Хлорована вода і вагітність !!??

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pinacolada, 8 Травень 2009.

1. Pinacolada

Pinacolada Well-Known Member

Вот собераюсь в бассейн и думаю, не повредит ли моему малышу хлорированная вода... Не спровоцирую ли я, от испарений хлорки аллергию у малютки? Кто сталкивался, посоветуйте.
    Заранее спасибо)

2. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Відповідь: Хлорированная вода и беременность!!??

Ми з Irushko'ю їздимо в басейн з дітками. То одну половину басейну займають батьки з дітками, а другу майбутні мамочки! Мені це так сподобалось, що тепер як буду другий раз вагітна обов'язково піду в басейн плавати!
    Але от на рахунок хлорованої води незнаю...і не думаю, що може розвинутись якась алергія. Ви поплаваєте годинку і одразу в душ, тому я думаю проблем не мало б бути. Але це вже Вам вирішувати.

• Подобається Подобається x 1
  3. Pinacolada

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

І ще, бачила колись оголошення в аквапарку оголошення про аеробіку для вагітних: з якого терміну туди ходять, чи добра та аеробіка і скільки то коштує. Може хто ходить туди, поділіться інформацією!!!:clapping::clapping::clapping:

5. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Гімназія ім. В. Симоненка

6. Pinacolada

Могу сказать одно, в аквапарк на аквааэробику пробовала ходить до беременности, незнаю, но это не для меня, а то время когда я ходила (перед новым годом), стоило это как час пребывания в бассейне, но с утра. Сейчас думаю условия поменялись.
    А ходить беременным рекомендуют с 3 месяца на гимнастику или плаванье и тд, когда ребёночек прикрепился:)

Panadolka, а можно по конкретнее, так понимаю это находится где-то на Симоненка, а как там цены? и какие дни посещения?
    Заинтересовало меня это, так как если маленькие детки там плавают значит он менее хлорирован и вообще думаю лучше чем остальные.
    Заранее спасибо

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2009
  7. SovaBa

SovaBa noctua

Я ходила на аквааеробіку для вагітних в аквапарк 7тиж назад(моїй дашульці 5тиж:))- просто СУПЕР!!! Якби вагітна не була, то вправи так собі-простенькі і ніякі, а для вагітних якраз!...я була в захваті! Шкодую тільки, що пізно дізналась. Заняття вт,чт на 17.00, 1год(десь 40хв- бо ще час іде на те щоб зайти-роздітись-вийти-помитись-одягнутись). На сушку часу не хватає- то тре віддати номерок, щоб час зупинили, а потім волосся сушити:). Тому я йшла на 2год, щоб не гнати, а плата всього на 10грн більша- 35грн:D! І я 30хв до і десь 20 після заняття мала на те,щоб поплавати і постояти в безкоштовному так званому "джакузі" і гідромасажі:xaxa:! І далі не спішачи в душ, одягатись і т.д. Ходити можна на будь-якому терміні, оптимально коли вже є пузик;) хоч трохи- з 4-5міс, хоч можна з 1-го:D. Всім раджу!

• Подобається Подобається x 9
  8. Kandy

Kandy Well-Known Member

А де ви ходили?

9. SovaBa

SovaBa noctua

Написала ж -АКВАПАРК:xaxa:! У Львові, наскільки я знаю, він поки що один:) !

10. Kandy

Kandy Well-Known Member

:8:Щось я сьогодні певно невиспалась, бо щось не добачила. Дякую:clapping:

11. Kandy

Kandy Well-Known Member

Моїй знайомій гінеколог сказала, що ні в якому разі не ходи у наші басейни. Оскільки жоден наш басейн не відповідає санітарним вимогам і можна потім підхопити якийсь грибок по жіночому. Хто щось чув таке????
    Бо я дуже хочу ходити на аквааеробіку дл явагітних. Але сумніваюсь чи це не зашкодить.?

12. SovaBa

SovaBa noctua

Там постійно беруть проби води на аналіз, але чи реально роблять- не знаю. Я ходила- все оk. Є ризик мати молочницю- але це не страшно, у багатьох вона- супутник всієї вагітності, і патологією не рахується. А чи щось ще підчепити можна- не знаю, хоч думаю що малоімовірно

13. Pinacolada

Да уж, жаль что у нас нет бассейнов с морской водой, хотя стоило б такое удовольствие недёшево( Так что остаётся довольствоватся тем что имеем. А водные процедуры, на мой взгляд, самые лучшие для беременных

14. Kandy

Kandy Well-Known Member

Це точно. Тому я все таки піду. Т

15. viktoria

viktoria Well-Known Member

В гим. им. Симоненка, проходят занятия по акваподготовке беременных.
    Вода хлорируется минимально, температура 30-32 градуса. Обязательны справки, от мамочек, (как будущих, так и с малышами) с отметкой гениколога и дерматолога.
    Занятия дляться 1 час, (раздевание и переодевание в это время не входят), стоимость занятия по абонименту 30 грн.

• Подобається Подобається x 6
  16. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

В басейні на Симоненка вода справді не дуже хлорована+туди інколи ще якийсь наче ароматизатор вливають (чула пару разів якийсь приємний запах, але не знаю точно). Вода чиста, тому я ані за себе, ані за дитину не боюся. Хоч я і вагітна, ми ходимо в години, коли тренер займається з трохи старшими дітьми. Ми собі плаваємо так, аби їм не заважати, а малеча інколи приєднується до старших та робить з ними вправи, плюс тренер з ним частенько бавиться та заохочує до вправ.

• Подобається Подобається x 2
  17. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Я теж хочу ходити в басейн на Симоненка. Підкажіть будь-ласка до кого там звертатись.

18. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Якщо хочете на заняття для вагітних, звертайтеся до Вікторії, вона там веде заняття четвер-субота на 10:00. Бо я хожу з малим субота-неділя на 11:00 до Олександра Андрійовича, але він з дітками займається. Можете і його спитати, він ще в будні по вечорах начебто веде для дорослих, то можете в ту групу ходити.

19. Pinacolada

Ой девочки, а я всё -таки на Динамо собралась, сегодня уже купила смешную шапочку)))

20. SovaBa

SovaBa noctua

Абонемент,на мою думку, не дуже добра штука: хотіла собі брати,бо в Аквапарку тоді заняття 20грн обходяться,та добре що чоловік відмовив, бо дурно б гроші потратила- то горло боліло, нежить-4 заняття пропустила, то кульшовий суглоб, то просто інші плани були;) . Але то взимку було, влітку краще:)