Він напевно мене більше не кохає....

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Галя_у_стразах, 12 Березень 2009.

1. Галя_у_стразах

Галя_у_стразах Well-Known Member

Не знаю, що робити.... Ми знайомі досить давно, але відносини почали віднедавна. Але часами мені здається, що я йому непотрібна. Він не відповідє на смс, бачу що він в онлайні в асьці - але він не пише....
    НЕ можу далі терпіти.... При зустрічі все нибі добре....

Чи хтось з таким стикався? В мене вперше....

• Подобається Подобається x 1
  2. Siania

Siania Love Life

Відповідь: Він напевно мене більше не кохає....

Я стикаюсь, я з милим говорю по тел. одни раз в день, в нього дуже багато роботи, і він немає часу, деколи так обідно.....:sad:. Тому розумію вас, я вже привикла...
    Можливо ваш теж немає часу, важко працює, а ви його підозрюєте в некоханні!

3. Галя_у_стразах

напевно ви маєте рацію...., ала це так важко

4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

І вмене таке було!!був період приблизно десь 2 роки після зустрічання.я трохи помучилась, помучилась і просто взяла все в свої руки!!можливо йому стало нецікаво!!здивуйте чимось!

• Подобається Подобається x 2
  5. Галя_у_стразах

ала я неможу працювати..., япостійно оновлюю сторіночку в однокласниках - раптом він відписав..., постіно торкаюсь телефона...,

я розумію, що чоловіки інакше реагують, але так тяжко звикнути....

6. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Не беріть дурного в голову і важкого в руки. У вас напевно просто різні уявлення про спілкування, його інтенсивність. Маю підлу підозру, що як і більшість чоловіків, він авіть не підозрює, що ви страждаєте через таку ситуацію. Тобто і саму ситуацію він наврядчи бачить.
    Говорили з ним на ту тему?

• Подобається Подобається x 8
  7. Ольга

Ольга Well-Known Member

розслабтеся, відключіть інтернет і займіться активними справами :) танці, плавання, подорожі і тд...
    тоді або він зявиться, або Вам байдуже стане :)

• Подобається Подобається x 15
  8. Галя_у_стразах

дякую всім за розуміння, подорож то напевно вірішення проблеми

9. Маряна Гламурна Дівуля

Маряна Гламурна Дівуля миється в бані

Галя, я думаю, що не тра перейматися. В мене був хлопчик 2 роки. Було троха напряжно, бо він, знаєш, писав і дзвонив, коли йому було сумно, а коли його пацани десь збиралися, то я мала сидіти вдома і як би то й не мала права нікуди з дівками навіть собі піти погоцати. Тобто я його мала чекати вдома коло вікна, коли він з пацанами, а сама навіть в той же час не могла нікуди піти, бо він ревнував би. Як дура сиділа і на телефон дивилась, щоб написав СМС. Він під кінець вже савсєм став дуріти - пише: "Давай збирайся - їдем на гоцанку". Ну і щось таке. Я в його очах опустилася, тому що сліпо грала в його гру.

Під кінець я просто сказала сама собі "все!" Стала гуляти, виключати телефон. Через тиждень він сказав, що хоче поговорити. Приїхав злий. Сіли, поговорили. Я йому пояснила, чого я так стала поводитися, що мені тоже тра простір особистий.

Мені здається, що тут просто тра знайти підхід.

Ми з тим хлопчиком розійшлися, але то з іншої причини. Але після тої розмови він мене зрозумів. Моє життя змінилось дуже сильно і з каторги наші віносини перетворились в нормальні.

10. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

Галя,він дійсно може бути зайнятий на роботі. перестаньте переживати. клініка, це коли забуває прийти на побачення, каже, щоб йшла на якусь вечірку до його друзів (яких ти ледве знаєш), а він не впевнений, що прийде і т.д.
    у вас наразі все ок. в робочий час так можуть прищучити, що мало не покажеться, так що нема чого переживати (хіба би описані вами симптоми з"явились несподівано, а до того все було нормально. хоч це також ще не привід до хвилювань.)

11. Marianka

Marianka Well-Known Member

А мені здається вам просто немає чим зайнятися :) Оновлювати сторінку в однокласниках постійно, чекати поки він відпише..так можна цілими днями сидіти, жаліти себе, плакатися і брати собі дурні думки в голову.
    Зрозумійте, коли чоловік не відписує, не відповідає на смс вдень значить він зайнятий чимось іншим в даний момент важливішим, при чім тут він мене не кохає..Це як порівнювати поїзд з апельсинами - де тут логіка? :)
    Ніколи нерозуміла тих жінок, які хочуть прив'язати до себе хлопця, чоловіка на 24год, а зміст? Дайте йому волю, не пишіть, не дзвоніть, дайте йому зрозуміти, що ви незалежна дівчина, яка теж працює чи навчається..і ви помітите, що рано чи пізно він сам почне цікавитися вами. Нав'язливість не є хорошим способом побудови відносин, кожен вдень має займатися своїми справами, а ввечері знаходити час один на одне.
    Я особисто сама не люблю коли мене турбують в робочий час, пишуть смс чи дзвонять. На це він і робочий час, щоб працювати, а не відволікатися постійно в аськах, скайпах на неважливі розмови...

