відкриваю нову тему. я зауважила, що не все "тягну" в закрома - мені подобається певні напрямки. що подобється вам? які картини не можете минути і мусите схомячити? ну розпочну. мені найбільше подобаються: 1. панєнки у сукнях вікторіанської епохи 2. панєнки взагалі будь-які. 3. зображення жіночого профілю. 4. морська тематика - мушлі, віночки , море, берег, будиночки на березі т.д. 5.триптихи або серії!!!! це для мене все! тяну в необмеженій кількості з нету . 6. тематичні серії міста. 7. кухня частково. 8. і ГОЛОВНЕ - просто прикольні картики - смішні, малі чи великі немає значення ( для прикладу прошу глянути схему "Перукарня" у гілці про схеми. бомба!!) відповідно пейзажі, натюрморти, фото артистів, усілякі графіки - то не моє.
Відповідь: Вишивальні пристрасті хомячків 1. КОТИ!!!!!!! 2. Натюрморти 3. кухонне причандалля 4. Букети
Відповідь: Вишивальні пристрасті хомячків Поки що Люди, люди і ще раз люди! квіти по мірі того, як вони є біля людей.самі не дуже люблю!колись вишивала картинку з квітами, до дуже її мучила довго!
Відповідь: Вишивальні пристрасті хомячків А я найбільше люблю вишивати квіти,тварин. Подобаються ще портрети,подушки,ну і дякуючі Касі,закохалась в триптихи.
Відповідь: Вишивальні пристрасті хомячків а я щось ніц спеціально не хом"ячу... спочатку довго "вивчаю" асортимент і як вже вирішу вишивати певний дизайн, то тоді його зберігаю собі на комп. схеми зберігаю тільки в РМ, бо шию з компутера подобаються різні скатертини, пейзажі, натюрмотри і всяке-всяке навіть не знаю як то все перелічичти, знаю тільки що не подобається мені вишивати такі дизайни - тигри, вовки, лосі і тп. такого багато є
Відповідь: Вишивальні пристрасті хомячків А мої вишивальні пристрасті зумовлені різними подіями: 1.тягну народні взори на рушники і вишиванки (вишию рушники і збацаю по парі вишиванок-пройдуть) 2.мамця замовила на кухню кілька картинок-тягну все кухонне 3.маю 2 вагітні колєжанки-тягну дитячі метрики, ростоміри. 4.ще 2 коліжанки мають заміж виходити-тягну весільні метрики 5. ОБОЖНЮЮ все гламурненьке-оті Касюнині панянки в перукарні-то все мені, різні сукеночки, просто дамочки, гламурненькі дамочки з собачками, туфельки, сумочки і всякі прибамбасики 6.і ще різні подушечки, але теж гламурненькі, в пастельних тонах, і тягну взори на скатертини звірюк я теж не люблю, хіба милих песиків-болоночок, йоркширів або мультяшних-і то спрямовано для когось.
Відповідь: Вишивальні пристрасті хомячків Хомячу квіти і тваринний світ, але чомусь переважно пташок. Ну і чомусь монохром подобається.
Відповідь: Вишивальні пристрасті хомячків йой! я забула головне написати. я все вишиваю на подарунки - вишиваю тільки тоді коли бачу по дизайну картини - ДЛЯ ЦІЄЇ ЛЮДИНИ пасуватиме! тоді дістаю страшний азарт. і роблю сюрприз до певної події. п.с. котики - коліжанці вишила. чесно , вона в мене така ж гламурна кицюня в житті.
Відповідь: Вишивальні пристрасті хомячків Мені подобаються пейзажі, люблю різні маленькі весели картинки, також дитячі (метрики, ростоміри), є картини тварин, які мені подобаються, кухонні...І теж як Кася вишиваю багато на подарунок.
Відповідь: Вишивальні пристрасті хомячків Ой я хом"ячу все що в душу западає, бачу сюжет зразу прикидую до кого він пасуватиме і вишиваю на подарунок. Не любли реальних тварин вишивати, а ось кумедних чи мультяшних в мене купа. Обожнюю все дитяче, метрики, візерунки на одяг, постіль рушники. Узори для різних біскорнюшек. А ще обожнюю цікаві сюжети де багато різних швів використовується і з етнічним колоритом.
