На створення теми мене наштовхнуло оце питання: Я завжди стверджувала, що форуми - це наше суспільство у віртуалі. Як і у суспільстві тут знайдете типи простодушні, рішучі, знайдете нарцисів, лідерів і підлабузників, пухнастих дописувачів з несподіваними реакціями, веселунів і навпаки. А є ще люди, котрі плекають свій власний віртуальний образ (мету облишимо на разі). Вірите усьому, що пишуть користувачі на форумах?
Відповідь: Віртуальний портрет вірю. бо знаю тебе в реальності. але я мала на увазі, що не вірю, коли люди пишуть, щось про мене, не знаючи мене.
Відповідь: Віртуальний портрет Не завжди. Тобто вірю тому, що кажуть самі форумляни, а от чужим цитатам не дуже Тобто якщо форумлянка каже що їй хтось щось там розказав - не завжди віриться, бо то ж часто буває пліткою А коли хтось когось описує в одній грі - теж не завжди правда, бо декого люди взагалі незнають навіть не бачили в реалі. Але то гра
Відповідь: Віртуальний портрет а мені бач 2 чи 3 троє тіко написали...уявіть,що ж насправді про мене думають...тому і мовчать.. звичайно,що лестять...то ж жіночий форум....а що думають насправді, то за кавою своїм коліжанкам розказують...
Відповідь: Віртуальний портрет Людина в реальному житті сприймає адекватно отриману інформацію не більше ніж на 80% (це почуту плюс побачену плюс відчуту). На форумі її певно можна отримати не більше ніж на 20)) Інтереси - це звісно про щось говорить. Але тільки про здібності та схильності. Можна пару років прожити з людиною в одній квартирі і раптом відкрити її з іншої сторони. В віртуалі все настільки розмито і недостовірно. Неможливо побачити справжніх емоцій (ну хіба би людина була дуже піддатлива на провокації, що для дорослих людей вже не типово). ВІіртуал - це театр образів. Хоча ті люди котрі в житті мають за правило поводитись по-справжньому думаю і тут відверті. Просто хто саме відвертий..тут вже тяжко.
Відповідь: Віртуальний портрет жінки.... знаєте, як у фільмах..привіт...цьомки-бомки в щічку, а в думках "ох дурепа, що таке на себе напялила"... п.с. то, мабуть, вплив на мене жіночого колективу в школі і в університеті...так було, тому роблю такі висновки...
Відповідь: Віртуальний портрет А чому лестять? Просто пишуть тільки добре, бо якщо писати погане про людину, якої по суті не знаєш, то це наклеп. Може насправді людина не така. Крім того, це ж гра, має бути весело і приємно. А щось негативне краще казати віч-на-віч.
Відповідь: Віртуальний портрет от тому погане я не хочу писати,хоча є люди, яких я не розумію і яким дивуюсь на форумі....але я ж з ними не знайома, не розмовляла, тому моя думка може бути помилковою...пишу добре або ніц не пишу.. написала про людей, з якими зустьрічалася в реалі...все...
Відповідь: Віртуальний портрет За час спілкування на ДП склалася певна думка про багатьох форумлянок. Є такі, чиї дописи читаю, але не дуже прислухаюся, а є інші - чиїм дописам довіряю. Це приходить з часом, коли маєш можливість пересвідчитися в правдивості/неправдивості допису. Ми всі різні. Тому шукаємо тут собі подібних, з ким наші погляди в тих чи інших питаннях співпадають. Наприклад, якщо в мене дитина на ГВ, то щодо ГВ я прислухаюся до думки мам, які теж годують своїх дітей довго. Щодо того, як ми сприймаємо одна одну, то згадалася пісенька "ВВ": Познайомились ми в чаті. Ти назвалась мені Катя А насправді ти Іван Ось який ти хуліган Зрештою, багато хто на ДП вже знайомі в реалі, тому краще пізнають одна одну Згадала... Недавно в барахолці натрапила на допис, я так розумію, одного з модераторів, "дописувач не завжди пише правду"
Відповідь: Віртуальний портрет Ліля неодноразово писала, що критизувати думку і людину - не одне й те ж...
Відповідь: Віртуальний портрет Хороша реклама форумівкам! Як про мене писано... http://www.youtube.com/watch?v=-hu0-lQORcs
Відповідь: Віртуальний портрет Уляночко, а я Вас і не звинувачую в нічому. ) А я дописам не вірю. Вірю сумарному враженню від них.
Відповідь: Віртуальний портрет Підтримую, Бору, Уляночку...ну і ще шось там п.Левандівка з тої парафії казав...то його також.... Якщо вже на 100% сформована думка то скажу її відверто...без упередженості чи лицемірства...взагалі не переношу "слизьких людей"...а якщо ж ні...то - А щодо того чи вірю я в написане про мене на форумі...то можна сказати, що часткова - так....звичайно, що в приємне... Але в основному свої позитивні та негативні риси характеру я і сама прекрасно знаю і чиясь думка про моєї позиції не змінить.....
Відповідь: Віртуальний портрет признаюсь чесно, вірю можливо, деякі речі трохи словесно прикрашені, але правдиві