Може хтось знайшов або порадить, як чи через кого можна знайти! Мама сьогодні близько 13год. загубила в Стрийському парку свою нокію, відразу кинулись шукати, але видно вже хтось знайшов інший, бо телефон вже був відключений. Мама страшенно засмучена, особливо через фотографії малого, що ще не встигли перекинути на комп та через номери телефонів.
Відповідь: Загублено телефон Nokia в Стрийському парку зверніться з заявою у відділ міліції при собі майте паспорт і коробку від втраченого телефону (там є код IMEI, по якому Ваш телефон легко знайдуть)
Відповідь: Загублено телефон Nokia в Стрийському парку мій телефон міліція шукає вже близько 2-х років
Відповідь: Загублено телефон Nokia в Стрийському парку Дякую, за пораду! Завтра напишемо заяву. Але кажуть, що наша міліція без "на лапу" нічого робити не буде, а, навіть, якщо щось їм і запропонуєш, не факт, що знайде. (((
Відповідь: Загублено телефон Nokia в Стрийському парку мені за 10 днів знайшли, але то я не загубила, а мені його викрали
Відповідь: Загублено телефон Nokia в Стрийському парку от, в цьому і справа. моя мама теж колись телефон загубила і його відключили, але заяву пишуть лише тоді, коли телефон вкрали. а коли його хтось знайшов, це не зовсім крадіжка, звичайно, вчинок не порядний присвоїти собі чужу річ. зрештою, мама не стала писати заяви, що їй вкрали телефон, бо то не так.
Відповідь: Загублено телефон Nokia в Стрийському парку Та в тім і справа, що вона не знає точно чи вона його загубила, чи то хтось витяг. Телефон був у дитячому візочку, вона за малим бігала, відходила від візочка, могла не помітити, як хтось підійшов і взяв.
Відповідь: Загублено телефон Nokia в Стрийському парку ну, але якщо загубила і напише заяву, що телефон вкрали і його потім знайдуть, то може буди порушена кримінальна справа на цю людину.
Відповідь: Загублено телефон Nokia в Стрийському парку але людина, яка знайшла телефон, його виключила свідомо, правда?
Відповідь: Загублено телефон Nokia в Стрийському парку правда. але як на мене це інше ніж залізти в чужі речі і вкрасти. зрештою, розумію, що малоймовірно, але телефон міг і розрядитися.
Відповідь: Загублено телефон Nokia в Стрийському парку на мою думку, якщо людина знайшла телефон, його спец. виключила з метою присвоєння- то та сама крадіжка
Відповідь: Загублено телефон Nokia в Стрийському парку для того, щоб міліція порушила кримінальну справу за фактом крадіжки, повинні бути дотримані юридичні норми: - таємність викрадення- тобто винна особа намірено викрадає чужу річ, будучи впевненою у тому, що цього не помічають інші чи здійснює це навіть у присутності потерпілого, але коли той, перебуваючи у певному стані, не міг оцінити протиправність вилучення майна; -прямий умисел на заволодіння чужим майном. Змістом умислу винного при крадіжці охоплюється його переконаність у тому, що викрадення майна здійснюється таємно від потерпілого, очевидців або осіб, у володінні чи під охороною яких знаходиться майно: за відсутності сторонніх осіб; у їхній присутності, але непомітно для них; у присутності таких осіб і на "їхніх очах", але за умови, що вони не усвідомлюють характеру вчинюваних винним дій; у присутності сторонніх осіб, на потурання (а через це і на втаємничення своїх дій) яких, в силу особливих зв'язків чи стосунків з ними, розраховує винний тощо. Обов'язковою ознакою суб'єктивної сторони крадіжки є корисливий мотив. Якщо особа знайшла мобільний телефон і не віддала власнику- це привласнення чужого майна, яке не тягне за собою кримінальної відповідальності ( за вийнятком випадків, коли це майно- цінне державне чи колективне). Українське законодавство не передбачає крим. відповідальності за привласнення знайденого чужого приватного майна ( на відміну від Росії, де така норма існує)
Відповідь: Загублено телефон Nokia в Стрийському парку Я вже писала, як в мене на початку вересня на роботі прямо зі столу вкрали телефон. На камері все видно і його відразу затримали, але... Ну написала я заяву, дала коробку, і що? Вони в той же день мені сказали, що мій телефон в ломбарді і я зможу через декілька днів його забрати після експертизи і все, мовчок. Коли ми позвонили до начальника райвідділу, він повідомив, що телефон не знайшли. Ще через тиждень мені сказали, що мій телефон вже в Харкові і що ломбарди ніби мають якусь угоду, що мають право в той же день продавати... ну просто брєдятіна. Один працівник райвідділу, сказав, що то діло принципу і мені його таки повернуть, але на це потрібен час. Ну я все таки купила новий і старий вже "поховала"))) З однієї сторони добре, що вкрали, а то не знаю коли би мені руки дойшли купити новий, а з другої сторони шкода номерів і фоток. Так що висновок, що на нашу міліцію надіятись не варто!