Відповідь: Вишивальні пристрасті хомячків завела я собі нещодавно хом*яка. вірніше форумляни та друга баба постаралися завести мені таке миле звірятко всередині своїх уподобань та хоббі. раніше я багато малювала і мій смак не змінився. я люблю щось де є сюжет, або якась думка. Люблю ромашки. Обожнюю гарні пейзажі і малюнки і стилі імпресіонізму. в мене ще зовсім маленький хом*як, хоча знайома мені принесла близько 7-ми гіг різних схемок (я ше навіть не всьо переглянула). Але там є такі красотіщи, що я просто балдю. Дошиваю ромашки і навіть не знаю за шо братися. Не люблю чомусь зображень людей, хіба що в них чітко промальовуються емоції, або загальний настрій Я посортую схемки ті, що мені принесли і як захоче то всі закину кудись у нет
Відповідь: Вишивальні пристрасті хомячків Я теж не люблю вишивати тварин, хіба з мультиків, та й те не надто. Ведмедиків, песиків і котів ніколи не стягую, хіба якщо для когось вишиватиму. Дуже люблю блекворк так званий, кельтські взори. Ще люблю посуд. Колись вишивала більше, зараз ніяк руки не доходять... Людей люблю вишивати лише тоді, коли стилізовані фігурки, як малюнки, якщо ніби з фото - то за таке би не бралася. Квіти не дуже люблю вишивати, тому самій дивно, що за вікно взялася. :xaxa: Гламур люблю подивитися, але майже не стягую, хіба щось екстраваґантне, або таке типу дам на ровері, чи отаке: Ще люблю картинки з написами, як оця: А ще люблю пейзажі: Зауважила, що стягую собі на комп багато, але нитки купую до схем не так часто.
Відповідь: Вишивальні пристрасті хомячків Я хом"ячу все, що до душі припаде. Дуже подобаються пейзажі: різні хатки, водоспади, ліс, гори. Сподобались анкорівські поля. Також подаються квіти: букети, віночки. У вазах - не люблю, хоча попадал ись гарненькі. Люблю все, що стосується дітей, дому. Тварин колись не любила, тепер подобаються.
Відповідь: Вишивальні пристрасті хомячків Думала-думала - все я люблю Ну хіба особливо узори для скатерок, серветок, покривал і таке всяке. Але і картинки також люблю. О яка я "любвеобильная"
Відповідь: Вишивальні пристрасті хомячків А мені подобається вишивати тільки щось практичне (от така я прагматична душа))))) - перша моя робота була диванна подушка, зараз рушник. Хотіла б ще всякого багато, але все щоб з якимось призначенням, а то картини і серветки мені напевно ще з дитинства приїлись - в бабці було дуже багато. Серед планів на "післярушникове" майбутнє - вишиванка для себе і коханого - вже замовив, навіть узор вибирає!. Як вийде, то великодній рушничок, ще бачила дуже смачну схемку рушничка на Спаса, з фруктами і медом - ммм! Ну і так різні корисні дрібнички, стільки всього зараз цікавого є! А що таке оті весільні метрики? (чайник я ще в тому ділі)
Відповідь: Вишивальні пристрасті хомячків то картинки на весільну тематику (пара рук з обручками, або просто пара, наречена у весільній сукні......) і вказана дата весілля і можливо імена-від дизайну залежить. Гляньте в схемах-там має бути, а якщо ні- то повикладаю трохи
Відповідь: Вишивальні пристрасті хомячків Мені так багато всього подобається, але сказати що саме важко, побачила щось гарненьке і заховала в ніркудуже подобаються позитивні картинки, орнаменти, вишиті скатертини і серветки. Подобаються, але не візьмусь, за пайзажі, бо часу на таке потрібно дуже багато, а я ще не доросла до такого. Стараюсь не вишивати одночасно багато, а поодному, так швидше видно результат
Відповідь: Вишивальні пристрасті хомячків І в мене хом"якоз почавсягину за котиками,нахом"ячила вже собі купу їх.Ше би часу щоб то вишивати і менше ліні
Відповідь: Вишивальні пристрасті хомячків то ли еще будет... по котах - то до мене нахом"ячила недавно купу котів від МШ, дійдуть руки - повикладаю в гілку