Випускний фотоальбом

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Julietta, 18 Грудень 2009.

1. Julietta

Julietta Member

Привіт усім!
    Стикнулась з проблемою вибору випускного фотоальбому. Але, чесно кажучи, особливого вибору і немає... Може хтось порадить де можна зробити випускний фотоальбом? Або ж де краще його не робити :girl_crazy:.
    Наперед дякую усім за відповіді :girl_in_love:

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Випускний фотоальбом

Залежить, чого очікуєте від альбому. :)

3. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

робили свій випускний альбом в фотоновій!більшість залишилась не задоволена...я в тому числі!фотограф фотографував кілька разів,та вибирав те фото,яке йому до вподоби...(хоча коли на паспорт фотографувалась в них,то сподобалось)

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А хіба вже не вибрали? наскільки я зрозуміла, в суботу мав хтось прийти і показати альбоми ар 280гр. Як до речі ціна, це нормальна ціна на альбом?

5. Julietta

Julietta Member

альбоми не дуже гарні...

очікую щоб були гарні фото, природні. Але, все, що бачила... ну, не зовсім те.
    А ще якось ось ці фони на фото мене дратують - то якісь водоспади, то гори, якось все то не те... Ось дивлюсь на альбоми батьків, все було простіше, і техніка не така як зараз, але приємно взяти в руки. А свій зі школи дивлюсь... Ех...

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ага... чиста правда! кольори неприродні,лиця ще більш неприродні, фон.... Але не знаю, чи тепер можливно знайти щось гарне і вартісне, та й ще й , щоб всім ціна підійшла. Я бачила реакцію людей, коли сказали про альбом за 280 гр...

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ми робили в Назара Коваля, погугліть відразу знайдете його сайт, там і зразок є і ціни. мені так собі, але група була задоволена:)

8. UnLikE

UnLikE Фотограф

я недавно дивилась ціни в Cyflolab, там по 50 грн всього-навсього і досить нічого, судячи з прикладів ;)

9. La esposa

La esposa Moderator

тіко 50 грн - то від 10 екземплярів ;)

10. UnLikE

UnLikE Фотограф

ну та, але якщо замвляти на всю групу/клас то якраз нормально)

11. La esposa

La esposa Moderator

ага, залежно в кого яка група :) у нас в групі - 7 людей, думаю їм робити 5 стандартних альбомів, а собі і ще одній коліжанці оті 30х30 - мені подобається, як воно виглядає :girl_tender:

12. Julietta

Julietta Member

Дякую. Але, я так розумію то за сам альбом ціна. А може знаєте фотографа який фотографує добре? Ну і потім оформлює гарно.

13. UnLikE

UnLikE Фотограф

звичайно що за сам альбом :) щодо фотографа, написала вам ПП.
    Наскільки я зрозуміла їм потрібно відправити фотки з певними іменами файлів в потрібній послідовності, а вони вже тоді друкують..

14. La esposa

La esposa Moderator

нєа :girl_blum: там ше передоплата має бути :bazar:

15. UnLikE

UnLikE Фотограф

скільки і як її їм дати?)

16. La esposa

La esposa Moderator

всю і зразу))) решту допишу в ПП))))

17. UnLikE

UnLikE Фотограф

в мене в школі був альбом з файликами в які потрібно запихати фотки.. з одного боку це краще, бо можна міняти фотографії місцями і докладати нові.. але з другого боку, це вже старовина, фотокнига це новинка і думаю варто спробувати

Або була в мене ще ідея, купити звичайний альбом, такий картонний для вставляння фото в спеціальні кишеньки (такі старенькі), і роздрукувати фото всі які хочеш і вставляти собі і підписувати.. і ще лишити декілька сторінок для побажаннь)

18. Julietta

Julietta Member

Класна ідея, але, мабуть, для нас не піде:sad:( В нас не настільки група велика, всі на одній сторіночці помістяться))), а от курс не настільки дружній, тому і спільних фото мало, та й робити спеціально з тими людьми якось не хочеться. Хіба що придумати цікаву фотосесію для групи:)) Але це вже зажирно))))

19. UnLikE

UnLikE Фотограф

а оце ви погано говорите :) Тому що можна зробити на першій сторінці вашу (любого одногрупника) велику фотокрафію (формату А4), на наступній 2 фотографії (2 ваших одногрупника формату А5) і так далі.. і всіх можна розглядіти на фото і запам'ятається..)
    а групові фотки обов'язково потрібно зробити! не просто всі сіли і усміхаємось, а живі фото, де ви можливо сидите на парі, може би викладач дозволив так сфотографувати..)) або просто живете...

Може зараз вам здається це непотрібним, але я впевнена, що колись ви заглянете в той альбом і вам буде приємно переглядати фото ваших одногрупників і згадувати ті студенські роки....

20. La esposa

La esposa Moderator

+100000 Правильно :)

розкажу, який план має виконати і перевиконати наша група (можливо, сподобається і буде настрій помучити свого фотографа :))

ми фотографувалися восени, просто ганяли містом і дуркували (нагадую, нас семеро), потім плануємо зробити ще одну фотосесію навесні, як з"являться листочки на деревах, і ще одну влітку, коли жарко буде. А вже з такого об"єму матеріалу можна зробити що завгодно :)