Останнє редагування: 12 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 5
  12. Lonely

Lonely Мрії збуваються ;)

Важко усе перекреслити, забути

Привіт, дівчатка! Я прочитала багато тем із форуму і побачила як ви підтримуєте одна одну у важкі моменти життя. Зараз мені потрібна ваша підтримка.
    Ми були разом 4 роки - перше побачення, перший поцілунок, перше кохання, перший статевий досвід, усе у мене з ним було вперше. А зараз я одна. Коли почалися наші відносини я жила лише ним, забула про усе на світі, подругам не сподобалася моя байдужість і ми перестали з ними спілкуватися. Тільки тепер я оглянулася і зрозуміла, що я зараз одна, навіть поплакатися нема кому. Увесь цей час я спілкувалася лише із його друзями, а нових так і не знайшла.
    Останні пів року у нас були проблеми у стосунках, ми постійно сварилися, накопилося багато образ, ми не розуміли одне одного, не хотіли іти на поступки, не довіряли одне одному, пробували робити невеликі паузи у спілкуванні та нічого не змінювалося. Може якби я так не думала про свою гордість, поступилася б йому, то зараз усе б було по іншому. Я дуже ревнива людина, я хотіла, щоб він був лише моїм, не хотіла його ділити із друзями, а його це не влаштовувало. Навчання я уже закінчила, але роботу ще не знайшла, тому я постійно вдома. Своїх друзів у мене немає, а із собою він мене гуляти не брав, казав, що це чоловіча компанія і мені там не місце. Це виводило мене із себе, я влаштовувала йому скандали; пробувала говорити спокійно і пояснювати, що мені самій вдома скучно; робила вигляд, що мені байдуже і сидіти вдома подобається. Результату це все ніякого не давало, він постійно придумував нові причини, щоб мене не брати із собою - сьогодні гуляють лише одні хлопці без дівчат; ти не підеш, бо я тебе ревную; ти не вмієш спілкуватися із моїми друзями і завжди сперечаєшся і т.п.
    Врешті ми втомилися і в результаті уже звичної сварки, він запропонував розійтися. Я погодилася, бо була впевнена, що він довго не зможе бути без мене і повернеться. Ці два місяці без нього я намагалася бути самостійною, забути його, я не сиділа вдома - записалася на курси іноземної мови, кілька разів зустрічалася із старими знайомими. Але він не відпустив мене повністю, дзвонив, говорив, що йому без мене тяжко, що кохає мене, але не хотів міняти своє ставлення до мене. Запрошував погуляти по дружньому, але ми завжди гуляли там, де нас не могли побачити його друзі (він усім розповів, що ми розійшлися). Ми живемо поруч, тому постійно бачимося, я намагалася спілкуватися із ним як з другом, тримати дистанцію, але він постійно намагався мене обняти, поцілувати. До того як ми розійшлися, останнім часом у нас дуже рідко був секс, у нього було завжди бажання, а я була дуже втомлена від цих стосункіх, не хотіла нічого. Знаю, що не треба було цього допускати (якщо ми не разом, то не може бути мови про секс), але кілька разів за ці два місяці, що ми не разом у нас був секс - і це було чудово, як у перші роки разом.
    Я вже подумала, що піду на поступки, переконала себе у тому, що він ще зміниться, адже кохання важливіше, але цього тижня він мене просто вбив своїми вчинками. Він мене не привітав із днем св. валентина, із 8 березням, я образилася, тому коли він прийшов на наступний день після 8 березня і запросив у кафе я йому відмовила. Він розізлився, слово за слово, почалася сварка.
    Випливли такі факти (!!!), він усе підтвердив, а пояснив тим, що хотів відпочити від мене - усі ці два місяці лише я по вечорах тихенько плакала у подушку, а він увесь цей час гуляв із друзями, бар, більярд, сауна, дискотека... На новий рік ми ще були разом і нас запрошували у ресторан. Я дуже хотіла піти та у нього не було грошей, мої він не взяв, тому ми зустріли новий рік вдома із батьками. І тут виявилося - на старий новий рік він їздив у цей ресторан із друзями; він просив своїх друзів не спілкуватися зі мною; він залицявся до однієї дівчини, щоб примусити мене ревнувати; 8 березня він святкував із хлопцями на дискотеці (у перший рік наших відносин він пішов на дискотеку 8 березня, гроші позичив на цей похід у мене, а мене не взяв із собою, бо це мала бути чоловіча компанія. потім виявилося, що насправді інші хлопці запросили дівчат, лише він пішов сам. цю історію я згадувала йому постійно, вона мене дуже заділа, він це знав і цього року аналогічний подарунок).
    Ми довго сварилися і коли сил сперечатися уже більше не було він сказав мені таку фразу: якщо ти не будеш спати зі мною, я почну тебе зраджувати. У цей момент йому подзвонили з роботи і попросили з'їздити туди і назад за місто. Я хотіла згладити конфлікт і попросилася поїхати із ним. Краще б я не чула його відповіді: якщо ти залишишся після поїздки зі мною на ніч у готелі, то можеш їхати, а ні - то ні. Як це було образливо, я відмовилася від поїздки і він поїхав сам. Наступного дня він знову подзвонив, попросив прийти до нього. Я погодилася за умови, що ми поговоримо про наші стосунки. Але він сказав, що втомлений після роботи, говорити не хоче, а хоче лише сексу. Як така близька, кохана мені людина, може так говорити? Я не вірила своїм вухам, що чую це від нього. Це не він. Що з ним, що трапилося цього тижня, чому він так чинить? І я прийшла до нього, виконала його побажання, я дуже старалася, він був щасливий, сказав, що це був найкращий раз за усі ці роки. А я відповіла, що це прощальний подарунок і пішла. Дзвінків більше немає, він мене ігнорує. Я сиджу вдома страждаю, а він далі ходить розважатися із друзями. Чого він добивається? Він хоче, щоб я принизила себе? Чи це така його крапка у наших стосунках? Але і я не янгол, можливо він так наказує мене за якісь мої помилки?
    Кохаю його, але розумію, що якщо стерплю це, до далі може бути гірше. Нарешті я виговорилася, важко усе це тримати у собі.
    Дівчатка, підкажіть, що робити - ще один раз (востаннє) пробачити йому і спробувати врятувати стосунки чи викреслити його з мого життя?

