Моєму синочку рік і девять місяців. Особливих прлоблем з травленням і стільцем в нас не було. Останніх два дня не міг випорожнитись, наступний день какав 5 раз в день, дуже сильно тиснувся ми замітили що в нього випадає кишечка. Зїздили в Охматдит здали аналіз на дизбактеріоз і чекаємо його майже тиждень. За цей період в малого кожного разу коли він какає випадає кишка. В лікарні нам нічого не пояснили і сказали чекати аналіз. Можливо в когось було щось подібне і мені хтось дасть якусь пораду, бо вже місця собі не знахожу. Можливо хтось знає хорошого гастроентеролога. Буду дуже вдячна за поради.
Відповідь: Випадіння прямої кишки у дитини Це серйозно і з цим жартувати не треба. В мого малого в 2 роки була така проблема, виникла на фоні неправильного харчування і проблем з травленням. Ми зверталися на Топольну до лікаря-хірурга Курілець Галини Василівни. Дуже добра лікарка. Нам спочатку ставили капельниці, щоб очистити організм, а потім ми ходили на процедури лікування спеціальним апаратом,який вставляли в задній прохід. Після такого лікування в нас проблеми з травленням і з випадінням зникли і до тепер (сину вже майже 9 років) все добре. Бажаю і вашому синочку доброго здоровя!