Хімія на "вирівнювання волосся" у Львові-реально?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Linda, 7 Березень 2008.

1. Linda

Linda Well-Known Member

Доброго вечора,дівчата! Потрібна Ваша допомога! Зробила собі 3 місяці тому "хімію" на волосся. Перші 2 була задоволена......,проте, згодом волосся від коріння почало відростати рівним (((((-вигляд,чесно кажучи не дуже. А ще плюс до того волосся дуже зіпсувалось... Дуже вже хочеться повернути своє,рідне...рівне волосся!!! Може хтось з Вас чув про таку хімію "навпаки"-на вирівнювання,яку у Львові роблять і де конкретно! І ще: порадьте,будь ласка, хороші маски,бальзами для відновлення пошкодженого волосся!!! Буду вдячна,якщо хтось відгукнеться..:)

2. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Хімія на "вирівнювання волосся" у Львові-реально?

я звичайно не фахівець, але думаю, що якщо ви після однієї хімії зробите собі ще одну на вирівнювання(я навіть не чула про таку), то вже ніякі вам маски і т.д. не допоможуть.
    мертве волосся - то є мертве волосся, його вже не відживиш, тільки коріння підлікувати можна, що здоровіше швидше відростало.

• Подобається Подобається x 7
  3. Linda

Linda Well-Known Member

я вже давно вирівняла собі ту хімію ще однією хімією)))
    Причому сама ...дома. Купила на гуртовні Б`юті таку штуку(крем і якась рідина) ...і намазалась)) на свій страх і ризик! Результатом була задоволена. Зараз і сліду від тих хімій майже не лишилось))
    Тепер раджу всім!!! Не робити дешеву хімію!;)

Останнє редагування модератором: 3 Грудень 2009
    • Подобається Подобається x 3
  4. Kasia

Kasia Well-Known Member

а де така гуртовня? і чим там є професійні праски до волося?

5. Linda

Linda Well-Known Member

їх, напевно є кілька, але я купувала на Шота Руставелі, 7, вроді 4 поверх (на вході запитаєте, там дядечко сидить).
    Думаю праски там є точно.

• Подобається Подобається x 2
  6. Skrynya

Skrynya Member

Хто знає чи можна робити біо-хімію, коли груддю годуєш? І ще -- хто робив задоволені?

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я планую на тижні піти в салон, розпитатися. Тоді напишу, а може і спробую:)

8. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

робила біо-хімію, задоволена, вона не має такого шкідливого впливу на волосся, вона його не палить (це впринципі важливо, коли маєш на голові 2 пюрка, як я:)), але і трималась вона не довго, приблизно півтора місяці.
    на рахунок того чи можна робити хімію, коли груддю годуєш не впевнена, але думаю, що не візьме.

• Подобається Подобається x 1
  9. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

а шо було потім?
    волосся стало ідеально пряме чи зерху(корні) прямі, а кінчики "пухнасті"?

10. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

спочатку були трішки пухнасті кінчики, але коли я їх підрівняла, вони стали рівними. але всерівно ідеальної прямоти не було:sad:

• Подобається Подобається x 1
  11. irenak

irenak New Member

робила біо-завивку 4 чи навіть 5 разів (вже й не пригадаю, ходила кучеряшка десь 2,5 роки). Коли волосся було міліроване/фарбоване- брало добре і довго трималось. На своє ж (біля коренів відросло, останнім фарбуванням підібрала свій колір і вже не хотіла фарбувати), тримало лише місяці 2-3. Зараз волосся майже усе розпустилось, багато відросло, трішки підрізала і уже все як своє рідненьке- і структура і колір:)
    Волосся від самої продукції для завивки страждає не сильно- достатньо застосовувати бальзами і час від часу масочки і все буде ок. Не те що колись зробила хімію в славнозвісній тоді "Чародійці"- як кудряшки розпустились- можна було волоссям батарею обмотувати (так паклю нагадувало).
    Є й така послуга як біо-випрямлення, а ще збільшення об"єму. І все це у вище вказаному салоні "Перлина"- супер салон, хороше обслуговування, привіний персонал.
    І дійсно хороша порада- не економте на красі, або краще вже не експерементуйте

Останнє редагування: 10 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 3
  12. Albina

Albina миється в бані

моя подруга робила завивку у :cesored:, в салоні :cesored:. По-перше дуже вона задоволена,по-друге, дуже гарно, по-третє, вона получила повну консультацію (при мені, я за нею заходила у салон) як доглядати за волоссям, і придбала прямо в салоні всю, необхідну косметику задоглядом, як за шкірою голові, так і за самим волосям. Такій підхід до справи мені підходить. Потім я сама була у Світлани, тількі стриглась, дуже добре

Останнє редагування модератором: 3 Грудень 2009
  13. Aminka

Aminka New Member

у меня знакомая тоже сделала химию.а она еще постоянно выбеливается.так у нее волосы почти клочьями полезли после химии,было тоже корни прямые,кончики волнистые.Ей помогла маска Плацента(большая зеленая банка)стоит в районе 40 грн,может и дешевле точно не скажу,сама видела результат,ей очень помогло.А на счет повторной химии вам бы не советовала,не рискуйте своими волосами,лучше потерпите немного пока отрастет свое живое.

14. Sonjax

Sonjax New Member

Натрапила на тему про "хімію", якраз недавно надумала собі таке зробити, але вагаюся чи варто, чи це сильно пошкодить волосся? Який вид найбезпечніший, читала про біо-хімію. Мені хотілося би таку легеньку хімію на 1-2 місяці. Поділіться своїм досвідом!

15. LadyLand Shop

LadyLand Shop Member

Чула що біо-хімія не так сильно палить волосся:girl_smile: До мене частенько на роботу заходять перукарі то розказували, що всі клієнти задоволені дуже) А на рахунок тривалості то треба питатися перукарів вже... про це на жаль ненаю

16. ValentinaAntonenko

ValentinaAntonenko New Member

Робити біозавивку в цей період можливо. Вона не впливає на стан ні мами ні малюка. Єдине, що може бути, (це стосується перших чотирьох місяців після пологів) такий тип завивки може дуже швидко розійтись , тобто не триматись.Для цього бажано зачекати, робити завивку трошки пізніше. А якщо , ну дуже хочеться, аж край, рекомендую зробити пробний локон. Він і покаже через тиждень варто робити на все волосся, чи почекати.)