Хто купує товари на інтернет аукціонах,типу Aukro. Чи бували в когось випадки купівлі неякісних товарів,це ж приватні оголошення,не перевірені,я правильно розумію? Бо дещо там вибрала,не знаю чи ризикувати?
Відповідь: Хто купує товари на інтернет аукціонах Ніколи не купувала! І не відчуваю в тому потреби. А хіба в реалі важко зараз знати потрібні матеріальні речі?
Відповідь: Хто купує товари на інтернет аукціонах І я не купувала. деколи буває досить рідкісна річ, наприклад, детальки до чогось чи техніка, яку вже зняли з виробництва — думаю, сенс в цьому є. Але поки обходимось
Відповідь: Хто купує товари на інтернет аукціонах Я купувала на цьому аукціоні багато речей, все проходило добре. Ви якщо маєте бажання щось замовити, то подивіться спочатку на рейтинг продавця і прочитайте відгуки на його сторінці. Я, навіть якщо був 1 поганий відгук, не замовляла.
Відповідь: Хто купує товари на інтернет аукціонах Цілком з Вами згідна. Рейтинг продавця говорить сам за себе. А щодо негативних відгуків, то все ж на мою думку потрібно вчитуватись, бо є такі люди, що поставлять негативний відгук, наприклад за, що річ до них прийшла у пом"ятому вигляді (колись читала таке в одного продавця), а як продавець має через ту ж Укрпошту чи ще якось переслати дану річ. Ну, але якщо відгук стосується безпосередньо товару, то зрозуміло я б у такого продавця не купувала.
Відповідь: Хто купує товари на інтернет аукціонах Хотіла одного разу на цьому аукціоні малій штани купити,потім відписала що не беру.Де гарантія що підійдуть за розміром і що вказано про всі недоліки того що продається(трошки потерті кишені і тому подібне).Якщо б хоч у свому місті купувати з рук тоще можна .Принаймі якщо не підійде лишні гроші на пересилку туди і назад не витрачаєш.Собі вже одного разу в інтернет-магазині купила купальник,лежить порохом припадає....
Відповідь: Хто купує товари на інтернет аукціонах Я також купувала, все вчасно прийшло, правда продавчиня попередила про брак, все детально описала(ще й досі дивуюся з себе, як я на таке наважилася), але я погодилася, бо вже дуже сподобалася шубка)) Пам"ятайте про відгуки та рейтинг!!
Відповідь: Хто купує товари на інтернет аукціонах Я постійно купую! Завжди можна виторгувати те що хочеш за нижчу ціну ніж всюди. Був один випалок що мене "кинули" на 75 грн. але це було коли я тільки почала знайомитись з Аукро)) а взагалі я задоволена! Купувала навіть мобільні телефони, косметику......і сама продавала)
Відповідь: Хто купує товари на інтернет аукціонах Чоловік вже багато речей купив на аукро.недавно придбали два миючих пилососи zelmer для себе і братові за досить хорошу ціну.(домовились передати автобусом з Дрогобича в Чортків)Ввечері замовили на другий день вже пилососилиТакож завжди дивиться на рейтинг і відгуки про продавця.
Відповідь: Хто купує товари на інтернет аукціонах Я теж купувала на Аукро, зовсім нещодавно - мобільні телефони та посуд. Все вчасно приходило, продавці завжди на зв'язку. Там можна іноді досить цікаві і класні речі придбати по супер ціні. Та й в мене пошта зразу біля будинку, зручно забирати, бо з маленькою дитиною не завжди зручно по магазинах гуляти. А так вибираєш все необхідне не виходячи з дому.
Відповідь: Хто купує товари на інтернет аукціонах Я замолвляла із одним відгуком негативним. І усе було дуже добре і якісне. Довго шукала дерев'яний стільчик для годування..у магазинах вони від 400 грн. - це стільчик із столиком. А на аукро я купила за 160 грн.. Згодом з"ясувалося, що це харківчанин має свою фабрику і виготовляє такі ось цікаві речі, навіть дитячі ліжечка від 400 грн. Через аукро я ще купувала декілька речей і всім була задоволена. Якщо людина довгий час продає через аукціон "Аукро", то вона не продасть вам неякісний товар, адже уже дорожить набутою репутацією.
Відповідь: Хто купує товари на інтернет аукціонах Купую частенько всякі кухонні прибамбаси, бо мені в тему "я-шопоголік". Спочатку знаходжу те, що мене цікавить, а тоді як і всі, вичитую відгуки про продавця.