Дискутуючи в цій темі у мене виникли запитання: 1 Хто такі християни? 2 Які в них обов*язки? 3 В чому має проявлятися їхня приналежність до їхньої релігії? 4 По чому можна розрізнити християнина від нехристиянина? 5 Чи достатньо просто ходити раз на тиждень до церкви? Чи потрібно робити ще щось? Наперед всім дякую за щирі відповіді та думки. Адже на їх основі я зможу продовдити дискув у вище вказаній темі.
Відповідь: Християни. Ким є ті, хто себе так називає? Adriasia, дякую за тему. Можна, я не буду по пунктам відповідати? Скажу одне: для мене це люди, які народилися згори. Таку людину можна відразу відчути по розмові (тут - по дописах), по її реакції на гріхи інших людей. Це людина із зовсім іншим мисленням. Хоча вона теж може грішити і грішить. Але коли вона чОгось не робить (якогось гріха), то це не тому, що вона знає, що цього не можна робити, бо в Біблії про це написано, а тому, бо просто не може це зробити, вся її сутність протестує. От у мене, наприклад, склалося таке враження (тільки спокійно і без образ), що особисто Ви по життю більше керуєтеся Старим Заповітом, хоча добре знаєте і цитуєте Новий. Розумієте, це так як коли в інструкії до пральної машини є табличка поломок і що з ними робити. Так от, "поломки" Ви бачите і розрізняєте, але сприймаєте і реагуєте на них ще по "старому". Але мені подобається читати Ваші дописи.
Відповідь: Християни. Ким є ті, хто себе так називає? Свою думку про християн я напишу пізніше. А наразі відповім Вам на написане ось це Я керуюся Новим Заповітом, оскільки знаю , що Ісус прийшов щоб дати НОВИ.Й ЗАКОН у якому нема "око за око", а є " Чини ближньому, що собі хочеш" А Біблію я часто називаю не інтсрукцією, а Листом Батька до дітей, або Внутрішньою Конституцією. Не суть у тому які синоніми використовувати, суть - щоб розуміти і як розуміти. Може мої бачення і дописи і виглядають "ще по "старому", але я намагаюся відверто говорити, що думаю, що бачу і що розумію і що вдалося зрозуміти.
Відповідь: Християни. Ким є ті, хто себе так називає? А я поки що коротко напишу, бо питання першого допису вимагає розлогої відповіді. Для мене Християни - це по-перше ті, хто зустрів Христа, а по-друге ті, для кого люди важливіші за речі.
Відповідь: Християни. Ким є ті, хто себе так називає? а к сектам это не имеет отношения? есть такие замечательные группки людей - песенки поют разные позитивные?
Відповідь: Християни. Ким є ті, хто себе так називає? нет, кто такие кришнаиты я знаю , есть такая органиазция они себя христианами называют, как-то с ними в поезде ехала, пели всю дорогу
Відповідь: Християни. Ким є ті, хто себе так називає? 1. Християни - це послідовники Христа. 2. Обов'язок слухатися настанов Христа і виконувати їх. 3. По тому, як вони виконують п.2. Можна почати перевірку з таких основ: Матвія 22:37-40. 4. " По тому пізнають усі, що ви учні мої, як будете мати любов між собою" Івана 13:35. Це, звичайно не все, але одне з найголовніших. Якщо є любов, то можна спробувати й інші ознаки. 5. Недостатньо! Християнином потрібно бути 7 днів на тижнень, 24 години на добу.