Куплю Візьму на прокат, почитати книги сучасних світових та українських авторів

Тема у розділі 'Книги', створена користувачем Akseniya, 13 Лютий 2014.

1. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

Візьму на прокат, або просто почитати книги сучасних світових та українських авторів, різноманітні порадники і т.д.:girl_flag_of_truce: Хочеться почитати щось цікавеньке, люблю "живі" книги, з комп"ютера не можу, не то, та й очі болять. Чекаю на всі пропозиції:girl_bye2:Дякую!:girl_bye:

2. orange girl

orange girl Well-Known Member

Відповідь: Візьму на прокат, почитати книги сучасних світових та українських авторів

Маю досить велику домашню бібліотеку :) Можу дати Вам щось почитати. Що саме хотіли б? Є українська та світова класика (Гюго, Стендаль, Достоєвський, Толстой, Леся Ураїнка, Франко, ну ще інших багато), трохи сучасної української прози (Матіос, Винничук, Роздобудько, Вдовиченко та ін.)

3. Valkiriya

Valkiriya senior member

Відповідь: Візьму на прокат, почитати книги сучасних світових та українських авторів

Я маю трохи сучасних книг -Карпа, Вишневський та інші. Можу обміняти або дати прочитати.

4. Freedom UK

Freedom UK Well-Known Member

Можу дати в кінці липня книги Дена Брауна (десь 3-4, треба переглянути наявність) :)