взуття і проблеми з ним

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by vikulyamamulya, Apr 20, 2011.

1. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Дівчатка допоможіть!
    Купила туфельки, такого типу як на картинці, тільки не лаковані, а просто шкіряні

Але як завжди не все так добре як здавалось. Дома трохи їх розходжувала, а сьогодні перший раз вділа, то так натиснуло в пальчики, незнаю що робити. Можливо порадите якийсь спосіб, щоб трошки шкіру розтягнути,або щось інше?:sad:

2. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

Відповідь: взуття

розтягувач купляли? пробували на мокру шкарпетку носити?

3. vikulyamamulya

ні, а як він виглядає?:girl_impossible:

Носила тільки на звичайну грубу шкарпетку
    Знаю що є якийсь спрей для розтягування шкіри, але чи він дієвий?
    а в майстерні можуть трохи розтягнути, бо я і набойки хочу поміняти на інші, може б мені там таке зробили?

4. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

я колись питала, як чоботи розтягнути...я найшла спосіб! дала кумі поносити тиждень...і носила спокійно цілу зиму, нічо не тисло.

5. vikulyamamulya

а можна я також дам вашій кумі поносити?:girl_crazy:
    це звичайно жарт, але нажаль в мене нікого нема щоб міг мені трохи розносити

6. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

7. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

дієвий і для шкіри і для замінника

8. vikulyamamulya

Ой дівчатка дякую за поради, постараюсь якось ще з роботи доповзти до занять з танців, а тоді додому, експерементувати...так чую що завтра піду в черевичках :girl_nea:

9. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

я буквально нині такого плану з майстерні забрала (правда там типу хутро леопардове на моїх зверху) - мене тільки один тиснув, то за 10 грн гарненько розтягли і я задоволена))

10. Selfish

Selfish New Member

Попробуйте туфлі налити трошки оцету,потім походіть у них.Я так свої минулого року розтягнула.:girl_bye:

11. Venezianka

Venezianka New Member

Мені не допомогло нічого, ні мокрі шкарпетки, ні розтягувачі. Думаю треба самій розходжувати - хоча важко буде і ніжки болітимуть. Але краса потребує жертв.

12. vikulyamamulya

а Ви часом не в Діві їх купляли?

---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 17:29 ----------

ого Ви мене так нелякайте, хоча в мене вічно проблема зі взуттям. Коли міряю все добре, і по хаті розходжу також ідеально
    тільки йду в люди, так все, то тисне, то тре то ше якась біда, напевно з моїми ногами тільки в тапочках ходити:)

13. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

14. kolobok

kolobok Member

Дівчата, може, хтось міняв взуття по гарантії або просто може консультацію надати. Купили малій сандалі в Інтертопі. На них місяць гарантії. Мала походила тиждень і в сандалях по чуть-чуть починає відставати підошва. Я б могла підклеїти, звичайно, але за такі гроші ... ну і право споживача, врешті-решт. Але не знаю, як правильно вчинити: вже йти чи чекати, коли так конкретно відклеїться? Цей випадок підпадає під гарантію, правда?

15. vikulyamamulya

я з таким не зтикалась. Але на Вашому місці я б пішла з чеком і гарантією до них,попробувати можна, ви ж за сандалики заплатили гроші, і як я розумію не малі.

16. Yeremiya

Yeremiya Well-Known Member

Відповідь: взуття і проблеми з ним

Я купляла босоніжки в Плато, через два тижні вони мені відклеїлись. Я зберегла чек і з ним та взуттям підійшла в магазин (але здається потрібно мати паспорт) і мені без проблем віддали гроші, оскільки таких босоніжок вже не було

17. innamorata

innamorata Well-Known Member

Я кілька років тому в Діві купила чобітки зимові. Після першого ж вдягання там полетів замок. Я пішла в магазин, то дууууже нехотя мене послухали. Казали що гарантія на фурнітуру не діє. Але ж щоб замінити замки то така більш менш порядна сума виходить. Отож грошей мені не повернули, але правда зремонтували за свій кошт після скандалу...

18. Олюнчик

Олюнчик New Member

Я в Честері вже дві пари чоловічого взуття віддала по гарантії (треба чек і паспорт), більше туди ні ногою, хоч повернули гроші без проблем.

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

коліжанка купувала в плато чобітки осінні, так само за пару тижнів відклеїлась підошва частково, понесла туди, але гроші їй не повертали одразу, спочатку взяли в ремонт і підклеїли, потім історія повторилась і знов ремонтували і клеїли, і вже за 3-м разом повернул гроші.

20. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

Я купувала зимові черевики в Інтертопі. За два дні до закінчення гарантії помітила, що на одному розходиться шов (трішки, але нитка вже почала поротися). Принесли ми їх назад, вони подивились, і взяли зашити. Півсантиметровий шов шили два тижні. Чи якісно -- не знаю, зима скінчилась.
    Головне, таки відремонтували за власний рахунок, хоч спочатку намагались поговорити, що "дірка майже непомітна, ой а це тільки ззовні, а внутрішні шви нормальні..." :girl_smile: