Називається Два питання на етику Питання перше. Уявіть собі, що ви знайомі з жінкою, вагітною, котра вже має 8 дітей, троє з них глухі, двоє сліпі, одна дитина ментально недорозвинута, а сама жінка хвора на сифіліс. Рекомендували б ви їй аборт? Поки дочитаєте цей коментар, подумайте ще над одним питанням. Питання друге. Прийшов час вибрати вождя цілого світу, і ваш голос є вирішуючим. А ось факти про трьох надійних кандидатів: Кандидат А Колаборує з політиками, котрі не завжди грають чисту гру, а свої дії консультує з астрологом. Мав дві коханки. Курить і п"є 8-10 мартіні щодня. Кандидат Б Був двакрат звільнений з роботи, спить до обіду, в університеті вживав опіум, а кожний вечір вип"є чвертку віскі. Кандидат В Був відзначений як герой війни. Є вегетаріанець, не курить, інколи вип"є пива, і ніколи не мав жодних позашлюбних стосунків. Кого з цих кандидатів ви б вибрали? Спочатку дайте відповідь на обидва питання, а потім прочитайте відповідь внизу. Кандидат А є Franklin D. Roosevelt Кандидат Б є Winston Churchil Кандидат В є Adolf Hitler Ну а якщо ви на питання, чи рекомендуєте жінці аборт відповіли "так" - ви саме вбили Бетховена...
Відповідь: Жартівливі тести 1. ні - не маю морального права та і бажання 2. схилялася до другого (як потім виявилось - Черчіля) - якось мене відштовхнув третій самою асоціацією з війною.... але вирішила, що все одно оберуть першогото так вибори дають про себе знати, чи що
Відповідь: Жартівливі тести 1. Я теж Бетховена не вбила, понадіялась, що хоч одна дитина буде здоровою...А він всеодно оглух 2. І вибрала Гітлера... П.С. От би у нас такий вибір був, думаю саме Гітлер нам і потрібен
Відповідь: Жартівливі тести не вбила Бетховена і вибрала Гітлера. А що, мені чимось він подобався, як і Сталін
Відповідь: Жартівливі тести 1,Якщо вже є 8 дітей,то й для 9 дитини знайдеться місце)))Бетховена не вбила 2.мда,вибрала Гітлера)))- не курить,не п"є,по жінках не ходить чужих)))
Відповідь: Жартівливі тести Ну від моєї руки Бетховен теж не помер ))) Друга відповідь Б , бо коли прочитала про варіант В одразу в уяві змалювався якійсь старий дідусь , тому відповідь Б )))
Відповідь: Жартівливі тести 1. Понадіялась, що Бетховен народиться здоровим. 2. Обрала Рузвельта, бо якщо вже він буде вождем цілого світу, для чого йому зв'язуватись з політиками, котрі не завжди грають чисту гру?
Відповідь: Жартівливі тести Мені аж мороз пішов по шкірі, коли відповіді прочитала. 1. теж проти абортів. 2. вибрала Гітлера
Відповідь: Жартівливі тести 1. Бетховен жив)) 2. варіант А ,мені характеристики Гітлера зовсім не сподобались-типовий зануда що не вміе рослабитись))))))