В моїй родині моя бабуся могла народжувати тільки дівчаток. Першою народилась дівчинка(моя мама), а через 16 років друга дитина і також дівчинка. Напротязі 16 років коли вона вагітніла були постійні викидиші і це були хлопчики. Як сказав лікар причиною було те, що моя бабця мала резус крові (+) а дід резус (-) тому і не могли народжуватись хлопчики. А якщо і б народився, то дитина була б неповноцінною. А яка ваша думка, чи впливає резус крові батьків на стать дитини.
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? навіть не знаю, чи на стать впливає група, чи резус крові. ну для прикладу, мама моя 1+, а тато 4-. я народилась дівчинкою:radist: більше діток у них нема, бо раніше при такій несумісності крові у батьків взагалі народжувати не рекомендували.
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Хм.....у мене резус (+), у чоловіка (-). Чекаємо на сина. У свекрухи - у свекра +: результат два сини. Виходить дівчаток нам не бачити
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? так само, як у моєї мами +, а у тата - І Я ДІВЧИНКА:radist: думаю варто спрбувати і другий раз
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Так, почнімо. В моєї мами 2(-), в тата 1(+). Результат - страший брат 2(+) і я 1(-). В моєї свекрухи (-), в свекра (+) - не знаю які. Результат - два сини. В мене 1(-), в чоловіка 2(+). Результат - Любчик. Поки що:D :D Додано через 6 хвилин У нас навпаки - і теж син, то нам що також дівчаток не бачити . А я хочу!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? я дуже хотіла хлопчика, була впевнена , що буде хлопчик. одної ночі мені приснився сон - дуже багато маленьких інтимних дівчачих місць, які висіли прищеплені прищепками на шнурку, ніби як білизна сохне. і я зрозуміла, що щось тут не те...
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Мій чоловік бредить дівчинкою- до останнього не вірив,що там пацан. Каже родиш, робим зразу Танюшку Я тоже не проти дівчинки, але і не проти синочка:radist: Але як завагітніла,зразу сказала,що там пацан.
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Таааак, ну й сон . Мені нічого не снилоя, всім казала, що хочу доцю (але не принципово), але відчувала, що під серцем ношу сина. А тепер всеодно хочу Дануську!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Ото, я теж Танюшку хочу, хоч ще й синок не народився але попробуй зроби то так, щоб воно саме так вийшло
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Я сказала Юркові: "На другий раз робитимеш по-іншому, щоб не вийшло футбольної команди, бо Дануська у нас мусит бути!!!!!!!!!"
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? А мені цікаво чи можна то якось спланувати, чи проконсультуватись з лікарем
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? та є всілякі таблиці (китайські, японські, за оновленням крові), за днями овуляції і днем зачаття (більш-менш науково обгрунтована), за фазами Місяця і т.д. Але варіант такий - 50 на 50 - або хлопчик, або дівчинка
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? коротше кажучи як в давнину - требе спадкоємця - пробуєте поки не буде спадкоємця. ще й за кожну дитиеу зверх 5-ї (?) більше даватимуть. НЄ? Додано через 1 хвилину мамо рідна йду звідси
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? А в мене і чоловіка резус крові +, а старший синок також родився з резисом +, а от молодший має -. Дитячий педіатр в пологовому будинку сказав що якщо в обох батьків резус + а дитина має - то це передалось по спадковості тобто в когось в родині був такий резус. Напевно моєму молодшому синочку від діда і передалось.
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? В моєї мами 1(-), в тата 2(+), результат - я народилася дівчинкою з 2(+). Це було майже 25 років, але тоді лікарі страшили моїх батьків, що в мене можуть бути проблеми з розвитком, що я можу народитися дитиною з вадами. Народилася здоровою, без жовтушки, без вад. На щастя, це питання з кожним роком все більше вивчається. Хоча лікарі і далі люблять пострашити наслідками. Точніше, перестрахувати себе і на всякий випадок полякати майбутніх батьків. РРРРРРРрррррррррр, терпіти не можу за те тих лікарів
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Наведу приклад, з якого думаю всім стане зрозуміло, що резус крові батьків жодним чином не вполиває на стать дитини. В моєї рідної тітки резус "-", а в її чоловіка "+". В результаті, маємо... двійню. Хлопчик і дівчинка. Тому думаю, питання "не є" . У вашому випадку, думаю, мова іде про конфлікт за групами крові. Тобто, якщо мати має 1-шу групу крові а вагітна полодом з будь якою іншою групою, її організм сприймає дитину чимось на зразок "ракового захворювання" виробляє проти неї антитіла, що в результаті може спричинити смерть дитинки. Конфлікт за групами найбільшим чином впливає на перші вагітності, тоді , як конфлікт за резусом на послідуючі. Конфлікт за резусом може мати місце виключно у випадку коли резус-негативна мати вагітна резус-позитивним плодом, і ні в якому іншому випадку (хто не зрозумів - резус татка тут ні до чого!). І дівчата, не хвилюйтесь, на сьогоднішній день, всі ці ньюанси успішно корегуються медикаментозно, особливо резус-конфлікт. Чому у вашому випадку помирали саме хлопчики, сказати важко, без додаткового обстеження батьків і дітей. Можливо, саме при цих вагітностях мав місце збіг "стать-група крові". Можливо, мало місце якесь генетичне відхилення, що впливало власне на плоди чоловічої статі. Звідки така обізнаність в даному питанні? Більша половина моєї родини, і я сама маю резус "-". До того ж, багато з нас має 1 групу крові. І ще, маю до вас одне запитання. В яких роках і де це все відбувалось? Просто резус був відкритий в 1940 р. А на пострадянські простори ці знання навіть не знаю коли потрапили, бо мої бабуся і дідусь про це не мали жодного уявлення, а мама вперше діналась про свій резус коли ставала на облік в жіночу консультацію зі мною (29 років тому). Всі корінні львів"яни, бабця народжувала в медінституті (!).