Вихвалялки товарами з інтернет-магазинів

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем IndigoChild, 13 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. IndigoChild

IndigoChild New Member

Дехто купує товари в інтернет-магазинах, дехто ні. Але ми ніколи не маєм 100% гарантії, що отримаєм бажану річ...як то кажуть беремо "кота в мішку". Давайте в цій темі ділитися враженнями від речей куплених в інтернет-магазинах(чи відповідає опису,чи вірний розмір і тд). Бажано з фотографіями. :girl_wink:

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ----------

ну почну я хвалитись))
    впринципі майже всім задоволена з того що замовляла
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    1) кросівки, підійшли, навіть кращі ніж на фото, 2)ось з цими облом вийшов, замовила, а розмір то дитячий (infant,там був і дорослий, але я подумала,що то вони такі дурні 2 рази один розмір пишуть:girl_haha:), але нічого, продали їх)), 3)планшет, дуже задоволена, вийшло набагато дешевше,ніж би десь так купила, 4) обкладинка на паспорт, також замовляла пластику, флешку, різні дрібниці.... впринципі проблемка виникла лише один раз, з тим дитячим розміром, але то моя вина - не дочитала:girl_in_dreams:

2. Відповідь: Вихвалялки товарами з інтернет-магазинів

О, тепер це буде моя улюблена тема. :connie_pull-pigtail Починаю викладати своє.
    Сумочка через плече Tignanello Cross Body Organizer. Замовила спочатку біленьку. Коли отримала, то так вона мене "поперла", що дозамовила ще темно-коричневу. Вона повністю шкіряна, всередині купа-купезна усіляких кишеньок. Дуууже зручно.
    [​IMG] [​IMG]
    Але на цих двох мені заспокоїтись не вдається. Поглядаю ще на жовтеньку... і червоненьку... і синеньку... Ну, ви зрозуміли... :girl_wink:

3. IndigoChild

IndigoChild New Member

Відповідь: Вихвалялки товарами з інтернет-магазинів

о я ще згадала, робила роки 2 назад замовлення з neckermann. Замовляла черевички, кофту, леггінси. Задоволена лише легінсами) кофту і черевики аж 1 раз одягнула і відклала подалі:girl_impossible:

4. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Вихвалялки товарами з інтернет-магазинів

Давайте читати форум.

Статус теми:
Закрита.