метеликів подарували б в хаті, то мені було б страшенно неприємно, бо я їх гиджусі. А от якщо б на вулиці, то ще нічого, бо вони б одразу розлетілися і, сподіваюся, на мене б не сідали.
Відповідь: Живі метелики в якості подарунку або домашньої "тваринки" Анютка не ображайся але як на мене це звучить дико:дарувати комусь "живий подарунок"завідомо знаючи що він(метелик) "тимчасовий бо скоро здохне".Це типу:А давайте комусь подаруем пса,ну і що в нього їх вже двоє і він має алергію на шерсть..зате коли здохне то він зможе зробити собі килимоКдико ж звучить,правдаж?І по темі: я б такого подарунка не хтілаб,і незрозуміла б то 100% Сама думка про таке для мене неприємна і досить неадекватна,то ж певно це дарунки "на любітеля"
Відповідь: Живі метелики в якості подарунку або домашньої "тваринки" згідна на 100%!! цікаво, а вони і в природі так мало живуть, чи це від такого способу існування? ---------- Додано в 23:52 ---------- Попередній допис був написаний в 23:51 ---------- трохи дико звучить, метелик-це ж жива істота. Воно літає,рухається ,чи приємно буде дивитися,як він вмиратиме?
Відповідь: Живі метелики в якості подарунку або домашньої "тваринки" в природі на нього чекає купа небезпек, може і з голоду померти..а так проживе довге-двотижневе життя all inclusive))))) то все як з якого боку глянути))а загалом теж не в захваті від ідеї такого презента
Відповідь: Живі метелики в якості подарунку або домашньої "тваринки" Ох, я би того дарувальника разом із метеликами... я боюся навіть на вулиці до метелика наблизитися