Отак дивились-дивились чоловіки, як вдосконалюють жінки власне тіло за допомогою різних типів бюстгальтерів... і захотілось спробувати також. А єдина частина тіла, котру можна підняти (за допомогою одягу) в них виявилась дупа. Тепер в жінок є wonderbra, а в чоловіків - wonderpants. Виробник, фірма Bottom up дає їм можливість свою задню частину тіла моделювати за бажанням - в білизні є три зони, котрі можна "виповнювати" спеціальними вкладками. Половинки білизни відділені одна від одної хитромудрим шиттям так, що оптично створюється видимість "випрацюваного" мускулистого задку. ))) Ну аби того всього не здалось чоловікам мало, виробники вигадали технологію wonderjock. Спеціальні комірки заповнюються подібними вкладками... тільки спереду. Вт собі уявляєте, щоб ваш чоловік, виходячи з дому, запихав собі в боксерки якісь силіконові подушечки? )))) Забилам би!
Відповідь: Wonderbody ну чому забилам би))) маю знайому, що підпихає не тільки подушечки для гарного бюсту, а й хустину під штани намотує... бо хфігура не джинсова)))) і я б ніколи не дізналася, аби не випадок... їй дуже сподобалось одне плаття, купила без примірки, бо довго потім намотувати ту хустину))))) Але то кобіти, а хотілам би подивитися на хлопа, що парить собі начиння паралоном, ба навіть силіконом при сьогоднішній погоді)))))))))))))))))
Відповідь: Wonderbody Ех... бідні чоловіки... вже й до них добралися... У цьому світі вічного консумеризму, люди чомусь не усвідомлюють дуже простої речі: це не ми консумуємо, а нас консумують насправді.
Відповідь: Wonderbody Ну... А думаєте, чого такі майтки виналязли? Бо вже знають, що будуть і такі, що куплять! Я все як згадаю цю тему, то задумуюсь, чого мене це так зачепило. Мені подобається, коли чоловік гарно одягається і має смак. Коли слідкує за собою, нігті не з скорботним паском і голова помита. Коли пахниться - також люблю. Але підпихати в ширінку силікон... бе.
Відповідь: Wonderbody але ж жінки нічим не кращі в даному випадку, бо напихають собі в цицки той ж силікон шоб подобатися чоловікам... ото комедія буде коли хлоп з напханими силіконом майтками буде з кубітою в якої напхані силіконом цицьки... нове покоління і інституті сім*ї "силіконова сім*я". А коли сурозно то то якась бздура. Коли кубіта ше свій силікон у шкіру заштопує, то шо хлоп? Знєв майтки і вже не хлоп? Я б коли таке зовиділа то вже ні про що окрім декількагодинного сміху до болю в животі думати не змогла.
Відповідь: Wonderbody Та ні, Адріасю, жінки аж ніяк не кращі. Тільки вигарнюватись - то вже в природі жіночій. Жінки вже декілька тисячоліть губи і очі підмальовують - але ж чоловіки цього не роблять (за деякими виключеннями). Ото, власне, у виключеннях чи невиключеннях і справа. Колись так себе вигарнювали тільки великі екстраваґанти, а тепер це - конвеєр (у даному випадку).
Відповідь: Wonderbody Дурня це все! Для чого дурити оточуючих і - найголовніше - СЕБЕ??? Хіба можна втішитися компліментові про пружні сіднички чи великі груди, якщо знаєш, що насправді вони не твої, а синтетичні?