Уже вдруге зауважую у доньки кислуватий запах з ротика, чимось дуже нагадує запах ревеню. Ви хтось з таким зустрічались? Дитина ні на що не жаліється, нічого не болить... Треба іти до гастроентеролога?
Відповідь: Запах з ротика дитини У моєї доньки з ротика починало пахнути при якомусь запаленні. Або різалися зубки, або ангіна.
Відповідь: Запах з ротика дитини знаю, що якщо відчувається запах ацетону, то досить можливо що це цукровий діабет.
Відповідь: Запах з ротика дитини Запах ацетону зовсім не свідчить про наявність цукрового діабету, але можлививий при цій хворобі. В діток запах ацетону може бути при поганому харчуванні, будь -якій хворобі навіть звичайному ОРЗ. В більшості випадків при харчовому отруєнні, коли рівень цукру в крові падає.
Відповідь: Запах з ротика дитини У нас запах ацетону був при харчовому отруєні і під час вживання жирнішої їжі. Рівень ацетону в організмі можна визначити тест-смужками, які занурюють у сечу.
Відповідь: Запах з ротика дитини дівчата, цікавить чи може бути запах ацетону з ротика, якщо дитина добре не прокакується? Більше ні з чим не можу його пов"язати, хіба що ще здати кров, але ост. аналіз крові нормальний
Відповідь: Запах з ротика дитини Запах ацетону з рота є від підшлункової залози ,коли вона з чимось не справляється.Обовязково здайте сечу на ацетон і ОБОВЯЗКОВО зверніться до ГАСТРОЄНТЕРОЛОГА ,в моєї малої був запах ,то ми капали капальниці на Орлика
Відповідь: Запах з ротика дитини Ми також ацетоним. Я не фанат Комаровського, але раджу послухати його програму про ацетон. Навряд чи це пов"язано саме з каканням. Зазвичай ацетон з"являється на фоні знесилення організму, коли вичерпується глюкоза. У діток запас глюкози незначний. А зубки вам не лізуть?
Відповідь: Запах з ротика дитини в малої зубки крайні верхні прорізуються, при тому вона захрипла, може бути від того запах поганий з ротика?
Відповідь: Запах з ротика дитини У моєї малої, як вона кілька днів не какає, є такий неприємний запах з ротика (НЕ ацетон). Запах ацетону мали при поносі. Хоча колись Комаровський казав, що запах з ротика - це або зуби або горло, але аж ніяк не живіт. А у нас досвід показує інше.
Відповідь: Запах з ротика дитини В мене в малих такий запах (в меншого 2,6 роки і зараз буває), ніби як травяний настій, який вже постояв ніч.. не знаю, як інакше пояснити.. сам проходить але від чого, так і не розумію.
Відповідь: Запах з ротика дитини я вперше почула якийсь кислувато-травяний запах , коли давала малому ліки проти алергії. і поки ми лікувалися, доти і було чути той запах
Відповідь: Запах з ротика дитини Дівчатка, вже вкотре помічаю в малої запах з ротика після того, як прокинеться. Чи може бути таке при прорізуванні зубчиків?