• Подобається Подобається x 10
  13. Галченя

Галченя Well-Known Member

Відповідь: Важко усе перекреслити, забути

Чотири роки це великий період... Почуття з вашої сторони і справді сильні. А от його до вас здались мені зовсім не серйозними. Таке враження, що він ніби стидається показуватись разом з вами... і звідки в нього стільки зневаги до вас??? Можливо я помиляюсь... але так мені здалося з вашої розповіді.
    Тому на мою думку варто залишити поки все як є. Не спішіть робити перші кроки. Якщо таке відношення в період зустрічання - то повірте, далі краще не буде. А час підскаже...

14. Lonely

Я і сама у себе запитую, чому він мене так зневажає? Він дуже змінився, раніше він так себе не поводив, чи можливо я настільки була закохана, що нічого не помічала?
    Стидався? Незнаю, він завжди мене хвалить, робить компліменти. Оточуючі нас люди завжди казали, що він мене дуже любить.
    Можливо я щось не так зробила, можливо це я його підштовхнула до такої поведінки?

15. Галченя

Галченя Well-Known Member

Не треба винити тільки себе. В тому що стається винуваті завжди двоє - хтось менше, а хтось більше.Я розумію,що це буде важко, але постарайтесь не зациклюватись на ньому. Сходіть кудась розвійтеся на вихідних:)

16. Відповідь: Він напевно мене більше не кохає....

Мар'яно!
    Я шукаю собі гламурну дівулю. :clapping:
    В тебе ше є пацан?
    Я тоже гламурний поцан.

17. Olma

Olma Well-Known Member

Lonely, скільки б Ви його не любили, а себе треба любити більше.
    Вибачте, але то не стосунки то просто кошмар. І з історії видно шо до нічого кращого не йде.
    Не вертайтесь до нього ні в якому разі!!!!
    Порядний хлопець ніколи не скаже про свою дівчину погано при друзях - то дуже низько.
    Вашоі вини тут нема - тікайте з тих стосунків, любіть себе і тоді точно зустрінете людину яка буде Вас цінити і любити!!!
    Тримаю кулаки ;):)

• Подобається Подобається x 10
  18. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Дорога LONELY! Не сумуй! Тішся, що мала справжнє кохання, бо воно варте того, щоб тішитися. Ти набула досвід, а це теж можна використати собі на користь. Він нарешті тебе відпустив!!!:radist:
    Я теж колись пережила подібну лав-сторі: без нього, без моїх давніх друзів, наче би і без життя! Розписала тоді собі весь час від 6.30 до 23.00 - так, щоб валитися з ніг і бездумно засинати. Це тривало напевно рік, я знайшла собі нових друзів, відновила стосунки зі старими коліжанками, відвідувала різні курси, багато читала, трохи хлопцям голову морочила, щоб відчути себе коханою... Час лікує рани. Але я засвоїла собі назавжди: у коханні варто любити не лише іншу людину, але і саму себе. Якщо не будеш себе поважати сама, то й інші тебе не поважатимуть. Треба знати собі ціну!
    Бажаю вам ВЕЛИКОГО щастя! І ЩИРОГО коханого!

• Подобається Подобається x 15
  19. Ольга

Ольга Well-Known Member

на всі 100% погоджуюся з Бородінкою, це не лише "лікує", але й дає можливість багато змінити у житті і новому навчитися. В мене був схожий період активного життя, шкода лише, що на танці не встигала :)
    Згодом часу на себе буде все менше, тому ловіть момент ;)

• Подобається Подобається x 3
  20. Lonely

Дівчатка, дякую за підтримку.
    Я вирішила відпочити, через 12 днів мене чекає два тижні відпочинку.
    Сподіваюся це мені допоможе.

• Подобається Подобається x 3