"Вінтаж" у рукоділлі та побуті

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Alexx, 22 Березень 2011.

1. Alexx

Alexx New Member

Хочу присвятити цю темку тим хто любить старовину. Пропоную тут показувати свої "вінтажні" дрібнички (і не тільки дрібнички), що вас оточують. Це можуть бути речі отримані в спадок, куплені на "блошиних ринках", нові речі зроблені в вінтажному стилі, а також речі зроблені або декоровані вами під "вінтаж".
    Особисто я обожнюю все, що зроблено в "вінтажному" стилі :girl_dance:. Маю речі зі всіх категорій вище перелічених :girl_cool: Надіюсь, що ця темка буде багато кому цікава.
    Отже, розпочну її "вінтажними" штучками для рукоділля.
    Наперсток в коробочці:
    Сантиметрова стрічка в коробочці:
    [​IMG][​IMG]
    Висувне шило:
    [​IMG][​IMG]
    І все разом на ланцюжку, який я зібрала сама, щоб він відповідав "духу" моїх цяць ))))).
    Ношу їх на шиї. Чим користуюсь те і одягаю на ланцюжок (а перші дні, як тільки отримала посилочку з своїм скарбом, то носила все разом :girl_crazy: і дуже з того тішилась :girl_crazy:)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Alexx

Alexx New Member

Відповідь: "Вінтаж" у рукоділлі та побуті

А це мої вінтажні штучки в побуті:
    Млинок для спецій:
    [​IMG][​IMG]
    Та кавоварка(мідна):
    [​IMG][​IMG]

3. cydulkina

cydulkina Member

В мене є такий же млинок, правда він в мене чомусь не працює, лише стоїть для краси.

4. Alexx

Alexx New Member

А мій працює )))) і дуже люблю ним молоти свіженькі спеції.....

5. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Маю лише фото зі спалахом (бо так себе зле почуваю останні дні, що навіть фотографувати не сила).
    Моя остання "хвороба" - вінтажна фурнітура і прикраси такого типу :girl_claping:
    Брошки, перстень, кульчики (правда до компанії попали в кадр звичайні білі кліпси.)

6. Alexx

Alexx New Member

О!!!! Як я люблю такі штучки ))))) облизуюсь ))))