"Ходяче лихо..."

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем olevitska, 18 Березень 2011.

1. olevitska

olevitska New Member

У мене є сестричка, яку я дуже-дуже-дуже люблю!!! Але останнім часом у неї все іде нетак. Для прикладу...підходить до банкомата він перестає працювати..., якщо працює повертає картку, знімає суму, а грошей не видає..., в кав"ярні улюблена кава закінчується перед носом, вчора робила флюрографію...і то не вийшло..., список можна продовжувати.....у неї все валиться з рук...при тому, що вона зібрана, уважна, розсудлива.
    Що можна порадити у такій ситуації?

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: "Ходяче лихо..."

напевно не зациклюватись на тому і памьятати випадки коли все виходило і получалось, а не ті коли все з рук валилось, і техніка працювати припиняла.

3. olevitska

olevitska New Member

...мені подобається цей фільм!!!

...але ж раніше такого не було...

4. Dobra

Dobra Well-Known Member

Може тому аналізує занадто і систематизує такі випадки. Мала такого знайомого, який вважав себе дуже невезучим. Міняти треба систему мислення, орієнтуватись на позитив, а періоди різні бувають в житті. Мені в дитинстві тато сказав одну дуже корисну фразу - якщо щось проблемно починається, значить потім легко йде. Допомагає. В мене вже навіть якщо щось зразу не виходить вважається хорошою прикметою.

5. agalinka

agalinka Active Member

Не зациклюватись, у мене чоловік такий, підемо в гості, всі пють чай, а у нього ручка від горнятка відвалиться, банкомат карточку забере, маршрутка з підноса втікає (не раз біжить за нею аж на наступну зупинку :) ) але він такий оптиміст, хоча спочатку було важка, а зараз каже ну, а що я зробля якщо такий я вже є :) як я його люблю за його оптимізм, бо як би у мене таке ставалося я мабуть ревіла після кожної ситуації, але таким людям дана сила дивитись на ці речі, не так, як інші бачать. Підтримайте її і скажіть, що життя прекрасне і проживають його один раз, нехай вчиться насолоджуватись цими моментами :)
    Ось улюблене відео мого чоловіка :

6. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І в мене є така сестра, правда двоюрідна. Ми її в родині називаємо Лакі або Щасливчик. З того що памятаю - виїхали взимку на озеро, всі ходили, а вона одна провалилася під лід, на шашликах готували канапки, вона різала хліб, через джинси порізала ногу, а ще в селі провалилася в деревяному туалеті в ту дзюрку. На морі перестудилася, на лижах врізалась в металеву опору, а ще просто притягує різних неврівноважених людей. Список можна продовжувати. Головне що вона то все сприймає з гумором і сама з того жартує.

7. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Я теж отаке "ходяче нещастя":D Будь-яке нове місце, куди б я прийшла або приїхала обов"язково відмічаю : поїхала в Карпати - порвала сухожилля в нозі, відвідувала репетитора - зламала ногу. Я завжди відбивала собою всілякі м"ячі в спортзалі (причому здебільшого головою і до струсу мозку). Коли я мию посуд, то обов"язково шось поб"ю. Як кажуть батьки жартома - клешива. але мушу якось з тим жити :)

8. olevitska

olevitska New Member

СУПЕРОВЕ відео!!!!!!!!!!!!!

---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ----------

ще донедавна ми всі з цього жартували....а зараз інколи хочеться сказати..."сглазили"...

---------- Додано в 20:42 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ----------

...звичайно це недобре рвати сухожилля чи ламати ноги.....але тішить, що не вона одна така....

---------- Додано в 20:44 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ----------

для мене такі ситуації не зрозумілі....бо у мене майже все з точністю до навпаки..."лиш підійшла-маршрутка під"їхала" щось типу такого...

9. levandivka

levandivka З яйцями...

Та йой
    у нас на Барахольці того лиха - контейнер. Мию їх, мию...