Відповідь: Загублено телефон Nokia в Стрийському парку три роки тому у чоловіка поцупили сумочку з документами, бпнківськими картками і т.п. Звісно,що заяву подали, але там сказали одразу- особливо не надійтися, ми "не Америка". Одним словом, по своїх каналах знайшли людину , принесли навіть фото з камер спостереження банку, де видно як особа знімала кошти з картки, у міліцію . Відповідь знову - " ви надивилися американських фільмів?" Не варто казати, що справа так і зависла.
Відповідь: Загублено телефон Nokia в Стрийському парку Виключено, що розрядився, його лише зранку зарядили. І за ті 5-10 хвилин, як помітили, що його не має, ясно, що його хтось свідомо вимкнув.
Відповідь: Втрачено телефон. Що робити? Це потрібно у той самий день іти і писати заяву. Думаю так краще.
Відповідь: Втрачено телефон. Що робити? Була в нас з коханим схожа ситуація. Бігали ми собі по Стрийському, дурачились і непомітили, як його телефон випав. Сидимо на лавочці, і раптом в мене дзвонить мій телефон, дивлюсь, що звонить коханий (який сидить біля мене) - я вже ніц не розумію, дивлюсь на нього круглими очима і кажу: нашо до мене звонити, я ж тут сиджу..І раптом двоє розумієм шо...Ну коротше кажучи - знайшли телефон совісні люди, які зметикували подзвонити на останній набраний номер, віддали його нам коло "лебедів". То ми так з тої ситуації і чесності були в шоці, шо навіть не зметикували толком віддячитись. Той самий телефон вкрали через місяць з кафедри (залишили в куртці на вішаку і вийшли в іншу аудиторію). Міліція три рази відсилала нас по різних відділеннях, бо нікому навіть не хотілось прийняти ту коробку і заяву. Телефон, звісно, не знайшли. Та й не шукали, якщо так подумати. Але все ж таки, заяву варто написати. Чим швидше, тим краще. А раптом совісні працівники попадуться.
Відповідь: Втрачено телефон. Що робити? Заяву мама написала. Також її з одного відділення міліції направили в інше (бо то типу не їх район), а звідти теж хотіли назад відіслати, але потім таки прийняли заяву. Дуже сумніваюсь, що вони взагалі шукати будуть.
Відповідь: Втрачено телефон. Що робити? Ми також заяву написали, потягали нас по різних відділках (також справу переправляли) на допити. Тепер глухо. Думаю, що нічого з того не вийде. Телефон купили новий. Заяву написали виключно для того, щоб не розслаблялися. На рахунок ІМЕІ, ніхто нічого не вичисляє. Хіба би когось десь затримали, тоді можуть перевірити ІМЕІ, але то настільки маловірогідно що співпаде. Телефонів викрадають мільйони, заяв же подають сотні.
Відповідь: Втрачено телефон. Що робити? І в мене мама недавно тел загубила. Знайшло той телефон якесь дітьо і з своєї сімкартки до мене дзвонило(випадково). Я спочатку немогла допетрати чого це до мене стільки разів один і той самий номер дзвонить, а потім вирішила вже сама передзвонити, мене гарно послали. Оскільки в мене містечко маленьке, то вдалось вирахувати чий це номер. Дитині 10 р., коли їй передали що вирахували тел, вона його викинула в смітник, і на тому все закінчилось. А знайти той телефон було дуже принципово, моя мама старша і їй вчитись користуватись новим важко, та і такого як той старий знайти практично не реально було. В міліції на нас подивились як на ненормальних, сказали, що за якийсь телефон за 100 грн вони навіть братись не будуть, його всеодно не знайдуть. Дуже дякую нашій формуляночці Burmosyk, яка подарувала нам такий самісінький телефон! А ще була свідком, як дівчата знайшли на автостанції айфон одного лікаря, і передзвонювали по всіх номерах, шукаючи власника. Виявилось що людина аж у Києві, і вони повезли той телефон у Київ. На скільки мені відомо, той лікар їм оплатив всі витрати на дорогу.