Харчування за авторською системою похудання "Красуня": З нижче наведених продуктів можна приготувати страви на власний смак. Якщо продукт не вказаний, тоді його вживати заборонено. З'їдати потрібно все, що вказано у таблиці. Їсти потрібно через кожні 3 години (4-5 разів вдень). Останній раз за 4 години до сну. Перший тиждень (раціон на день): Молоко 0% жирності - 100 гр Сир свіжий 2% -250 гр Білок (нежирне м'ясо птиці, кроля, яловичина, нежирна риба,яйця,соя, боби, квасоля) - 200 гр Олія - 10 гр Овочі сирі - 800 гр (тушкованих з них не більше 200 гр, крім картоплі, моркви, кукурудзи, буряка) Крупи (гречана, вівсяна, неочищений рис) - 250 гр Яблука - 200 гр Вода, чай, кава Ввечері 1 склянка какао без цукру ( 1,5 ч.л. на стакан води). Основна система харчування: Молоко 0% - 100 гр Сир свіжий - 200 гр Кефір, йогурт натуральний до 1% -200 гр або ще свіжий сир - 100 гр Білок (нежирне м'ясо, риба, бобові, яйця) -200 гр Овочі - 800 гр Олія - 10 гр Крупи, макарони, картопля - 400 гр або хліб, мюслі - 200 гр Фрукти - 200 гр Сухофрукти, мед -50 гр Вода, чай, кава Ввечері склянка какао без цукру. Ранкові дихальні вправи: Вдих через ніс, живіт роздуваєм вперед, подумки промовляєм: "М'язи міцнішають раз". Затримуєм дихання і промовляєм: " М'язи міцнішають раз, м'язи міцнішають два, м'язи міцнішають три, м'язи міцнішають чотири". Видихаєм через рот, губи розтягуєм ніби в усмішці, повітря має виходити з шумом, ніби здмухуючи пил. Живіт при цьому втягуєм і промовляєм: " Жир зникає раз, жир зникає два". Затримуємо дихання (живіт втянутий): "Жир зникає раз, жир зникає два, жир зникає три, жир зникає чотири". Відпрацьовуємо дихання до автоматизму, а пізніше до дихання можна додати інші статичні вправи, які потрібно робити під час затримки дихання після вдиху та видиху. Дихальні вправи необхідно робити на голодний шлунок вранці 15-20 хв. після вправ не їсти 30 хв. На протязі дня через 2 години після їжі також необхідно робити дихальні вправи впродовж 5 хв. Таке дихання зменшує апетит, пришвидшує обмін речовин, що зумовлює схуднення. Додоткові фізичні навантиження: Прогулянка щодня у швидкому темпі 30-60 хв.
Відповідь: Худнемо при годуванні грудьми. Авторська система похудання "Красуня" І якого ефекту можна досягти дотримуючись цієї дієти? І скільки треба на ній "сидіти"?
Відповідь: Худнемо при годуванні грудьми. Авторська система похудання "Красуня" Свого часу, коли моїй доні було майже 2 роки, я знайшла цю дієту в інтернеті. На сьогодні цього сайту не існує . Вона рекомендувалась і матерям, що годують, адже денний раціон містить різноманітні поживні речовини, виключаючи тваринні жири повністю. Тоді у мене викликала сміх така дієта. За перші два тижні результату не було, зате потім... За 2,5 місяців я втратила аж 15 кг! Єдине, що я змінила у цій системі виключила вуглеводи у вигляді круп, макаронів, картоплі, а додала більше білків ( до 500 гр). Овочі їла переважно у сирому вигляді, тобто робила з них салати. І кожен день робила зранку дихальні вправи по 15-20хв та по 5 хв перед їжею. Сир свіжий 200 гр я заміняла 500 мл 1% кефіру (так було економніше). Голоду не відчувалось, особливо після дихальних вправ. Після них (якщо вірно робити) було легке запаморочення і апетит зменшувався.
Відповідь: Худнемо при годуванні грудьми. Авторська система похудання "Красуня" Троxи колись цікавилась бодіфлексом, вправи ж "з нього"? Раxувати, ніби потрібно до 8? Виправте, якщо не так.
Відповідь: Худнемо при годуванні грудьми. Авторська система похудання "Красуня" Як писала автор цієї системи вона взяла, на її думку найкращий метод дихання вивчивши бодіфлекс, йогу та ін. Можу додати від себе, що дихальні вправи справді чудові, хоча важчі за бодіфлекс. Вправи з таким диханням ніби й не поєднаєш (мені не вдавалось). І більше 20 хв не подихаєш - починає паморочитись голова, іноді є відчуття нудоти.