Хочу присвятити цю темку тим хто любить старовину. Пропоную тут показувати свої "вінтажні" дрібнички (і не тільки дрібнички), що вас оточують. Це можуть бути речі отримані в спадок, куплені на "блошиних ринках", нові речі зроблені в вінтажному стилі, а також речі зроблені або декоровані вами під "вінтаж". Особисто я обожнюю все, що зроблено в "вінтажному" стилі . Маю речі зі всіх категорій вище перелічених Надіюсь, що ця темка буде багато кому цікава. Отже, розпочну її "вінтажними" штучками для рукоділля. Наперсток в коробочці: Сантиметрова стрічка в коробочці: Висувне шило: І все разом на ланцюжку, який я зібрала сама, щоб він відповідав "духу" моїх цяць ))))). Ношу їх на шиї. Чим користуюсь те і одягаю на ланцюжок (а перші дні, як тільки отримала посилочку з своїм скарбом, то носила все разом і дуже з того тішилась )
Відповідь: "Вінтаж" у рукоділлі та побуті А це мої вінтажні штучки в побуті: Млинок для спецій: Та кавоварка(мідна):
Відповідь: "Вінтаж" у рукоділлі та побуті В мене є такий же млинок, правда він в мене чомусь не працює, лише стоїть для краси.
Відповідь: "Вінтаж" у рукоділлі та побуті А мій працює )))) і дуже люблю ним молоти свіженькі спеції.....
Відповідь: "Вінтаж" у рукоділлі та побуті Маю лише фото зі спалахом (бо так себе зле почуваю останні дні, що навіть фотографувати не сила). Моя остання "хвороба" - вінтажна фурнітура і прикраси такого типу Брошки, перстень, кульчики (правда до компанії попали в кадр звичайні білі кліпси.)