я би теж із задоволенням продавала свої вишивки але навіть не уявляю цін може досвідченіші вишивальтниці підкажуть... оце моя картина без спалаху і зі спалахом Картина вишита бісером, 100 на 250 бісеринок, близько 30 кольорів, оригінал - плакат Альфонса Мухи "Дама з пером"
Відповідь: Спільний процес: Цьотка в капелюшку від DIM Хоча моя цьотка і не від DІМ, але мушу нею похвалитися. Ось таким був початок , А це вже готові квіточки на шляпці , І зблизька Скажу, що вишивати бісером - це настільки захоплюючий процес. Бісеринки так гарненько лягають одна за одною, м-м-м-м. Я в захваті, як на одному диханні.
Відповідь: Вишивка бісером Залищилося тільки попрасувати і оформити. Ну і на форумівку не забути взяти. ,
Відповідь: Вишивка бісером закінчилася в мене нитка то продовження певно буде аж в понеділок. бісер весь насправді блискучий але зараз немає фотіка з собою то приходиться на телефон фоткати
Відповідь: Вишивка бісером Ну ось, вирішила і я показати свою роботу. Вишивала бісером вперше на подарунок на день народження. Вишивати сподобалось, набагато швидше, ніж хрестиком. Єдине - бісер був китайський , тому витрачала лишній час поки намагалась хоч якось підібрати бісеринки, щоб були більш-менш однаковими. Але результатом задоволена. Тепер замовила ще один набір, але з чеським бісером . Ось фото процесу вибачте за якість, фотографувала телефоном, бо фотоапарата не було, а роботу вже треба було дарувати І через 2 год - готова робота Не сподобався підбір кольорів для церкви і хреста у правій руці - вони зливаються з фоном і дуже погано видно, але оскільки інших кольорів у мене не було змушена була залишити так як є
Відповідь: Вишивка бісером Ось і домучила я свої синьо-голубі квіточки Буду просити свого Ігора, щоб оформив мені завтра в Епіцентрі.
Відповідь: Вишивка бісером Почала вишивати нову картинку, буде весняний букет Бісер чеський, підбирала сама
Відповідь: Вишивка бісером Ось, що я за тиждень понавишивала. Дуже зручно по таких намальованих картинках вишивати.