10. Soleil

Soleil New Member

То про мене. Мій чоловік каже, що я "ходяче нещастя". Жодного дня не пройшло, щоб я собі щось не зробила. То руку поріжу, то в двері не попаду, то сама себе поцарапаю... Одна рана ще не зажила, а вже з"являється інша. Я до того вже звикла і не переймаюсь тим, бо не маю часу себе жаліти:ed4d70def841dc74b57:d25:

11. Daisy

Daisy Well-Known Member

І я така:girl_blush2:, все на мені закінчується, ломається, попадаю в різні історії... Але потім є з чого посміятись!

12. Sitara

Sitara Active Member

У мене теж двоюрідна сестра така чомусь не везуча. Щось не везе ні у роботі, ні у навчанні, ні у коханні. Все у неї ламається, все рветься, все летить з рук. Але вона й сама ніколи не вірить у свої успіхи, у щастя. Як кажуть, хто на війну йде і каже я переможу - той переможе, а хто каже програю, той і програє. Треба завжди вірити у те що все вдасться, що попереду успіх, і все-все буде добре!

13. WildWind

WildWind Member

Я колись подрузі, якій все не везло, привезла з подорожі статуетку, простенька статуетка котика, я вигадала цілу історію про те, що я купляла її в шамана, що вона приносить щастя, що цього котика треба гладити кожного дня і просити, що ти хочеш, і тоді він принесе удачу. Трохи вже часу минуло.. але, в подруги все пішло вверх, вона повірила в себе. Не знаю, чи то самонавіювання було, коли вона того кота гладила, чи коли вона вголос говорила бажання, підсвідомість то ловила.. Спробуйте щось таке, людину можна "програмувати" на позитив.

14. zaderyshka

zaderyshka Member

Та чого ж це невезучість, просто дні такі бувають, може і справді магнутні бурі впливають...чи шо. Часто світло вибаває коли мушу щось вже-вже скинути, то щось порветься перед виходом на важливу зустріч, але то радше наслідки або поспішності або того, що звечора ліньки було підготуватись завчасу:girl_mad:
    Хоча я також майстер десь стукнутись, порізатись поцарапатись. Наприклад, якщо в булочці є камінчикчи кісточка, то ця булочка обов'язково попадеться мені. Але я вже і не звертаю уваги на такі дрібниці.

15. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

І я ходячий катаклізм :girl_crazy: але насправді це мене атакують різні речі! Коли мию підлогу, то вазон з величезним кактусом (стоїть на підлозі) обов"язково мусить підстрибнути і поколоти мене; :girl_crazy: коли відкриваю холодильник - то часто всілякі кастрюльки - тарілки на мене кидаються і жиром заляпують :girl_crazy: а коли відкриваю шафу, то вона зі злості стукає мене дверцятами по голові чи плечах :girl_crazy:
    То не я винна, то світ такий жорстокий :girl_crazy:

16. olevitska

olevitska New Member

...у нас сьогодні тьху тьху все гарно!!!

17. olevitska

olevitska New Member

нда а сьогодні я як ходяче лихо...пекла вівсяне печиво...а воно розплилось в суцільний корж, виїжджала задом зачепила мусорний бак, посварилась з чоловіком...поїхала на закупи, купила все...крім того що треба...день не вдався...

18. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

ставитися з гумором.
    в нас вся електротехніка, яка горить вдома, від лампочки і до комп'ютера, горить в мене в руках. Відповідно, коли раз на кілька років лампочка згоріла, коли її вмикав чоловік, я зробила з цього вдома подію заледве не з тортом :)

19. olevitska

olevitska New Member

...коли все нетак...хіба ж до сміху?... а от з почуттям гумору у мене мяко кажучи "не дуже"

20. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

якщо не можна змінити ситуацію, потрібно міняти власне ставлення до неї. іншої ради нема. і це дуже помагає.