Жіноча газета

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Un.Known, 29 Листопад 2009.

1. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

... або газета для жінок. Або жіночий куток в газеті.

Допоможіть визначити, що шукає жінка в щотижневій місцевій газеті. Які новини, поради - практичні чи теоретичні?

Кожна думка буде братись до уваги. Дякую. :)

2. Oriana

Oriana Well-Known Member

Відповідь: Жіноча газета

Кухня і мода:)
    А ще історії, любовні:)

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Мода, новини зіркового життя(не скачані з Таблоїдів)поради як правильно доглядати за собою за допомогою природніх засобів, ну і звичайно інтерв"ю з відомими жінками

4. рижик

рижик Well-Known Member

Модні новинки,
    діти - вихованння, харчування, здоров"я тощо,
    місцеві новини - але коротко і цікаво!

5. Un.Known

Нагадую, що газета - місцева. Містечко - маленьке.

Навряд чи корреспондент дістанеться до відомої особи. :)

6. Dolma

Dolma Well-Known Member

Жінки є різні, відповідно інтереси різні. Але якщо йдеться про середньостатистичну домогосподиню, то мабуть до вищеперерахованого можна додати гороскоп :), якісь загадки, таємниці, містику тощо. Більшість жінок полюбляє цю справу. А ще якісь цікавинки, щось шокуюче, що можна потім довго обговорювати. Що-де можна купити-побачити. Де цікаво провести час з сім"єю. Побільше романтичного. Ну і конкурси, особливо краси! :D Це я вже трохи жартую, вибачайте.

7. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Так оце ж....... :girl_curtsey:Відкриваєте ДП - і дивитесь теми!!!! Отут воно все і є - що цікавить жінок!:girl_spruce_up::girl_in_dreams:

8. Ольга

Ольга Well-Known Member

переглядаю цікаві новини міста, які якось мене зачіпають - нові закони, нововведення, ремонти вулиць і тд :)
    читала б про супер нові видання книг України і світу, про відомих людей і їх вчинки, актуальні на сьогодні...
    читала б про день сьогоднішній - те, що це за день (наприклад пояснення до релігійного свята і традиції)...

ех якби ж то була газета в якій була справді вся актуальна інфо :) а не треба було б шукати по інеті

9. Peri

Peri New Member

також можна було б зробити маленький розділ --зворотній звязок,де б самі читачки писали що їх цікавить,задавали запитання,ділилися б своїми думками і т.п.

в такій газеті міг би бути маленький довідник,типу - гарячі новини(напр. збори громади,акції)

з моєї точки зору - поради могли б бути більш практичними.

10. Аліса

Аліса Well-Known Member

Все залежить від аудиторії газети на яку ви орієнтуєтеся. Якщо це - домогосподині, то рецепти, дім, діти. Якщо це молоді дівчата - то модні новинки, щось повязане із знайомствами, вечірками, якщо це бізнес-леді, то це - кар"ра і все дотичне до неї. Взагалі у жінок багато спільних тем, але все рівно залежить від того хто що шукає в тих темах. Ще можна про цікаві тури розповідати, але теж залежить на яку аудиторію розрахована газета.

Якщо б Ви точніше написали про тих жінок, які є чи плануюь бути читачами газети, можна булоб точніше відповісти. Вік, інтереси, рівень доходів, сімейний стан.

11. Un.Known

Газета, в принципі, не буде виключно жіночою (тому в першому дописі я згадала про "жіночий куток").

Це інформаційно-рекламне видання в невеликому містечку. Вік цільової аудиторії - 25 і нагору.

Обговорення моди - вилучене, як і кожна інша гламурність. Наразі сподобалась ідея природніх способів догляду і "що, де, коли в місті, для жінок".