Доброго вечора,дівчата! Потрібна Ваша допомога! Зробила собі 3 місяці тому "хімію" на волосся. Перші 2 була задоволена......,проте, згодом волосся від коріння почало відростати рівним (((((-вигляд,чесно кажучи не дуже. А ще плюс до того волосся дуже зіпсувалось... Дуже вже хочеться повернути своє,рідне...рівне волосся!!! Може хтось з Вас чув про таку хімію "навпаки"-на вирівнювання,яку у Львові роблять і де конкретно! І ще: порадьте,будь ласка, хороші маски,бальзами для відновлення пошкодженого волосся!!! Буду вдячна,якщо хтось відгукнеться..
Відповідь: Хімія на "вирівнювання волосся" у Львові-реально? я звичайно не фахівець, але думаю, що якщо ви після однієї хімії зробите собі ще одну на вирівнювання(я навіть не чула про таку), то вже ніякі вам маски і т.д. не допоможуть. мертве волосся - то є мертве волосся, його вже не відживиш, тільки коріння підлікувати можна, що здоровіше швидше відростало.
Відповідь: Хімія на "вирівнювання волосся" у Львові-реально? я вже давно вирівняла собі ту хімію ще однією хімією))) Причому сама ...дома. Купила на гуртовні Б`юті таку штуку(крем і якась рідина) ...і намазалась)) на свій страх і ризик! Результатом була задоволена. Зараз і сліду від тих хімій майже не лишилось)) Тепер раджу всім!!! Не робити дешеву хімію!
Відповідь: Хімія на "вирівнювання волосся" у Львові-реально? а де така гуртовня? і чим там є професійні праски до волося?
Відповідь: Хімія на "вирівнювання волосся" у Львові-реально? їх, напевно є кілька, але я купувала на Шота Руставелі, 7, вроді 4 поверх (на вході запитаєте, там дядечко сидить). Думаю праски там є точно.
Відповідь: Хімія на "вирівнювання волосся" у Львові-реально? Хто знає чи можна робити біо-хімію, коли груддю годуєш? І ще -- хто робив задоволені?
Відповідь: Хімія на "вирівнювання волосся" у Львові-реально? Я планую на тижні піти в салон, розпитатися. Тоді напишу, а може і спробую
Відповідь: Хімія на "вирівнювання волосся" у Львові-реально? робила біо-хімію, задоволена, вона не має такого шкідливого впливу на волосся, вона його не палить (це впринципі важливо, коли маєш на голові 2 пюрка, як я), але і трималась вона не довго, приблизно півтора місяці. на рахунок того чи можна робити хімію, коли груддю годуєш не впевнена, але думаю, що не візьме.
Відповідь: Хімія на "вирівнювання волосся" у Львові-реально? а шо було потім? волосся стало ідеально пряме чи зерху(корні) прямі, а кінчики "пухнасті"?
Відповідь: Хімія на "вирівнювання волосся" у Львові-реально? спочатку були трішки пухнасті кінчики, але коли я їх підрівняла, вони стали рівними. але всерівно ідеальної прямоти не було
Відповідь: Хімія на "вирівнювання волосся" у Львові-реально? робила біо-завивку 4 чи навіть 5 разів (вже й не пригадаю, ходила кучеряшка десь 2,5 роки). Коли волосся було міліроване/фарбоване- брало добре і довго трималось. На своє ж (біля коренів відросло, останнім фарбуванням підібрала свій колір і вже не хотіла фарбувати), тримало лише місяці 2-3. Зараз волосся майже усе розпустилось, багато відросло, трішки підрізала і уже все як своє рідненьке- і структура і колір Волосся від самої продукції для завивки страждає не сильно- достатньо застосовувати бальзами і час від часу масочки і все буде ок. Не те що колись зробила хімію в славнозвісній тоді "Чародійці"- як кудряшки розпустились- можна було волоссям батарею обмотувати (так паклю нагадувало). Є й така послуга як біо-випрямлення, а ще збільшення об"єму. І все це у вище вказаному салоні "Перлина"- супер салон, хороше обслуговування, привіний персонал. І дійсно хороша порада- не економте на красі, або краще вже не експерементуйте
Відповідь: Хімія на "вирівнювання волосся" у Львові-реально? моя подруга робила завивку у :cesored:, в салоні :cesored:. По-перше дуже вона задоволена,по-друге, дуже гарно, по-третє, вона получила повну консультацію (при мені, я за нею заходила у салон) як доглядати за волоссям, і придбала прямо в салоні всю, необхідну косметику задоглядом, як за шкірою голові, так і за самим волосям. Такій підхід до справи мені підходить. Потім я сама була у Світлани, тількі стриглась, дуже добре
Відповідь: Хімія на "вирівнювання волосся" у Львові-реально? у меня знакомая тоже сделала химию.а она еще постоянно выбеливается.так у нее волосы почти клочьями полезли после химии,было тоже корни прямые,кончики волнистые.Ей помогла маска Плацента(большая зеленая банка)стоит в районе 40 грн,может и дешевле точно не скажу,сама видела результат,ей очень помогло.А на счет повторной химии вам бы не советовала,не рискуйте своими волосами,лучше потерпите немного пока отрастет свое живое.
Відповідь: Хімія на "вирівнювання волосся" у Львові-реально? Натрапила на тему про "хімію", якраз недавно надумала собі таке зробити, але вагаюся чи варто, чи це сильно пошкодить волосся? Який вид найбезпечніший, читала про біо-хімію. Мені хотілося би таку легеньку хімію на 1-2 місяці. Поділіться своїм досвідом!
Відповідь: Хімія на "вирівнювання волосся" у Львові-реально? Чула що біо-хімія не так сильно палить волосся До мене частенько на роботу заходять перукарі то розказували, що всі клієнти задоволені дуже) А на рахунок тривалості то треба питатися перукарів вже... про це на жаль ненаю
Відповідь: Хімія на "вирівнювання волосся" у Львові-реально? Робити біозавивку в цей період можливо. Вона не впливає на стан ні мами ні малюка. Єдине, що може бути, (це стосується перших чотирьох місяців після пологів) такий тип завивки може дуже швидко розійтись , тобто не триматись.Для цього бажано зачекати, робити завивку трошки пізніше. А якщо , ну дуже хочеться, аж край, рекомендую зробити пробний локон. Він і покаже через тиждень варто робити на все волосся, чи почекати.)