Дівчатка,ніхто з вас таким не займався?Дуууже хочу вишити краватку,але от не знаю з чого починати.Хоча візерунок вже маюПишіть сюди,будь ласка,все,що може стати в нагоді.
Відповідь: Вишита краватка О, і я також мрію вишити, купила давно ще чорну краватку, хотіла робити взір білими або світлосірими нитками, але ніяк не візьмусь..
Відповідь: Вишита краватка мене цікавить ось що: Спочатку потрібно вишивати на тканині,а потім формувати краватку,чи вишивати вже на готовій?Якщо спочатку вишивати-то як потім її зшити?
Відповідь: Вишита краватка У мого дідуся є 3 вишиті краватки, постараюсь сфоткати і виставлю сюди (але не обіцяю, що то буде дуже швидко ).
Відповідь: Вишита краватка Було б чудово!!) В мого дідуся теж є краватка ще його батька.Їй більше 100 років,вишитта гладдю,тільки я її так і не бачилаМій прадід сам її вишивав.І дід вишиває.В мене це по чоловічій лінії передаться
Відповідь: Вишита краватка Обіцяна знимка: Дві краватки мають однаковий взір, вишиті на домотканому полотні, тільки в одній хрестик за три нитки, в іншій - за дві. Третя краватка вишита на чорній тканині (явно не вишивальній), можливо через накладну канву, бо переплетення ниток видно дуже зле. Всі три краватки вишивала дідова сестра (ще за Союзу). Мала десь бути ще дитяча краватка, але не можу її знайти.
Відповідь: Вишита краватка гарні краватки!Рябенькі такіАле я так і не зрозуміла,як формувати той вузол.Як його закріпити?
Відповідь: Вишита краватка Я найшла фото, де показано виворіт краватки.Там взагалі він не зав"язаний , а просто стягнутий
Відповідь: Вишита краватка На моїх двох краватках теж стягнуто. А на третій (на фото справа) вузлик вишито окремо і пришито зверху.
Відповідь: Вишита краватка Накінець то я зшила краватку.Несподівано для самої себе, на шиття пішло так багато часу!!!
Відповідь: Вишита краватка Моя краваточка на моделі(один іі мінус гумочка замала, ледве голова пролізла, чуть не плачу).
Відповідь: Вишита краватка Stanislava, тут і головонька не маленька, але хлопчик зразу набув поважного вигляду. Чудова робота у вас і руки золоті.
Відповідь: Вишита краватка Stanislava,Просто шикарно!!А що вас підштовхнуло стільки краваток вишити?І так вузлик гарно сформований.
Відповідь: Вишита краватка до трохи специфічної вишивки..Я зі своєю з початку літа граюся,але до осені маю встигнути.А як ви вузлик формуєте?
Відповідь: Вишита краватка Малому в школу вишивала, до вишневої форми. А вузлик - то я просто резинкою перев'язую і все