Спинка сидіння має чотири положення, крім того, сидіння можна подовжувати при необхідності, тому підходить і для новонароджених. У візочку передбачено двосторонній матрацик на сидіння і підголовник, що дозволить малюку спокійно відпочивати на свіжому повітрі. Про безпеку малюка подбають кілька ременів безпеки, що утримують тіло дитини в заданому положенні. Завдяки глибокому капюшону і козирку на ньому, крихітці не страшні яскраві промені сонця і сильний вітер. Віконце, розташоване на даху капюшона, дозволяє стежити за всіма діями дитини. За рахунок всіх коліс, які крутяться ідеально, і передньої пари коліс, що обертається на 360 °, Вам достатньо одного руху руки, щоб подолати всі перешкоди на дорогах. Візочок з легкість подолає бордюри, підйоми, сходи, заіде в вузькі двері. Має великий кошик,куди помісяться усі ваші покупки. Складається в тростину легким рухом. Ширина шасі-53 см, вага-7,5 кг. Стан хороший. Ціна-2000 грн. Локація-центр, Личаківська. Додаю фото
Дівчата! Роблю 100 грн. знижки! Хочу скоріше продати, бо вже не поміщається весь наш транспортний парк не знаю чи можу сюди закидати лінки,але тут є детальний опис возика Maclaren коляска-трость Techno XLR