Випускний вечір... яким він був у Вас?

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Jasmin, 28 Червень 2008.

1. Jasmin

Jasmin :)

Шановні форумчани розкажіть яким був ваш випускний вечір? що запам"яталося найбільше?;)

Особисто у мене випускний був лише після навчання в коледжі... зі школи я пішла після 9го класу, тому і випускного як такого не було. правда я була на випускному, мене запросили однокласники.. але це вже було більше як в гостях;)
    А от в коледжі була дружня група, тому і випускний був звичайно теж... правда ми не замовляли зал і меню заздалегідь, тому що не знали коли буде вручення дипломів... нас викликали за дипломами, ми прийшли взяли їх, і потім всі разом зайшли в перший кращий бар... там так святкували, що коли клієнти заходили то думали що він знятий на бенкет:p Було весело і є що згадати:crazy:

А яким був випускний у Вас?

питання для мене актуальне, оскільки 5 липня буду святкувати випускний із своєю групою студентів, хочу щоб їм запам"яталось це... тому чекаю ваші розповіді про цікаві конкурси, чи ще щось таке на пам"ять...
    поки що із задуманого зробила їм призенти на пам"ять... і зібрала записки з розповідями якими вони себе бачать через 5 років. Відкриємо конверт і почитаємо їх на зустрічі випускників через 5 років... подивимось як втілились їх плани;)

• Подобається Подобається x 9
  2. Мих

Мих Well-Known Member

Відповідь: Випускний вечір... яким він був у Вас?

не було... чого не було - того не було... але бідним себе від того не почуваю....

• Подобається Подобається x 1
  3. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

А в мене був випускний, цікаво було, весело, танцювали... Можна взяти фото, які Ви були у дитсадку, школі, зараз, та переглянути все це потім, а ще краще зробити відео, і щоб кожен розповів про свої грандіозні плани!!!

• Подобається Подобається x 4
  4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

В мене був дуже класний випускний пiсля 11 класу! Я була ведуча урочистої частини, i як завжди писала пiснi i сценарiї до свята (не тiльки я сама, але сама багато чого доклала) Навiть не мала часу то все вивчити на пам'ять, навiть те що сама написала, бо випускний був пiсля екзаменiв одразу. Я нiкуди не поступала, то одразу взялась за концерт. Мали забаву на мiкроприладi заводi, купа народу, танцульки до самого ранку. А потiм по традицiї пiшли на високий замок... я додому вернулась десь коло 9 ранку. Потiм 2 днi не могла ходити бо м'язи на ногах так болiли що я просто плакала вiд болю. :)

Додано через 5 хвилин
    Це вручення самого диплому (менi, я в синьому платтi, приймаю)

Це вже застiлля, я в бiлому платтi з однокласником :) Добрi старi часи :)

• Подобається Подобається x 21
  5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А ми з тим що в групі з Морозовим був.. ну як він? Вони ще співали про мило, може Мих памітає...
    Мила, якби ти купила мила
    Якби трохи ся помила,
    не було б тобі ціни!

Ну от, я і ще дві коліжанки після вручень дипломів зустрілись з Дзвінкою такою, вона якраз в консі вчилась. От ну вона взяла того співака, пляшку горівки і портвейну, 100 грам дохторської ковбаси і два рогалики по 7 копійок. Той ми пішли на Погулянку це діло відмічати. Пили з горла, бо штаканів не мали. Відмітили файно... я прийшла додому обтраскана в болоті, бо тоді якраз гроза впала і п*яненька. Той співака все казав що мене додому поведе, а я гонорова сама зайшла :D:D:D:D

А в кафе в нас також щось було, але в нас не цікаво. Група була 40 штук і саме бабйо.

• Подобається Подобається x 14
  6. nastinka

nastinka Well-Known Member

в мене також не було, бо в 10 класі я змінила школу на іншу і так вийшло, що я немала бажання йти ні до теперішньої школи, ні до тої в якій я провичались 9 років.....
    але я не шкодую, в цей день я святкувала це свято зі своїм коханим та в колі близьких друзів :)

• Подобається Подобається x 5
  7. Ворон

Ворон Well-Known Member

А в нас була імпреза в страшнім громаднім псевдо-ґотичнім катедралю біля Кольюмбії. І там всі парадували в зененіх, чорніх і червоніх мундирах. Але я звідти опісля зразу втік бо не люблю псевдо-ґотику. Так я став масоном. Більше не напишу бо настрашу Пупера...

• Подобається Подобається x 8
  8. Мата Харі

Мата Харі миється в бані

Нещодавно сама згадувала свій шкільний випускний - побувала в дочки знайомих на урочистій частині. Навіяло :)... Навіть немає як порівнювати, здається, що то було не 11 а 100 років тому - інші фасони суконь, інші зачіски, більше помпи...
    Наш шкільний випусний святкували в якійсь забігайлівці на Зеленій, здається той заклад навіть назви не мав. Приміщення було маленьким, затемненим в зелених тонах... Разів 10 "на біс" звучала "Електричка" Апіної... Вчителі розійшлись до того, що разом з нами бавились в "хустинку" :)... У мене була довга приталена біла сукня з горловиною "американка" оздобленою перлами, і короткі атласні рукавички. Майбутній чоловік, узрівши мене в такому амплуа, перейнявся настільки, що через 5 років виявив бажання ще раз побачити мене в білій сукні на нашому весіллі... Між іншим, фасон випусної сукні було взято з весільного каталога!..
    Випускний з академії був вкрай нестандартним - по перше лютий місяць, по друге, дискотечний варіант "вісім дівок -один я". Хлопців правда було двоє, а дівок таки вісім :). Святкували в байкерському "Ред Бул" на Франка (це було ще до ремонту). Цьго разу я була в улюбленому червоному - атласні брюки і модняча кофтинка з стилізованими дзюрками. Пригадалось, спиртного майже не брали, за винятком шампанського на перший тост, зате томатний сік йшов літрами - виявилось, що перевагу червоному віддаю не тільки я :)!.. А було це 6 років тому...

