Хто знає, що це за реклама?Хтось придумав телепорт і буде відправляти людей в Японію?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Nazarkin, 15 Листопад 2010.

1. Nazarkin

Nazarkin New Member

Хто знає що це за реклама на бордах, яка нещодавно з'явилася у місті? "За п'ять хвилин до Японії"??? :girl_impossible::girl_impossible:
    Напевно, знову якась Турагенція!!!

Останнє редагування: 15 Листопад 2010
  2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Хто знає, що це за реклама?Хтось придумав телепорт і буде відправляти люде

Думаю ресторан чи якийсь розважальний заклад

3. Nazarkin

Nazarkin New Member

Відповідь: Хто знає, що це за реклама?Хтось придумав телепорт і буде відправляти люде

Якось не схоже...:girl_in_dreams: Хоча було б класно!!! А то ці агенції дістали:girl_feminist:

4. IndigoChild

IndigoChild New Member

ну дуже вже та буква 'х' зверху схожа на 'япону хату'... Напевно акція якась нова в них)

5. Golgy

Golgy Member

я б сказала що то вона і є :) і мабуть не акція а відкриття ще одного закладу - Ви замічали як люди стоять і дивляться в тарілку і чекають коли Ви доїсте. Раз доводилось навіть сперечатись за місце - я сіла і чекала товариша а інші люди мені доказували. що вони зайняли те місце.

---------- Додано в 13:19 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

доречі,а де той плакат висить? То ж мабуть і в тому місці і відкриють :)

6. Nazarkin

Nazarkin New Member

Ой! Точно схожа... :girl_yes2: А місця і справді не вистачає! Теж якось чуть не билася за місце:girl_in_dreams: Стільки емоцій! А як до Японії? Мене сушками вже не здивуєш!!!

---------- Додано в 13:50 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

Фоткала десь на Вашингтона...

7. IndigoChild

IndigoChild New Member

було б добре)) а то вільне місце хіба вночі можна знайти...весь час доводиться чекати:connie_pull-pigtail

8. airy_cat

airy_cat New Member

Какой ненавязчивый маркетинг )))))

9. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Ага.. і я цю рекламу нюхом чую, так як працюю в аналогічному бізнесі.
    Але чого, молодець даний маркетолог, знаєте скільки сюди людей залізе і подивиться, поки встигнуть модератори забанити.

10. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Скоро хтось придумає телепорт і буде відправляти в баню:)

11. Відповідь: Хто знає, що це за реклама?Хтось придумав телепорт і буде відправляти люде

Nazarkin, реклама відверто невдала, не здогадатися важко.
    Так що тізер не вдався.
    Всім одразу зрозуміло, що мається на увазі.

А ви, здається, маєте до цієї реклами якесь відношення...? :mocking:

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Подібно на логотип Хортиці. Може це типу випив пляшку і за 5 хв тобі здається шо ти в Японії :)

13. Nazarkin

Nazarkin New Member

nezabudka тільки здогадки та інтерес!

---------- Додано в 12:41 ---------- Попередній допис був написаний в 12:38 ----------

На справді дуже схоже на Хортицю!!! :connie_pull-pigtail

---------- Додано в 12:42 ---------- Попередній допис був написаний в 12:41 ----------

Сяке від Хортиці - круто!!!:girl_wink:

14. Tanyunya

Інтересна ви така))) Перші дописи на форумі - і відразу нова тема зі здогадками:))) Ви ще на Львівському форумі не питались? Там теж здогадливих багато:)

---------- Додано в 10:50 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ----------

А, питались:) Що ж то вас так цікавість роздирає, що ви на двох форумах (це як мінімум;) ) питаєтесь?:girl_blum:

15. Nazarkin

Nazarkin New Member

Я новенька, тому Ваша думка для мене важлива і тут, і там...

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

не на тих ви натрапили.Та й реклама Хортиці ваша не зовсім вдала.

17. Nazarkin

Nazarkin New Member

Я сама не знаю, що це! Тому пишу, може хтось знає?...:girl_in_dreams:
    Щоб Хортиця почала випускати сяке потрібно, щоб сталося щось нереальне і хто його в Україні буде пити, або у Львові?!!!

18. Tanyunya

Япона Хортиця!:girl_crazy:

19. Nazarkin

Nazarkin New Member

:girl_haha: Клас!!!!

20. solomka

solomka Active Member

Я теж думаю що це Хортиця. Може дійсно сяке?.....