• Подобається Подобається x 10
  9. Kasia

Kasia Well-Known Member

Шановна Маті Харі Ви з ЛКА? Щось мені Ваш Редбулівський випускний нагадує мій???
    яка у вас Спеціальність?

Додано через 44 секунди
    Перепрошую за оофтоп иоже напишете в приват як ВАС звати?

ОЙ ОЙ хто ж в нас був в червоних штанях не можу згадати..........

• Подобається Подобається x 3
  10. Мата Харі

Мата Харі миється в бані

Боже, Касю, ну ніяк не могла подумати, що навчання в ЛКА, ще й впливає на студентів однаковим чином на вибір місця cвяткування випускного :)... Мабуть, це доля :)...
    Думаю, не згадаєте. Для інтересу відшукала ваше фото на форумі - або ми не знайомі, або ви дуже змінились :). У будь-якому випадку - приємно познайомитись!

• Подобається Подобається x 2
  11. duncan

duncan Well-Known Member

в академії -- не було, бо покинув її.... [​IMG]
    в політехнікумі -- не було, бо дві третини групи були приїжджі, які повтікали до свїх сіл одразу після отримання диплому....
    "в одній вищій школі" був випускний, але дуже сумбурний: почався в італійському дворику, закінчився допиванням в школі, в класі та на сходах...[​IMG]

в школі?
    нічого не пам’ятаю.[​IMG]

• Подобається Подобається x 6
  12. Kasia

Kasia Well-Known Member

Мені також приємно!

13. Мата Харі

Мата Харі миється в бані

Значить, святкування вдалося ;)...

14. duncan

duncan Well-Known Member

так і я ж про це.... [​IMG]

15. Олюська

Олюська Well-Known Member

Випускний у школі: святкували в ресторні готелю "Львів", правда, більшу частину вечора провели в нічному клубі (не пам'ятаю назви:)), що був у підвалі того ресторану... Сукню мала голубу, пошиту кравчинею, не дуже вдало, але в ній мене всі називали грецькою богинею - якийсь такий у неї був цікавий покрій:) Вранці зустрічали сонце на Високому Замку, ух і холодіна була тоді:crazy: В 7.00 прийшла додому, до 10.00 поспала і побігла в салон робити фотку на документи у ВНЗ. Можете собі тільки уявити, які вони вийшли:D
    Випускний у Політесі: група в нас була ДУЖЕ дружня і не тільки група, в нас цілий потік можна було називати однією групою, а тому було дуже приємно зібратися всім разом, та ще й з викладачами... Ну мало коли випадає нагода подивитися, як п'ють твої наставники:D Жартую, звісно:)
    А все ж приємно було покружляти вальса з викладачами...
    От тільки тоді в мене було вже велике пузо:) і так було сумно, коли всі скакали польку, а я тільки спостерігала... Та загалом спогади дуже приємні:)

• Подобається Подобається x 12
  16. Мата Харі

Мата Харі миється в бані

Таким три дні тому був випускний вечір в моєї сестри (в білому)...
    "Ізюминкою" святкування був розкішний білий лімузин запрезентований кавалером коліжанки...
    ЛДУ ім.І.Франка, економічний факультет, статистика, випуск магістрів.
    Красиво жить не запретиш :)...

• Подобається Подобається x 15
  17. syavych

syavych Well-Known Member

Хм, якщо на випуск лім-н, то що тоді на весілля буде? :)

• Подобається Подобається x 11
  18. duncan

duncan Well-Known Member

може крейсер, або лінкор?... [​IMG]
    і ющенко -- водій?....

• Подобається Подобається x 11
  19. bora

bora Well-Known Member

Ось дивлюсь на фотки - гарно, і в нас було ніби щось схоже і не так давно, але все одно різниться. Був ресторан Фестивальний, але до нього йшли пішки:)
    І тоді пригадую встидалися обійматися з хлопцями. Тому відчуття зараз, що я з иншого покоління якогось..

• Подобається Подобається x 10
  20. Мата Харі

Мата Харі миється в бані

Це ж добре - заодно і Полтву розкопають, облагородять :)... Так би мовити, приємне з корисним:)...
    Навряд. При ТАКИХ розкладах таких поганих "водіїв" як Ющенко і даром не беруть, не те що... е-е-е...наймають :)?!. Пощаститило коліжанці...мабуть :)...
    Так це ж коханий хлопець! Ну, так вже в них склалось, що одногрупники :). В цьому сенсі можете не переймайтись - думаю нічого принципово нового в поведінці сучасного закоханого покоління в порівнянні з вашим :)... і моїм... ми, наприклад, з чоловіком - однокласники. Мабуть, це в нас сімейне :).

• Подобається Подобається x 9